Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ELLIS multumesc din suflet..tocmai la Giulesti este ..am inteles ca i-au facut gipri nu stiu cum si s-au oprit contractiile...o mai tin o zi -doua si daca este iar ok o trimit acasa..de ce i-au spus dr ca nu prea are sanse nu stiu sa-ti zic..ea are si placenta praevia si probabil bebe e prea mic..

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

DANNY26,RGE,sa dea Dumnezeu sa fie toate bune cu prietenele voastre,tinem pumnii!!!
Placenta grad 0 este super bine!!!

RGE,dupa ce ca mi-s singura de atata vreme,crezi ca-mi umbla mintea la ..."dansuri umede'???Deh...ce sa mai spun si eu???

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Am schimbat si eu semnatura ca ramasesem in urma...avem 29 si 3 zile
Fetelor, nu stiu despre voi dar eu abia astept sa nasc, nu mai suport sa car cu mine burtihanul asta. Macar dupa nastere o sa fiu grasa dar fara burta....of abia astept!!!

29+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany26 gradul placentelei e gradul eio de maturitate, cu cat e mai mic cu atat rezista mai mult in timp RGE cred ca la tine e grad 2 de la 16 sapt. fiindca ai avut ureaplasma(daca tin eu bine minte), iar cu nasterea prematura... eu zic 34 de sapt. si peste 1.800 gr. ca sa fie sigur ca supravietuieste fara complicatii si malformatii!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..da PUSSI am avut atunci ureaplasma..nu stiam ca este un factor care influenteaza gradul de maturare al placentei..macar sa ramana 2 pana la final sau sa se faca 3 dupa 36 de saptamani..cat despre nasterea preamatura cred ca aici depinde mult de greutatea bebelului si cu cat sta mai mult in burtica cu atat mai bine..fiecare zi conteaza...

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

LA MULTI ANI BB YASMI!!!!! SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA !

SI BUNA DIMINEATA TUTUROR BURTICILOR!

Anka 23+

Mergi la inceput

Dragele mele,

Am vazut ca vorbiti de spitale si am si eu o intrebarica: voi naste la Municipal si din cate am inteles au o sectie foarte buna de neonatologie. Voi ce stiti?

Si mai am o dilema mare- cam cu ce sume va pregatiti voi?

Anka 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Dragele mele,

Am vazut ca vorbiti de spitale si am si eu o intrebarica: voi naste la Municipal si din cate am inteles au o sectie foarte buna de neonatologie. Voi ce stiti?

Si mai am o dilema mare- cam cu ce sume va pregatiti voi?

Anka 23+

Buna, Anka

Si eu tot la Municipal voi naste, acelasi lucru il stiu si eu despre sectia de neonatologie.

Tu cu ce medic vei naste ?

(Eu il am pe medicul Dan Udrea.)

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by RGE

DANY26 multa sanatate si curaj sa le dea Dumnezeu!!! ii tinem pumnii !!! nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!!! refacere grabnica!!

AMR 9 saptamani!!

Mersi!

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Doctorul e Cristian Radoi.
Am vazut ca ai tot 23 saptamani, s-ar putea sa nastem cam in aceeasi perioada. Daca poti da-mi mai multe detalii (eventual pe PM - daca tu crezi ca nu se pot scrie aici)- eu sunt la primul copil si nu am prea multe informatii....

Anka 23+

Mergi la inceput