Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
RGE spune:
IULI ..prima oara cand am citit am inteles dansuri umede..ma scuzi..fiecare cu gandurile lui
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Victo spune:
ellis, mama..eu stiam ca laptele tocmai impotriva arsurilor e...
dar parca nu mai functioneaza nimic.
Rge, imi pare rau pt prietena ta. Poate reusesc doctorii sa il mai tina pe bebe ceva timp in burtica.
eu sunt deja super obosita dupa 3 nopti de nesomn.
29+ piticul Stefanut
MIKUTA4 spune:
RGE imi pare tare rau ptr prietena ta,dar sa speram ca poate doctorii si dumnezeu vor face o minune si vor salva bebelinul,mai ales ca a intrat in luna a 7 a ,am citit undeva chiar si la 24 sapt bebici pot supravietuii cu o ingrijire adecvata.Asa ca ma sa fie bine.
tie si lui George
Mirela 24+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
dany26 spune:
Fetelor...prietena mea in momentul asta e pe patul de cezariana la CFR2, Doamne ajuta sa ii fie bine...va avea fetita!O sa va povestesc ...ce si cum a fost!
26+ ANDREI
RGE spune:
..va multumesc din suflet fetelor am sunat-o acum si mi-a spus ca dr au zis ca s-a stabilizat situatia...sa dea Dumnezeu sa le fie bine!!
..BB YASMI UNDE UMBLA??...NU VREA SA FACA CINSTE???
AMR 9 saptamani!!
dany26 spune:
Gradul placentei ce semnifica mai exact...ca la mine la 27 sapt a scris dr grad 0
26+ ANDREI
RGE spune:
DANY e foarte bine 0...la mine este gradul 2 de la 16 saptamani
AMR 9 saptamani!!
RGE spune:
DANY26 multa sanatate si curaj sa le dea Dumnezeu!!! ii tinem pumnii !!! nastere usoara, bebe sanatos si mancacios!!! refacere grabnica!!
AMR 9 saptamani!!
ellis spune:
quote:
Originally posted by RGE
...colac peste pupaza prietena mea gravida are iar probleme ..acum 2 saptamani a stat vreo 10 zile in spital ca a sangerat si azi noapte a avut contractii si a ajuns iar la spital.....s-ar putea sa nasca dar dr nu-i dau prea multe sanse lui bebe..sarcina ei a intrat in luna a saptea ..nu stiu cate saptamani inseamna asta ca nu am mai stresat-o cu intrebari..ma rog la Dumnezeu sa le fie bine !!
AMR 9 saptamani!!
de ce sa nu-i dea sanse? are probabil27-28 sapt; anul trecut o cunostinta a nascut la 28 de sapt, o fetitza de 1110 gr, care acum a facut un an si ceva si e foarte sanatoasa, mare si frumoasa; e drept ca a avut norocul sa nasca la Giulesti, unde se ocupa f bine de bebe si au toate aparatele necesare...din pacate nu toate maternitatile sunt dotate din punctul asta de vedere...eu, de ex., ar trb sa nasc la Elias si nu prea am buna parere despre neonatologie...dar, cu Dumnezeu inaite; PRIETENA TA SA FIE SANATOASA SI BEBEUL SA REZISTE SI SA SE FACA MARE-MARE!
Ellis26+
darleena spune:
Dany nu prea stiu cum e cu gradul 0...decat ca daca doctorul incepe numaratoarea de la 0, atunci e cea mai "fresh" placenta
Mie Iosup la 20 sapt mi-a zis ca e gr.2, acum la control saptamana trecuta, doctorul meu mi-a zis ca e gr.1. Cred ca depinde si de doctori,ecografe, etc.
28+ si baby Kara