Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza...
vaz ca si voi aveti probleme...jos...m-am mai linistit. si mie dr mi-a zis ca e normal sa mai fie"scurgeri". atata timp cat nu miros, nu ma mananca, ustura etc..a zis ca e ok.
am si eu o intrebare: mai ia cineva pregvit zinc????
va pup..ma duc la cumparaturi, ca bate un vant la mine in frigider...
29+ ELIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cami, eu am avut probleme destul de mari cu stranutul prin lunile 3-6 si cum zici si tu, vesnic ma trezeam cu citeva picaturi, care chestie ma deranja foarte tare. Am inceput sa fac exercitiile Kegel si acum e mult mai bine. Poate te ajuta si pe tine.

------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata
raportam inca o noapte nedormita...
Doamne, urate mai pot fi arsurile astea...Doamne...
aseara am mancat pe la 8 lapte cu biscuiti..pe la 11 sa ma culc..ce frate, cum pui capu jos cum se accentueaza arsurile de zici ca mori..iau un rennie..ma lasa pe moment..ma invart, ma sucesc...peste noapte rau de numa..efectiva ma luau valuri de transpiratie rece de la arsuri..asa ca am mai bagat un rennie, ce sa fac..intr-un final am avut un mic somn ..caci dimineata pe la 6 sunt treaza..nu ma intrebati de ce.
Doamne, asa vor fi TOATE cele 70 de zile pe care le mai am??????????

29+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

jasmin, lucrarile la aprt inca nu au inceput, caci tre sa ne faca nenea designerul proiectul...tre sa mai mergem pe la el sapt viit sa il bat la cap, ca eu ma cam grabesc, caci aici unde stam efectiv nu mai ai unde arunca un ac.
nepoteii pleaca la 1 sept.deci voi avea liniste.

29+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu cu pisu acum nu am probleme, dar cand vomitam...era groaznic.. cu balta nu cu picaturi

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Victo, nu mai be laptic seara, si mie imi provoaca arsuri; poti lua mai mult rennie; incearca s dormi cu perma mai sus, citisem ca ajuta in lunile mari; eu la inceputul sarcinii am avut arsuri ingrozitoare, ajunsesem sa-mi fie frica s mai mananc, oricum alt remediu nu am gasit, ceaiurile pt stomac au coada soricelului(parca) si nu sunt recomandate in sarcina; eu atat stiu.

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

BB LA MULTI ANI!MULTA,MULTA FERICIRE SI MULTA SANATATE SA ITI DEA dUMNEZEU .

Si acum va dau Buna dimineata burtici dragii,noi raportam despre noi cit de cit bine,kg se aduna,tratament pentru contractii facem,dar si cu toate astea sint tare fericita cind o simt pe asta mica ca misca,cam puturoasa domnisoara.Voi?sa stiti chiar de nu am mai intrat v-am citit constincios in fiecare zi.

Un la toate si o zi cit mai buna va doresc

Mirela 24+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB YASMI
Tot ce iti doresti tu, sa fii fericita si iubita!!

28+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

LA MULTI ANI BB YASMI....SI SANATATE.....CA RESTUL....VIN DE LA SINE......SI ...CEL MAI IMPORTANT...O BEBELINE SANATOASA FRUMOASA CUMINTE SI DESTEAPTA.......!!!!!!!!!!!!!

...Cami...ti-am trimis PM......

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB YASMI LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII SA VA DEA DUMNEZEU!!..SARCINA USOARA IN CONTINUARE SI FARA PROBLEME CAT MAI APROAP E DE TERMEN!!! SA VA BUCURATI DE YASMI MICA!!! LA MULTI ANI ..SA FI FERICITA SI IUBITA ..CA SOTIE SI MAMICA IMPLINITA ESTI
..acum ne-am trezit si noi....am facut nani mult....eu as vrea sa-mi mai creasca burtica ca George nu prea mai are loc..se chinuie
...colac peste pupaza prietena mea gravida are iar probleme ..acum 2 saptamani a stat vreo 10 zile in spital ca a sangerat si azi noapte a avut contractii si a ajuns iar la spital.....s-ar putea sa nasca dar dr nu-i dau prea multe sanse lui bebe..sarcina ei a intrat in luna a saptea ..nu stiu cate saptamani inseamna asta ca nu am mai stresat-o cu intrebari..ma rog la Dumnezeu sa le fie bine !!

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput