Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
ellis spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
DE cateva zile ma macina ceva...,o prostie...voi intelegeti emoticonul ala numit "balcon personal"???Adica asta
De ce se numeste asa???
Ana, 22+
alea vor sa fie tzatzici, mai, nu intelegi?!
Ellis26+
iuli-ana spune:
ANACAMI,multam...Of,Doamne,tare blondutza mai sunt uneori...Nu-mi pica fisa si gata...Ma gandeam ce are "balconul"(constructia),cu poza aceea...Fata draga,multumesc ca m-ai luminat,muream proasta si nu-mi dadeam seama...
Ana, 22+
ellis spune:
PUSSI, NU DA CA AM PRICEPUT; NU AM CHILOTEII TOCMAI USCATI, DAR AU MAI ZIS FETELE CA E DE LA TRENSPIRATIE, NU NUMAI MIE MI SE INTAMPLA!
Ellis26+
dany26 spune:
BB_Yasmi LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! Multa sanatete si fericire si sa fii iubita!!!!!!!
26+ ANDREI
iuli-ana spune:
ELLIS,e in regula cu desuurile noastre mai umede...Am fost special la medic pt asta,s-a uitat tanti si a zis ca e normal,dar daca ma deranjeaza imi da GINOZOL(cred ca asa se scrie).Nu ma deranjeaza,ca folosesc absorbante zilnice,insa asa cum spunea si PUSSI,daca era sa se scurga lichid,avea alta culoare,consistenta si venea tot odata sau cu tzaraita in cazul placentei jos inserate.Asa ca nu-ti mai face probleme si stres, e bine!!!
Ana, 22+
ellis spune:
merci, Iuli; asteptam poze
Mie mi-a iesit si calciu prost, na, ce ziceam eu ca nu iau calciu, am calciu ionic sub limita si cel seric exact la limita inferioara; mananc mai multe lactate, vad eu.
Ellis26+
anacami spune:
Ellis, multumesc mult de tot !!!
Eu daca stranut, mai scap 2-3 picaturi de stiti voi ce; in plus, la fel, mai transpir (mai ales ca am poponetul gras )
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
iuli-ana spune:
ELLIS,asta ziceam si eu sapt trecuta,si eu am Ca ionic si seric sub limite,ca si Mg...Si nu inteleg de ce,pt ca iau elevit-1/zi+1 magne B6 forte/zi,bag lactate la greu(aproape un litru de lapte /zi +iaurt,sana,lapte batut,ce am prin frigi...)
Ana, 22+
ellis spune:
si eu am magneziul la limita inferioara si iau 4 magne b6/zi cred ca de mai mult de 8-9 luni; iau si eu elevit si mananc lactate, oricum stiu ca din lapte nu se asimileaza calciul, ci din branza de vaci(pe care nu prea o mananc) si din iaurturi; sunt multumita ca am glicemia mica, la cata dulciuri am papat, si am si fierul ok, macar sa nu iasa fata anemica.
Ellis26+