Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani BB !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

IASMINUCOOOO,LA MULTI ANI,FATA FRUMOASA!!!!
SA FII SANATOASA,FERICITA SI 1000 DE ANI MINUNATI IN FATA!!!

Ana, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

BB!! + YASMINICA MICA!! MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!!! MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI!!!

ellis te potolesti! daca chiloteii tai sunt curati sau doar cu secretia alba specifica sarcinii atunci stai linistita! Lichidul intr-adevar e apa sidefie, sticloasa! Ca si cantita este peste 1/2 litri si curge dintr-o data la cele cu placenta normala! Curge cu taraita la placentele previa ..dar tot in acest caz se si sangereaza!
BB daca esti cu nasterea, nefiind probleme atunci mergi pe nastere naturala cu epidurala! nu te doare nimic, de impins impinge moasa si nu tu.. si refacerea e mai usoara decat la cezariana!
claudia1178 nu te gandi la prosti, vorbeste cu dr. ... ar trebui sa ai edeme la maini, picioare si fata!
Victo si mie imi vine sa vomit de la arsuri! Mai ales seara!

Noi il trimitem pe tati cu proba de urina pt. urocultura... ca vad ca toata lumea isi bate capul cu infectia urinara!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Ellis,fata draga,nu te mai stresa!Si mie mi-e iesit nr de leucocite marit,insa asistenta doctoritzei mele zice ca e normal in sarcina...Detalii mai multe aflu marti,cand ma duc la control...Ph-ul e 5.6,parca,undeva pe acolo...

Jasmin,eu am avut un instructor auto painea lui Dumnezeu.M-a invatat tot ce se putea,insa recunosc ca am facut scoala de soferi mai de nevoie,nu-mi place sa conduc nici acum,mie-mi place in dreapta...Asa ca masinutza noastra se odihneste cat e sotzul plecat,eu o scot f rar la plimbare si doar in cazuri de necesitate...Daca iti place f mult sa conduci,schimba instructorul,daca nu instructorul este problema 100%...nu stiu ce sa-ti spun...Insa nu lasa un mojic sa te supere pe tine si pe tau!!!

BB,nici eu nu stiu cum voi naste,pledez pt nasterea normala,dar se pare ca doctora mea inclina spre cezariana...Nu mi-a zis nimic concret,doar ca ar trebui sa tin cont de anisori,de miopia mea rebela care a mai urcat un pic...

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

cine imi da si mie, please, nr. de tel. de la Fortis (nu am la mine cartea de vizita)??? multumesc!

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Fetelor,maine punem poze cu burtica,m-am hotarat!
Da' sa nu va speriati de dimensiuni!!!!Ale mele,nu ale burticii......
DE cateva zile ma macina ceva...,o prostie...voi intelegeti emoticonul ala numit "balcon personal"???Adica asta
De ce se numeste asa???

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by Victo

oana, mama da de ce nu mananci mataluta? pai al 30 de saptamani bebelinu tre sa bage in el o gramada ..a pu-ne tu frumusel mana si du-te la cumparaturi..baga-te in bucatarie, uite fetele iti dau idei toata ziulica...
jasminuco, da la Lucas nu te gandesti cum ar da el din picioruse acolo daca ii place ce papica ii dai? he...ce zici? lasa lenea...

29+ piticul Stefanut

Victo,gatesc aproape in fiecare zi,pentru matei,dar pur si simplu nu mi-e foame sau parca a-si manca ceva dar nu-mi place nimic.

30+ Anya si Matei

AMR 10 SAPTAMANI

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

aa, am uitat: Jasmin, mai bine schimba instructorul! numai dupa ce vezi cum merge si cu altcineva, poti sa ajungi la o concluzie...Sunt unii (cum ar fi si sotii ) care te fac sa iti fie teama, ceea ce la randul ei produce blocaj si impresia ca nu poti si nu stii nimic! Este nasol ca se intampla acum- spre sfarsitul sarcinii, poate si asta este un "generator" de stres care rte face sa nu te poti concentra (in plus, uitam si ne pierdem mult mai usor acum...).

lista necesar bb

Mergi la inceput

Iuliana, balconul ala este bun...eu am din pacate sanii cam mici.. mi-au crescut ceva la inceputul sarcinii, am crezut ca o sa fac ; acum tot mici mi se par (poate pt. ca m-am mai ingrasat si sunt eclipsati si de burtica...)

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

BB LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE BEBELUSH

30+ Anya si Matei

AMR 10 SAPTAMANI

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput