Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
creem spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
creem nici eu nu stiu, vreau normal dar as prefera cezariana... daca ma intelegi.....as vrea cezariana dar sa nu trebuiasac sa aleg eu acest lucru ci sa fiu nevoita. mie greu sa zic hotarat ac vreau eu cezariana pt ac stiu ca as avea mustrari de constiinta apoi....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
Inteleg exact ce vrei sa spui! cam asa e si la mine dar parca nici nevoita sa fac cezariana nu as vrea, ca sa fie probleme pentru bb..offf...ce de ganduri. MAi bine dormim si visam fruos si ne mai linistim cu atatea ganduri - asta e valabil mai ales pentru mine!
Ca oricum mai avem pana atunci destul timp!
Noapte buna!
Ma duc si eu sa stau in pat intinsa, ca n-o sa pot sa adorm pana nu imi vine sotul...si ajunge pe la 12 - 1 noaptea, cred
bb_yasmi spune:
creem noapte buna si sa visezi frumos!!
si eu am retrag la un dus (iarasi sunt leoarca de cald..) apoi astept sa vina sotzu' aks!!!
pupici
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
oana8188 spune:
Creem, BB, dar de ce trebuie sa fie nevoie de cezariana neaparat? Ca eu n-am nevoie, dar m-am hotarat de la inceput pentru! Si gata! Fara discutii...
Nu vreau dureri de nastere, e si bebe mai chinuit, exista posibilitate foarte mare sa ma taie, etc etc. Au existat persoane care bineinteles ca m-au sfatuit in fel si chip ca nu e bine, ca e mai bine natural etc.. Dar eu nu vreau si gata! Na!
De ce sa aveti mustrari de constiinta? Nu inteleg deloc... Pentru ca la cezariana noi suntem cele care sufera mai tare, din cauza taieturii etc. Pt bebe e cel mai simplu!
Va puuuup si eu zic sa va ganditi bine bine singurele, sa va sfatuiti cu sotii si atat! Fara bagat in seama alte pareri! Ca nu naste nimeni in locul vostru.
Noapte buna!
Oana
23+
RAMONELLA spune:
bb-ule,La multi ani!!!!!Sa fii iubita si fericita!!!Si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!!!!!!!!!!!!Si sa ai o bebelina sanatoasa si frumoasa ca mamica ei!!!!!!!!!!!!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
ellis spune:
LA MULTI ANI, BB! SA FII SANATOASA TU SI IASMINUTA TA!
Buna dimineata, doamnelor! Nu v-ati trezit la papa, la cafeluta?
Ellis26+
ellis spune:
Eu am inceput ziua prost...psihoza de sarcina iar...am citit la mamici de septembrie de nasterea de urgenta si nu inteleg cum e posibil sa ramai fara lichid de tot(uterul lipit de bb) si sa nu-ti dai seama...fetele de acolo vorbesc de culoarea lichidului, de miros...ce culoare? ce miros? cica ar avea culoare alb -sidefiu? eu cand am facut amnio avea culoare pe pipi, adica galbui, ce sa mai inteleg?!
Mie mi-a iesit numarul de leucocite marit la analize, cica leucocitoza cu neutrofilie, am citit si eu pe net si am gasit ca ar fi oarecum frecvent la gravide, poate insemna o infectie...urinara, sau altfel;ph-ul mi-a iesit 7 nu cred ca inseamna infectie urinara; care stiti?eu abia pe 3 merg la doctor si pana atunci ce sa fac?
Ellis26+
pufulet74 spune:
Buna dimineata la burtici
BB LA MULTI MULTI ANI FERICITI, sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de cei dragi tie !!
------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by ellis
Mie mi-a iesit numarul de leucocite marit la analize, cica leucocitoza cu neutrofilie, am citit si eu pe net si am gasit ca ar fi oarecum frecvent la gravide, poate insemna o infectie...urinara, sau altfel;ph-ul mi-a iesit 7 nu cred ca inseamna infectie urinara; care stiti?eu abia pe 3 merg la doctor si pana atunci ce sa fac?
Ellis26+
Ellis,s-ar putea sa ai putin nisip la rinichi.Parca asa mi-a iesit si mie odata si mi-a zis doctorul sa beau ceai din cozi de cirese si multa multa apa,ca sa se elimine.Dar mai bine vezi ce iti va spune azi cand mergi.
Si nu te mai stresa atata,ca face rau la bebe.O sa fie bine,ai sa vezi!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
anacami spune:
Buna dimineata!
BB_Yasmi!
Sa fii sanatosa, fericita; sa ai o bebelusha sanatoasa,cuminte si frumoasa
Ellis, nu mai pune la suflet chiar tot; sunt cazuri particulare, nu inseamna ca toate putem pati la fel! Hai ca astazi este vineri, este pacat sa intri in weekend trista si suparata!
Uite, eu am luat teapa de teapa, m-am enervat aseara putin, dar acum mi-a trecut- ca nu este un capat de tara, noi sa fim sanatosi...
Despre ce este vorba: aveam 2 programari la ecografie- una la dr. Pop pe 27 si una la dr. meu astazi, pe 24.
Cu ceva timp in urma am hotarat sa renunt la programarea de la dr. POp, ca de acum este bine sa merg numai la dr. meu, pentru a cunoaste situatia in vederea nasterii.
DUpa o perioada lunga in care spuneam ca u sa sun pt. anulare, m-am gasit chiar pe 22 sa ii sun (desi ziceam sa mai astept pana luni, poate o doreste cineva). Ei bine, ieri (adica dupa o zi ) am fost sunata de la cealalta eco (respectiv de la Euroclinic) si anuntata ca nu le merge ecograful, deci se anuleaza si programarea mea!!! Asa ca astazi imi pun pofta in cui; in plus dr. meu va pleca in concediu, pot sa ma mai programez de abia la sf. lui septembrie (deja am facut si pt. atunci o programare)!!!
Deci, nici-nici; imi este ciuda ca am renuntat la dr. Pop, mai ales ca o programare la dansul se obtine asa greu!! Acum vreau sa mai caut in alta parte, poate reusesc sa gasesc ceva in urmatoarea saptamana- desi nu cred ca am sanse. O sa sun la dr. Iosup, la noroc.
Gill, help! tu spuneai ceva despre un nou cabinet unde da consultatii dr. Herghelegiu?!? Ajuta-ma te rog, vreau si eu PM cu datele de contact!
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ellis spune:
RAMONELLA, eu mereu am avut calculi renali; problema e ca nu merg azi la dr, ci pe 3.09.
Ellis26+