Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
dany26 spune:
Uau fetelor mersi din suflet pt raspusnsurile voastre despre placenta...M-ati facut sa ma bucur si sa mai uit de pb aia cu stomacul lui bb....care poate era o eroare de la eco...
26+ ANDREI
pussi spune:
RGE influenteaza gradul indirect, o subtiaza... defapt cam asta fac cam toate infectiile, subtiaza membranele si automat daca nu sunt tratate in timp util duc la ruperea lor!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Dragele mele,
Am vazut ca vorbiti de spitale si am si eu o intrebarica: voi naste la Municipal si din cate am inteles au o sectie foarte buna de neonatologie. Voi ce stiti?
Si mai am o dilema mare- cam cu ce sume va pregatiti voi?
Anka 23+
Iupi....deci si tu nasti la Municipal ca mine...ce bine....dar eu ti-o iau inainte deci am ce-ti povesti...la ce dr??Si eu sunt curioasa de scoruri....
Nasti normal??Eu cezariana!
26+ ANDREI
dany26 spune:
Si dany2007 tot la Municipal...!!!
Cine mai naste la Municipal??????Inaintea mea ...eventual
26+ ANDREI
RGE spune:
PUSSI..sa sti ca m-ai cam speriat..RAUUUU !!..pei eu de la inceputul sarcinii am continuu infectii....am avut ureaplasma, am scapat, apoi candida, apoi mobiluncus, iar candida..si tot asa de 31 de saptamani..mi-am bagat ovule pe toate gaurile
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anka.san spune:
"
Iupi....deci si tu nasti la Municipal ca mine...ce bine....dar eu ti-o iau inainte deci am ce-ti povesti...la ce dr??Si eu sunt curioasa de scoruri....
Nasti normal??Eu cezariana!
"
Nu stiu cum o sa nasc. Inainte sa raman insarcinata eram cam fricoasa si nu ma gandeam decat la cezariana, apoi am tot auzit ca ar fi mai bine normal cu epidurala. Trebuie sa-mi fac si un control ocular (am miopie)....
Doctorul meu a fost cam evaziv, sa asteptam, sa vedem...
Ideea e ca pana acum nu am nici un motiv medical care sa impouna o cezariana.
Uf, Uf.... e tare greu....
Anka 23+
dany26 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Dany nu prea stiu cum e cu gradul 0...decat ca daca doctorul incepe numaratoarea de la 0, atunci e cea mai "fresh" placenta
Mie Iosup la 20 sapt mi-a zis ca e gr.2, acum la control saptamana trecuta, doctorul meu mi-a zis ca e gr.1. Cred ca depinde si de doctori,ecografe, etc.
28+ si baby Kara
Sau ...probabil ti s-a reimprospatat nu?Oare nu e posibil?!!
26+ ANDREI
dany26 spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
DANNY26,RGE,sa dea Dumnezeu sa fie toate bune cu prietenele voastre,tinem pumnii!!!
Ana, 22+
MERSI!!!!
Am asa multe emotii pt ea si bb...ciudat...pai la mine ce o sa fac....o sa tremur toata
26+ ANDREI