Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

buna fetelor,
Ce frumoase sunt patuturile, imi plac toate le nebunie, nu stiu de ce dar parca as lua unul de lemn, dar imi plac si alea din plasa, mai am timp destul sa ma hotarasc.

Nu stiu voi daca ati patit dar eu azi noapte nu prea am putut dormi din cauza unei dureri de burta , ca un junghi fffffffffff puternic si dimineata cand m-am trezit nu puteam merge de durere cam la 30 de min dupa ce m-am ridicat din pat ma lasat putin cate putin, nu stiu de la ce a fost, am vrut sa sun dr pt ca intrasem in panica, sa fie ceva cu bb??? o fi un junghi??

cum creste
Carmen 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Angelique, v-am vazut pozele de mai demult! va sta tare bine impreuna :)

Anca D

17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Angi, sunteti doi frumosi si se vede ca va iubiti mult!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Angelique felicitari.sunteti un cuplu superb.am vazut si eu pozele voastre si am ramas foarte incantata de cat de bine va sta impreuna.am vazut azi foarte multe cupluri(am depus actele pt cununie!!!)si pot spune ca sunteti mai mult decat perfecti!
gabrittza
15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

eu lucrez la o policlinica cu laborator si avem contract si cu "medas".adica ei fac unele analize pe care noi din diverse motive nu le putem lucra.pana acum au iesit bine analizele care le-am facut acolo.dar asta nu inseamna ca nu pot gresi si ei.si daca au gresit cu o analiza foarte importanta ar trebui dati in judecata.nu e de gluma!eu am facut personal listeria la ei si a iesit indeterminant si tb sa il repet zilele astea.neaparat sa repeti la un al treilea laborator!
gabrittza
15s

Tot la medas mi-a iesit Listeria indeterminat. :( Il voi repeta si pe alta in alta parte. Tot la ei mi-a iesit ASLO bine desi am avut mari probleme cu ASLO in trecut. Repet tot ce mi se pare dubios la inca 2 laboratoare sa fiu sigura 100%.
Si daca au dat gres cu mai multe imi fac de lucru prin tribunale. Am ajuns la concluzia ca romanii astia nu pot fi educati decat asa. Pana acum mi s-au intamplat multe si puteam sa actionez in instanta si nu am vrut din comoditate (hartuire sexuala la munca, poza si articol aparut in libertatea - fara acordul meu- ca si cum as fi dat eu interviu). Pana aici a fost, de data asta m-am enervat si nu ma mai las batuta!

Anca D.

17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Eu ii voi face patutul cam asa :

http://www.happybaby.ro/Poze/Babyroc/Confort.jpg

Salteaua se ridica pana la un nivel in care nu trebuie sa te apleci iar grilajul se da jos .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Lala , foarte frumoasa camera ! Vreau si euuu....

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

carmen nu stiu ce se intampla.si eu am cateodata cate o durere ca un junghi.prima data s-a intamplat acum 2 zile cand m-am intins(prea mult cred) sa pun ceva pe dulap.mama ce m-a durut!!!
de atunci mi se intampla destul de des cand ma dau jos din pat dimineata,daca tusesc si mai ales daca stranut.mi-e frica sa mai stranut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

Angelique felicitari.sunteti un cuplu superb.am vazut si eu pozele voastre si am ramas foarte incantata de cat de bine va sta impreuna.am vazut azi foarte multe cupluri(am depus actele pt cununie!!!)si pot spune ca sunteti mai mult decat perfecti!
gabrittza
15s

CASA DE PIATRA si copii sanatosi. multa sanatate si fericire.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

multumesc!am emotii de acum.parca nu-mi vine sa cred ca in scurt timp voi fi "dna" !!!
gabrittza
15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Angelique foarte frumoase pozele, va sta f bine impreuna.
Lala D intr-adevar e f frumos patutul pe care o sa il iei. Sigur o sa ii placa mult lui bb .
Si eu am aceleasi dureri cand ma dau jos din pat ceva mai brusc sau cand stranut. Cica ar fi din cauza ligamentelor prea tensionate de sarcinata si le mai suprasolicitam si noi prin miscari mai bruste sau contractii (in cazul stranutului).

16+

Vine Barza!

Mergi la inceput