Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
Anca.Diana spune:
A! am uitat sa va zic ca am facut analiza de Hepatita B in doua locuri (la Medlife si la Medas). LA Medlife mi-a iesit ca nu am, la Medas am! Trebuie sa fac in al treilea loc sa vedem care au gresit. i-as da si in judecata pe nenorociti. Eu nu inteleg de ce isi bat joc de analizele noastre :( O sa va anunt ce laborator de analize a gresit ca sa stiti si voi pe viitor sa nu mergeti acolo. PResupun si sper ca Medas.
Anca D.
17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
honey79 spune:
Ahhhh...vroiam s-o felicit si eu pe Gugu pentru putzulica. Asta da surpriza.
bebe de Honey 14+
Mai avem doar atat
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
A! am uitat sa va zic ca am facut analiza de Hepatita B in doua locuri (la Medlife si la Medas). LA Medlife mi-a iesit ca nu am, la Medas am! Trebuie sa fac in al treilea loc sa vedem care au gresit. i-as da si in judecata pe nenorociti. Eu nu inteleg de ce isi bat joc de analizele noastre :( O sa va anunt ce laborator de analize a gresit ca sa stiti si voi pe viitor sa nu mergeti acolo. PResupun si sper ca Medas.
Anca D.
17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
Uffff, cu analizele astea!!! Acum un an m-am dus sa imi fac si eu analiza de chlamydia sa nu cumva sa fie asta cauza infertilitatii noastre. Eram sigura ca nu am de unde sa fi luat o boala cu transmitere sexuala dar a insistat dr si am mers. Si rezultatul....pozitiv. M-am dus acasa si mi-am luat barbatulla trei pazeste, scene, crize in toata regula ca m-ai mbolnavit, nenorocitule, tampitule, cat deprost ai putut fi ca daca ai facut-o sa nu te protejezi, el nu si nu se jura pe toate alea ca el nu m-a inselat niciodata si ca nu am cum sa am chlamidia, eu nu il credeam ca doar deh, scria acolo negru pe alb, inca putin bagam divort pana cand s-a jurat el pe mormantul mamei lui si m-aimplorat petoti sfintii sa imi repet analizele.le-am mai repetat la inca doua laboratoare si au iesit negative... am crezut ca innebunesc, si acum imi pare rau ca nu i-am dat in judecata pe aia, fraiera....
Tin pumnii sa fie totul bine si sa fi gresit aia care au spus ca e pozitiv!!!
Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
numeioana spune:
Raca, foarte frumos patutul!!! Si mie imi plac foarte mult cele din lemn. Am vazut si unul alb in linkul tau si mi-a placut f mult. Din pacate eu sunt nevoita sa optez pt un patut din acela cu plasa, care se strange, viu colorat. In primul rand pt ca am deja mobilata camera lui bebe ca un birou, cu mobila facuta pe comanda, de culoare albastra. Nici daca as cerceta toate magazinele n-as gasi un patut la aceeasi culoare si de facut pe comanda nu mai am chef, pt ca va fi destul de greu. Un patut de alta culoare ar merge ca nuca in perete, va imaginati! Al doilea motiv ar fi ca pot sa iau patutul cu mine oriunde plec sau pot sa-l duc la parinti, daca il las pe bebe mai mult acolo... Pana va creste probabil ca ne vom muta la casa si o sa-i fac camera lui, cu pat dublu, de mijloc, ca sa se lafaie in voie...
Honey, sa stii ca eu m-am speriat data trecuta ca bebe al meu avea 190 batai/minut... In prima instanta m-am gandit ca poate nu e ceva in regula, dar apoi m-am calmat. Daca nu a masurat bine dr.? Sau poate era speriat saracutul meu bebel... Ca si eu aveam niste emotii!! Maine dimineata merg la control. Sa vedem ce ne spune dr. Iar am emotii!!
Angelique, eu sunt treaza la 7! Ce zici de asta?! Mamaaaaa, asa scandal i-ai facut sotului din pricina unor analize??? Inseamna ca voi n-ati mai avut alti parteneri inainte... Sau sunteti de mult timp impreuna?? Pe laboratoarele de analize nu te poti baza. Stiu asta de la mai multe persoane patite.
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
AngeliquedeS spune:
Ioana, noi suntem de 10 ani impreuna, de la 19 ani, eram doi pui nevinovati, am crescut impreuna... Asa ca iti dai seama... Uita-te aici ce fete aveam http://pic5.piczo.com/CristiKristina/?g=28734453&cr=5
Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
Miutza spune:
Angelique, felicitari pt bebe super frumos si sanatos! e asa scump ca-ti vine sa-ntinzi mainile sa-l iei in brate hihi
Miri, patutul e superb, la fel si Bruno care e tare haios cu ghiozdanul in mana
Medamaya, felicitari pt tripleti! sa ai o sarcina usoara si sanatoasa si 3 bebelushi minunati din toate punctele de vedere!
bun venit celor ce abia ne-au descoperit!
felicitari celor ce si-au vazut comorile la eco si celor ce au aflat culoarea caruciorului
Veronicka, nici eu n-am facut TT pt ca n-ar fi contat rezultatul si ar fi fost doar un stres in plus, cum a spus si Angie.
Nemary, felicitari pt rezultatul bun la TT!
mi-am facut si eu programare la eco morfo-fetala de trim 2 la Dr Radulescu la Medlife pe 3 oct, in sapt 24 adica. o facusem pt sapt 22 dar citind despre cazurile unora dintre voi cand a trebuit sa schimbati programarea, n-am mai asteptat sa merg la dr sa-mi spuna ci am schimbat-o de capul meu ca sa fiu sigura ca gasesc liber.
Luiza, parca tu mergi tot la Dr Radulescu Botica, nu? dar la alta clinica.
sa aveti o zi frumoasa!
Miutza 18+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
AngeliquedeS spune:
Miutza,
Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
Mare, Munte, Flori
numeioana spune:
Angelique, mi-am imaginat eu ca sunteti de mult timp impreuna!! Si acum mi-am amintit ca am vazut pozele cu voi in liceu
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gabrittza spune:
eu lucrez la o policlinica cu laborator si avem contract si cu "medas".adica ei fac unele analize pe care noi din diverse motive nu le putem lucra.pana acum au iesit bine analizele care le-am facut acolo.dar asta nu inseamna ca nu pot gresi si ei.si daca au gresit cu o analiza foarte importanta ar trebui dati in judecata.nu e de gluma!eu am facut personal listeria la ei si a iesit indeterminant si tb sa il repet zilele astea.neaparat sa repeti la un al treilea laborator!
gabrittza
15s
Miutza spune:
a, sa nu uit, pe ambele site-uri mi-a iesit fetitza iar pe al treilea, cel cu procentul, am 75% fetitza hihi daca vedem marti sexul si e baiat, daramam si noi miturile! ce-o fi, numai sa fie sanatos ca avem timp sa facem si fete si baieti
am visat intr-o noapte ca aveam fetita si o alaptam si o strangeam in brate si era un sentiment asa deosebit... minunat... abia astept sa devina realitate! inca n-a miscat nici la mine, mai asteptam
a mai facut cineva analiza alfa feto-proteinei? stiti care-s valorile normale? trebuie sa iau rezultatul si pana cand ajung la dr as fi vrut sa stiu cum stam daca nu, asta e, astept optimista si cumintica.
Miutza 18+
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169