Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Fetele oare putem sa ne spalam cu musetel si bicarbonat la budunica? Am senzatia ca mi-a aparut o mancarime, ma gandesc ca de la antibiotic...
A venit Bebica!!!
17+
Mie nu-mi raspunde nimeni sau nu aveti idee???
A venit Bebica!!!
17+
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by raca
Angelique foarte frumoase pozele, va sta f bine impreuna.
Lala D intr-adevar e f frumos patutul pe care o sa il iei. Sigur o sa ii placa mult lui bb .
Si eu am aceleasi dureri cand ma dau jos din pat ceva mai brusc sau cand stranut. Cica ar fi din cauza ligamentelor prea tensionate de sarcinata si le mai suprasolicitam si noi prin miscari mai bruste sau contractii (in cazul stranutului).
16+
Vine Barza!
RACA iti raspund repejor ca nu am timp sa stau pe net. Am facut echo la dr. ILIEV, foarte simpatic om. Pe mine ma urmareste dr Grigore de la Cuza si chiar daca si ea e specializata in echigrafii isi trimite pacientele la el pt cele morfofetale.
Lucrezi cumva la Moldomobila?
Zuzicilor poate am timp diseara sa atasez poza cu putzulica de la echo ca sa va dati si voi cu parerea. Eu parca vad acolo un cuculetz de toata frumusetea.
iunie 2006
GUGU 21+ Iris
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
carmen nu stiu ce se intampla.si eu am cateodata cate o durere ca un junghi.prima data s-a intamplat acum 2 zile cand m-am intins(prea mult cred) sa pun ceva pe dulap.mama ce m-a durut!!!
de atunci mi se intampla destul de des cand ma dau jos din pat dimineata,daca tusesc si mai ales daca stranut.mi-e frica sa mai stranut!
CArmen si pe mine ma durut burtica ieri toata ziua. Am luat nospa ca de obicei (eu iau una la 8 ore). Am stat intinsa toata ziua si noaptea si azi sunt ok. Doctorita mi-a zis sa am grija sa nu mi se intareasca uterul. Asta inseamna ca am contractii. Ieri era tare ca piatra :(
Chestia asta mi se intampla daca stau mult in picioare, daca merg mult, daca fac efort mai mare.
Anca D
17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by kalosalinaquote:
Fetele oare putem sa ne spalam cu musetel si bicarbonat la budunica? Am senzatia ca mi-a aparut o mancarime, ma gandesc ca de la antibiotic...
A venit Bebica!!!
17+
mie mi-a spus dr ginec. ca in cazul in care apar unele senzatii mai 'ciudate' pot sa ma spal cu ceai de musetel si bicarbonat.si chestia asta am mai auzit-o si de la alti medici,deci e ok.
A venit Bebica!!!
17+
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Ioana, noi suntem de 10 ani impreuna, de la 19 ani, eram doi pui nevinovati, am crescut impreuna... Asa ca iti dai seama... Uita-te aici ce fete aveam http://pic5.piczo.com/CristiKristina/?g=28734453&cr=5
Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Ptiu , da' frumoshi mai sunteti ,manca-v-ar mama ...
Si eu fac anul asta 15 ani de dragoste cu my husband si un an de casatorie...
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by kalosalinaquote:
A venit Bebica!!!
17+
A venit Bebica!!!
17+
Am citit ca gravidutele sunt predispuse sa faca candida (care de asemenea apare ca o alergie si de la antibiotic - eu tot timpul fac dupa tratament cu antibiotic). Nu stiu daca ai voie sa faci spalaturi cu ceva. Nu cred ca ar fi indicat. Mai bine mergi la doctor.
Anca d.
17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
AngeliquedeS spune:
Felicitari pt cununie, gabrittza, asta inseamna ca saptamana viitoare va fi marele eveniment sau sambata acum?
Apropo de junghiuri, eu mai am o problema care ma sperie, ma doare soldul drept imediat in dreptulnoadei, daca intelegeti cum vine, asta dupa ce stau mai mult pe scaun, asa am facut eu legatura. dar ma doare asa rau ca nici nu pot pasi. Si nu pot sa imi explic totusi de la ce, fiindca inainte nu am patit asa ceva niciodata!
Iulia, tu ce ai intrebat, mami ca nu reusesc sa dau de mesajul tau???
Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
iulia82 spune:
eu tot intru cam o data de doua ori pe zi si citesc dar nu prea apuc sa scriu. acuma am intrat iar dar am vaz ca ati schimbat capitolul si mi-a luat cam 30 min pana sa va gasesc.
aseara am intrat si m-am distrat de fetita iris care s-a transformat in baietel si sa va zic si de ce: mie mi-a zis tanti dr. ca voi avea o fetita,pe care o s-o cheme tot iris,iar eu de atunci ma tot amuz la gandul ca poate o sa-i creasca putza pana la urmatorl eco.ei,acu sa vad...poate-mi face si mie surpriza .luni am programare la medicul meu si sunt asa curioasa.eu totusi sper sa ramanem la iris ca irisoi nu suna bine
iulia 20+
iulia82 spune:
cine ma ajuta?vreau sa pun si eu niste poze si nu stiu cum sa fac sa nu apara site-ul..adica sa pot scrie numele pozei si cand dai clic pe nume sa se deschisa sit-ul.sper ca am explicat bine......