Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Angy...esti curajoasa. Si noi tre sa inchidem balcoanele, sa schimbam geamurile (vrem lemn triplustratificat+geam termopan) si evident se lasa cu zugravit. Mie imi e teama ca va trebui ca macar in bucatarie sa schimbam faianta (pe soseaua de langa bloc ani buni a fost piatra cubica si cand treceau camioanele duduiau peretii fapt ce a dus la craparea faiantei). Eu acum am var simplu pe pereti si nu am avut de-a face cu mucegaiul dar putin mai lucreaza cu asa ceva...se poarta lavabilul si nu stiu dak e tocmai potrivit sa incep santierul acush sau sa-l las pt anul viitor (m-am gandit ca in primele 6 luni o spal pe Ziana in dormitor, in cadita ei si ar favoriza condensul). Mi-e groaza...imi zic ca mai bine ma mut la 4 camere si acolo macar sunt nevoita sa fac santier...Ozanei insa ii place mult zona in care locuim si nici nu vrea sa auda sa plecam in alta parte...Eh, pitici pitici!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Grati.ela patutul ofera posibilitate de ridicare a saltelei la un nivel mult mai ridicat pentru inceput. Grilajul din fata se poate cobora sau da jos de tot, de asemenea pt mamicile care vor sa lase posibilitatea copiilor sa coboare singuri (cand vor fi mai mari) dar se tem totusi sa nu cada din pat pe timpul noptii 2 dintre gratiile din fata se pot scoate si astfel copilul poate iesi si intra cand vrea. Despre sertare, m-am gandit si eu dar asta implica o crestere destul de mare a costurilor plus creste si greutatea patutului. El e gandit f ergonomic, sa poata fi asamblat si de un neprofesionist.

16+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gratiela,noi avem calciu pe pereti, din acela vechi si nu pot sa il suport. Eu vreau tocmai cu lavabil sa dam, mi se pare mai curat si mai frumos asa simplu. Insa vreau neaparat sa dam cu solutie antimucegai si sa izolam macar dormitorul - stam la casa si dormitorul e chiar pe colt si vara e cel mai cald aici si iarna cel mai rece asa ca se impune chestia asta. Oricum cand ma gandesc ce mizerie se va face numai cu razuitul calciului mi se ridica parul in cap. vreau neaparat sa fac chestia asta acum pentru ca nu ma vad razuind peretii de nenorocitul de calciu la anul, cu bebe mic in casa.

raca si mie imiplace patutul acela foarte mult

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

dupa descrierea care tocmai ai facut-o mi se pare si mai dragut patutul.eu as merge pe culori vii pt bebe.acum depinde si cum se potriveste in casa.parerea mea...
gabrittza
15 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

GBUTUCICA, bine ai venit printre noi. sarcina usoara si dusa pana la termen iti doresc.
Geo ionita felicitari pt.fetita, sa fie sanatoasa si voioasa.
Gugu, super tare bb-le tau, se joaca de-a fata-ascunselea cu voi. macar acum este sigur baiat?

Raca, este dragut modelul patutului, dar nu este salteaua prea jos?
eu nu imi fac probleme pt.primul patut al lui bb, pt. ca o sa-l primim pe al verisorului mai mare. dupa 6 luni o sa ne gandim la altul.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetele oare putem sa ne spalam cu musetel si bicarbonat la budunica? Am senzatia ca mi-a aparut o mancarime, ma gandesc ca de la antibiotic...

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Buna dimineata fetelor!

Mai intai vreau sa felicit toate fetele care au aflat sexul micutilor! Indiferent de rezultat cred ca sunteti tare fericite!
Si nu in ultimul rand bine ati venit fetele noi!

Cu intarziere LA MULTI ANI Lorenei!!! Sa fii iubita fericita si tu si bebe mic!

Desi n-am mai scris de mult, noi suntem bine. Am fost la eco ieri, TT a iesit perfect, bebe se misca din ce in ce mai mult si mai puternic. De data asta statea cu piciorusele incrucisate sa nu cumva sa ii admiram putzulica.
Ieri nu stiu ce am avut dar am dormit toata ziua plus toata noaptea. Cred ca am dormit peste 20 de ore cu intrerupere doar pentru toaleta si papa. Voua nu va e somnic?

Pe 19 septembrie avem programare la Herghelegiu pentru morfologia fetala. Abia astept!

Raca, super tare patutul! Am salvat linkul. Se potriveste cu mobila pe care o avem in casa.

A! Si inca o intrebare, stiti vreun loc unde se face gimnastica pentru gravide in Bucuresti?

Anca D.

17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

toate burticile pt.felicitari.

si mie mi-a iesit 1 data 58% baiat si a 2-a oara 50% baiat, in functie de ce alegere am facut (baiat sau fata)
cat despre dormit... dorm la greu, si dupa job si noaptea.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu ii voi face patutul cam asa :

http://www.happybaby.ro/Poze/Babyroc/Confort.jpg

Salteaua se ridica pana la un nivel in care nu trebuie sa te apleci iar grilajul se da jos .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Angi sa stii ca ai dreptate cu invatatul din alte parti.
La inceput, ne-a dat cate-un formular si ne-a pus sa luam interviu unei alte persoane din camera si mai apoi, s-o prezentam si celorlalti. Una din intrebari suna ceva de genul: " daca masina ta ar putea vorbi, ce-ar zice despre tine?"
Ce relevanta are in aplanarea temerilor, grijilor, intrebarilor tale referitoare la sarcina ...habar nu am.

Cat despre TT, ne-a intrebat daca vrem sa-l facem, a fost sincera si ne-a spus ca de foarte multe ori, rezultatele sunt fals pozitive, sar foarte bine pot fi si fals negative, si nu au cum sa afle asta, decat dupa ce bebe apare pe lume.
Da, amniocenteza este sigura, dar.... exista riscul pierderii sarcinii, sau al nasterii premature.
Ne-a sfatuit ca, sa ne gandim bine si, daca hotaram ca nu vrem sa ajungem sa facem amniocenteza, nu are atunci nici un rost sa facem TT. Pentru ca vor aparea doar niste rezultate, care fara amnio, nu au foarte mare insemnatate.
Eu am luat decizia sa nu fac TT-ul.

Va pupic pe toate si va doresc o zi super.

bebe de Honey 14+

Mergi la inceput