Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

quote:
Originally posted by miri_mik
virgo...pai io m-am interzis! o mamica superba cu niste ochi si mai superbi! esti buna de pus pe un afis, reclama la gene sau nush la mai ce! si la karlovy vary, oftai mama, adanc, si suspinai, caci mi-adusei aminte de 2004 cand m-a rapit fat-frumos de la mama, calare pe un lexus, si ca sa-mi treaca de necaz... m-a plimbat prin europa. ce vremuri...si era un fel d enapolitana acolo, cica de-a locului, din care am mancat ca apucata... manca-o-as acu o felioantsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

asa, pe tacutelea, adika amutsita de tot, tre sa zic ca m-am mai uitat la nishte poze.

dezamagire, ioana nu are poze, decat cu burtica si un acordeon pe care eu nu-l pricep, dar daca e cu smantana si usturoi... jjjjjjjjjjvjjjjjjjj da bun poate fi!

gatta, v-am sorbit la cununie. sunteti frumoshi foc! trebe pusa bine gheara pe domnul sot, gheara d episica salbatica ...am vazut eu ce frumos ti-ai luat! trebuie pastrat, cu gheare si lasere:)

concluzie: a tunat si ne-am adunat acilea cele mai frumoase mamici de pe terra! muuuuuuuuuuuuuuuuuuah! sa crape de ciuda celelate categorii de mamici, noi suntem cele mai cele:))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Of,of, fetelor, am facut-o lata. Am racit raaaaaau, sunt mucoasa si stranutoasa si imi curg ochii... Deh, v-am spus ca am fost pana in Bulgaria la Balcic unde a fost suuuper frumos, bineinteles ca am sa pun si poze insa si la dus si la intors am mers cu amandoua geamurile din fata deschise complet, deh, sa ne racorim, ca nu cumva sa racesc de la aerul conditionat ca Monica si cand incolo am racit de la curent. Eu care le stiu pe toate daca era vorba de altcineva i-as fi spus ca, curentul e si mai periculos decat aerul conditionat dar uite ca era vorba de mine si Redusul nu a mai facut fata, a preluat fraiele puterii... Apropo, voi stiti care e faza cu Desteptul si Redusul?

EDIT: Puteti vedea poze aici: http://community.webshots.com/album/560431046SMMZBJ

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Neatza Zuzelor !
Nu-mi vine sa cred ce ploaie e afara , dup canicula care am indurat-o ieri ...
Miri , multumim mult pentru aprecieri...las' ca nici cu voi nu mi-e rushine , sunteti toti 3 niste frumoshi ! . De-ar vedea barbata-miu ce-ai scris...ce s-ar mai umfla el in pene si i-ar creste cornitze !

Angi , imi pare rau ca nu te simti bine . Cred ca sti remediile...paracetamol , lamaie , miere si spray nazal cu apa de mare.Foarte frumoase pozele din Balcic , de mult vreau si eu sa ajung acolo...am citit cand eram mai mica o carte in care era descris Balcicul si m-am indragostit de acel loc inainte sa-l vad. A-propos , cati km sunt de la Constanta ? Peste o sapt. voi fi la mare si poate-mi conving sotzul sa dam o tura si pana la Balcic.
Despre "Desteptul si Redusul" chiar ma-ntrebam ce vrea sa-nsemne ca am vazut la profilul tau si nu stiam ce vrei sa zici. O fi vreo chestie de dubla personalitate ?

Va doresc o duminica placuta si odihnitoare !

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare, multumesc ca m-ati trecut in lista voastra, vroiam sa va intreb daca voi aveti dureri de burta , din cind in cind, eu nu fac efort, stau la pat, nici la munca nu mai merg si tot mai am dureri de burtica, voi cum rezolvati problema asta, a si nu mai spun ca sunt o fire nervoasa ma enervez din orice, in loc sa fiu mai calma....cum sa fac ?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzici.
Angi, superbe pozele, superbe locurile pe unde-ati fost.
Miri, imi place stilul tau scriitoricesc la nebunie.

Noi ieri am fost la restaurant chinezesc, cu sotul si inca o graviduta romanca, care trebuie sa nasca la inceputul lui octombrie.A fost tare frumos.
Sa aveti o zi minunata,plina de evenimente placute si relaxare.
Pupici.

bebe de Honey 14+

Mai avem doar atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Buna dimineata! Eu intru mai rar aici ca deocamdata nu am noutati dar de citit va citesc .Mey, da' ce frumuseti sunteti ...eu ma simt tare nashpa ca am pete pe fata , cercane chiar daca dorm destul
ba chiar si cosuri (iar eu din astea n-am avut in veci).
Va pupicesc si va urez o duminica placuta

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by ella10

salutare, multumesc ca m-ati trecut in lista voastra, vroiam sa va intreb daca voi aveti dureri de burta , din cind in cind, eu nu fac efort, stau la pat, nici la munca nu mai merg si tot mai am dureri de burtica, voi cum rezolvati problema asta, a si nu mai spun ca sunt o fire nervoasa ma enervez din orice, in loc sa fiu mai calma....cum sa fac ?

16+

Pt durerile de burta , care sunt normale intr-o anumita limita , eu iau nospa. Daca nu cedeaza cu acest medicament , cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul , sa nu fie ceva mai grav. Daca nu ai probleme cu colul ( sa fie scurtat sau deschis ) sau cu placenta ( dezlipita , hematoame ) , durerile de burta n-ar trebui sa te sperie. Starea de graviditate nu trebuie tratata ca o boala care sa te oblige sa stai la pat , trebuie sa te bucuri de sarcina , este o perioada foarte frumoasa in viata unei femei , in ciuda tuturor problemelor secundare.Starea de nervozitate se datoreaza furtunii hormonale care are loc in corpul tau . Inearca sa alungi temerile , fi optimista , gandeste-te la momentul cand iti vei tine puiul in brate , mangaie-ti burtica si vorbeste cu bebica. Foarte important este si sprijinul sotului ...da-i de inteles ca esti mult mai sensibila , ca ai nevoie mai mult ca oricand de tandrete si afectiune.
Doctorul tau ce zice in legatura cu durerile de burta ? Ai recomandare speciala sa stai in pat sau asa crezi tu ca e bine ?

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

[quote]Originally posted by numeioana

Aoleu, aproape am dat gata un borcan cu castraveti murati! Azi m-am simtit foarte bine, fetelor. Parca am simtit si ceva prin burtica... Acum, stiu ca e devreme, dar chiar n-a mai simtit nimeni de la varsta asta bolboroseli usoare in burtica? Am simtit la pranz, cand am pus mana calda pe burtica rece ceva asa...

Ioana

Ioana,

eu am inceput sa simt miscari in burtica la 11 saptamani. la mine nu erau boloboroseli, ci niste gadilaturi destul de precise (ca localizare), ca si cum cineva ar fi zgariat pe dianuntru, intr-un loc anume ... era singura consolare in saptamanile cand mi-a fost foooarte rau (bine ca au trecut, ca pareau nesfarsite!)

lala_d de aici a trecut prin aceeasi experienta, si la primul bebe si la al doile, deci se ma intampla. tot ea m-a avertizat insa sa nu ma sperii daca incepand cu sapt 15-16 nu o sa-l mai simt o perioada, pt ca atunci urca uterul si se plaseaza in spatele unor pereti abdominali mai grosi.
si asa a fost. de prin sapt 15 nu prea l-am mai simtit, iar acum am inceput din nou.

Stancutza
18+

http://bd.lilypie.com/4C88p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

vreau si ei in lista.cum?!

Mergi la inceput