Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 27
honey79 spune:
Salutare zuzici
Multumesc frumos tuturor pentru cuvintele si aprecierile voastre.Inseamna mult pentru mine, mai ales acum, cand hormonii isi fac de cap si ne-arunca cand intr-o extrema, cand in alta.
Am vazut si alte poze Lala, Virgo sunteti niste frumoase,frumoase.
Raca am vazut ca-ntrebi de calatoria cu avionul.Mie mi-a dat voie moasa, pana pe 8 Ianuarie. Dupa acea data, e pe raspunderea mea. Cat despre zbor...depinde cum esti tu (sau cum erai inainte de sarcina). Eu n-am avut problee niciodata, ma simt tare bine in avion.
In iunie cand am venit in tara, a mers cu mine si o prietena care era graviduta in 5 luni, si nu prea i-a fost bine. Asta si din cauza ca ii era frica de inaltimi, am trecut si prin destule turbulente si a facut ca zborul sa fie un pic mai agitat. Am tinut-o de mana, i-am vorbit si s-a mai relaxat un pic, ajungand cu bine la destinatie.
Te pupic si...calatorie placuta.
PS:Planuiesc si eu sa vin candva in Septembrie in tara, iarasi... caci mi-e dor de casa, de patul mamei, de ciorba ei de fasole,de cocosii din fata blocului. Vreau la mamaaaaaa!!!!
Acestea fiind spuse, dovedesc asadar ca-s ZUZA cu acte-n regula.
Va pupic si va-mbratisez cu drag.
bebe de Honey 14+
Mai avem doar atat
miri_mik spune:
"buna ziua"... se auzi un muget dintre pernele canapelei pe care zac intr-o inertie sora cu transa... "azi fu vreme de shoppinguiala dupa ce azi noapte dadui iama la o bere fara alcool intr-un karaoke grozav de infestat cu fum de tigara si basi care faceau copilul meu sa se tina de urechi; inutil sa casc gura azi... e zi cu limbajul semnelor ca de nu ma confunda lumea cu vreo vaca aciuata pe strada cu olandezi si cheama protectia lu' animalu'".
vazut poze si m-am exprimat in gand:
anjeliq, beton! asa ii sta bine unei mamici. zau, pe bune. adik' dom'le suntem femei datatoare de viata nu muribunde obisnuite! da sa pup ca tare-mi placi!
lali, ptiu ce privire ai in prima poza, asa trece prin tine! si cu ce fiu te prezinti... ma gandesc asa, cu intelegere la soarta incerta a viitoarei nurori. vaz io ca vei fi o mama soacra destul de apriga! si-mi place rau poza cu voi turtureii, asa imi d aun fior de nush care, placut, cand va vad ce pufoshi erati. sa va tin mama, cat mai mult numa bine sa va fie!
virgo...pai io m-am interzis! o mamica superba cu niste ochi si mai superbi! esti buna de pus pe un afis, reclama la gene sau nush la mai ce! si la karlovy vary, oftai mama, adanc, si suspinai, caci mi-adusei aminte de 2004 cand m-a rapit fat-frumos de la mama, calare pe un lexus, si ca sa-mi treaca de necaz... m-a plimbat prin europa. ce vremuri...si era un fel d enapolitana acolo, cica de-a locului, din care am mancat ca apucata... manca-o-as acu o felioantsa...
gina m, dupa ce-am vazut pozele cu david ma gandesc serios la un al treilea. adica tre sa fie foarte emotionant dupa 2 fete sa stii ca faci si un baiat. eu te admir ca ai curajul pentru trei. si in plus, al naibii facatura, mai esti si o fumoasa! nimeni n-ar zice ca esti la al treilea!
sper ca am mentionat toate pozele vizionate.
acu scriu din degete, repede, in viteza inainte sa se trezeasca dujmanul:
docdecap... ia sa vezi ce viziuni frumoase o sa ai daca iei paracetamol si t einfunzi cu lamaie si miere! da s anu mergi la karaoke, ca nu-i solutia optima pt voce - zise lupul incercat:d
gabrittza - sper ca nu m-am inselat, fa-te frumoasa, vopseste ce vrei tu. la 16 saptamani orice e posibil. abia ajteptam sa te vedem "duamna"
intrerup brusc. copilul are program d eolita
psuici, revin spre seara
mama ce rage si el saracu....
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Gina M spune:
Offff, fetelor...eu am iarasi ceva mai devreme.M-am saturat de aceiasi poveste aproape in fiecare dimineata. Dupa fiecare repriza insa, ma simt tare usurata si caut sa ma consolez cu aceasta ultima parte a "povestii.
Mai vomita careva din grup dimineata sau, am ramas singura?!
Poze - Recente & David Benyamin 22+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
gina m, dupa ce-am vazut pozele cu david ma gandesc serios la un al treilea. adica tre sa fie foarte emotionant dupa 2 fete sa stii ca faci si un baiat. eu te admir ca ai curajul pentru trei. si in plus, al naibii facatura, mai esti si o fumoasa! nimeni n-ar zice ca esti la al treilea!
miri_mik - Multumesc pentru aprecieri.M-am casatorit la 22 ani si cum sotul este mai mare ca mine cu 6 ani, am hotarat sa facem copilasii in primii ani ai casatoriei sa fim parinti 'tinerei.
Asa dar, la 23 de ani in Dec' am avut prima fetita, la 25 in Sept' pe cea de-a 2-a iar acum la 27 in Dec', il vom avea pe al 3-lea si cu aceasta, dorim sa incheiem acest capitol definitiv deoarece sanatatea, nu-mi permite si consider ca nu putem duce, creste si educa suficient de bine un numar mai mare de copilasi.Trei(3), este numarul perfect pentru noi.Este tot ce ne-am dorit.
Cand se va naste micutul David Rebecca Emanuella (fetita cea mare) va avea 4 ani -
iar micuta Jessica Priscilla 2 ani si 3 luni.
Sincer, este mult mai frumos cu 2,3 decat cu unul.Avand varste apropiate copilasii, au preocupari comune, hainutele trec de la unul/a la altul/a, se joaca cu aceleasi jucarii,etc iar la mijloc este,mult timp si multi bani economisiti.
ella10 spune:
fetelor cine ma trece si pe mine in listuta alaturi de gravidutele de februarie?
am citit mesajele voastre, ce bine ca voi puteti sa ma vopsiti, sa mergeti la mare, la soare....eu am fost 3 zile la sovata si am stat numai la umbra nu am putut sa stau deloc la soare, iar de cind am aflat ca sunt graviduta stau acasa in concediu medical caci ma doare burtica si nu am voie de efort, stres si suparari, dar nu-mi pare rau caci daca-mi ajuta Dzeu o sa nasc un puiut(inca nu stiu ce sex are)si inca ceva , cum rezistati la canicula asta?
16+
Gina M spune:
ella - scrie-ne datele sa te trecem pe listuta.
DN- Data nasterii tale.
UM- Ultima menstruatie pe care ai avut-o(data) si,
DPN - Data probabila a copilasului.
Gina M spune:
quote:
Originally posted by ella10
DN 10.12.1980
UM 04.05.2007
DPN 08.02.2008
Multumesc
16+
ella - te-am trecut pe listuta!Felicitari pentru bebica din - ca si, Bine ai venit printre noi!
gattasalvaje spune:
Ella , bine-ai venit printre noi ...sper sa te simti bine .
Eu azi am lancezit toata ziua prin casa , am fost o puturoasa ca , deh , mi-a plecat barbatul pt. o saptamana si nu ma trage inima sa fac nimik. Si caldura asta m-a dat gata ...imi facusem program sa merg prin magazine sa-mi caut costum de baie si palarie shik insa mi-a trecut repede cheful , asa ca m-am copt la foc mic pe canapea in fatza televizorului toata ziua.
Poate maine oi fi mai inimoasa si plec la shopping.
Pupici la toate zuzele
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
numeioana spune:
Chiar azi m-am vopsit pt ca nu ma mai suportam jumatate blonda jumatate bruneta... Am stat cu nasul in geam si sper sa fie bine. Sunt increzatoare ca va fi bine bebelica.
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.