Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 26
Gina M spune:
Lala_D - ti-am vazut pozele!Sunteti tare scumpi!
**Apropos de gingivita, va recomand tuturor celor care intampinati probleme sa incercati, www.pfizerch.com/product.aspx?id=478" target="_blank">LISTERINE.Face minuni.
In aceasta sarcina la randul meu, am intampinat serioase probleme cu sangerarea gingiilor insa, de cand am inceput sa folosesc listerine dupa fiecare spalare, ca prin minune s-a oprit sangerarea.
Poze - Recente & David Benyamin 22+
gabrittza spune:
buna dimineata fetelor.
ajutati-ma si pe mine!!!sambata viitoare am cununia si nu stiu daca pot sa ma vopsesc sau nu.coafeza mea a spus ca daca am 16 sapt pot sa ma vopsesc dar a zis cu jumatate de gura.ce fac????
gabrittza16s
docdecap spune:
Gabritza, sunt coafeze care te vopsesc si de la inceput, cu conditia sa nu stai mult in vaporii de chimicale etc. Acum depinde si ce culoare vrei, daca vrei una mai deschisa optiunea cea mai sigura e suvite, daca vrei mai inchisa ai optiunea cremelor de vopsit fara amoniac (tip Casting etc.). Numeioana a incercat la o varsta mai mica parca a sarcinii, poate apuca sa-ti raspunda pana atunci.
pup fetele, ca s-a amanat plecarea pentru maine, prea eram cobza de racita si a zis barbatu' ca nu ma ia nicaieri asa!!
Monica 20+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
gattasalvaje spune:
Neatza Zuzelor !
Virgo , Lala sunteti niste frumoase si niste fotogenice !
Piticul tau Lala este un brunetel foarte simpatic. Daca buburuza mea o mosteneste pe ma-sa in privinta gusturilor la barbati si-or sa-i placa brunetii , poate ne-ncuscrim .
Gabrittza , eu m-am vopsit la 10 sapt. dupa ce mi-am intrebat doctorita si a zis ca e ok. Eu zic sa te duci sa te faci frumoasa asa cum ii sade bine unei miresici. Ai grija insa ca spatiul in care te vopsesti sa fie bine aerisit si vopseaua folosita sa fie buna ( de firma ) pt ca astea de firma au mai putin amoniac.Asteptam sa ne pui poze cu tine in postura de tanara "doamna".
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Lala_D spune:
Multumesc fetelor
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
gattasalvaje spune:
Fetele din Bucuresti ...poate m-ajutati si pe mine..
Unde pot sa gasesc costume de baie faine dintr-o singura piesa ? Sapt viitoare plec la mare si vreau un costum misto si nu stiu de unde sa-l iau. Am fost la Jolidon si mi-au placut unele cu cupe pt sani insa erau f.f. mici .Stiti vreun magazin cu costume de baie de calitate ?
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
carmen e spune:
gabrittza mie mi-a dat dr voie sa ma vopsesc si m-am vopsit cam pe la 10 sapt, stiu ca parerile sunt impartite in privinta vopsitului, dar eu nu suport sa stau nevopsita si daca dr mi-a dat voie, nu am mai stat pe ganduri.
Lala sunteti niste frumosi , iar tu nici nu zici ca esti insarcinata.
Gata eu vazusem niste costume frumoase in careffour baneasa in magazinele de afara, sunt 2 magazine cu costume de baie acolo, dar nu mai tin minte cum se numesc, daca imi amintesc iti spun.
cum creste
Carmen 17+
Lala_D spune:
Carmen nu se vedea atunci , acum se vede cu varf si indesat, am pus 5 kg pe mine
gattasalvaje si prin magazinul Titan sau Unirea gasesti costume de baie.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
gabrittza spune:
multumesc.o sa pun poze daca o sa stiu cum.dar o sa va intreb atunci.eu sunt satena si as vrea un roscat sau castaniu.cam asa ceva.
gabrittza
16 s
raca spune:
Fetelor dar ati avut ceva spor la scris nu gluma. Am vazut o multime de poze frumoase postate ieri (se pare ca a fost ziua pozelor).
Noi am fost ieri si am facut eco pt triplu test> analizele ar trebui sa fie gata sapt viitoare. Bebe era f bine, vioi se misca intr-una abia a apucat dr sa-l masoare ca nu statea deloc. E mai mare cam cu o saptamana decat dupa calcule. Din pacate nu a vrut sa ne arate ce are intre picioare ca le-a tinut numai incrucisate asa ca nu avem confirmarea ca e baietel...
Eu o sa fiu plecata o saptamana si ma gandesc cu groaza cat o sa am de citit cand ma intorc.
Care dintre voi ati mai calatorit cu avionul in perioada sarcinii spuneti-mi si mie daca v-a fost rau ca sa stiu la ce sa ma astept...
16+
Vine Barza!