Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 29
irinouka spune:
hei-he-heeeeeeeeeeeeeeei!!!!!
pupam la toate zuzele, m-am intors din concediu si-am aterizat direct la munca, da' slava cerului ca e racoare afara ca cedam nervos daca si azi ma loveau caldurile-n tzeasta.
taaaaaare greu mi-a fost sa citesc pe toata lumea, mama-mama ce-ati mai scris! da' las' ca va prind io din urma.
as fi vrut sa va arat poze faine din concediu, din retezat, numai ca am reusit sa pierd aparatul chiar pe traseul de intoarcere si mi-e o ciuda de plesnesc, aveam poze de la lacurile glaciare, ceva de vis, arata locurile alea de parca nu ar fi pe planeta asta, pietrele, iarba, apa, totul arata altfel decat prin alti munti prin care am umblat. e iesit din comum de frumos, cand aveti ocazia sa dati o raita pe-acolo va promit ca nu o sa va para rau!
m-am plimbat, am urcat pe munte, m-am odihnit, am mancat si gata, cu forte proaspete acasa.
s-au mai schimbat si pe la mine unele-altele, am inceput sa simt piticania, ma distrez teribil si nu imi vine sa cred ca maine-poimaine se fac cinci luni...
va felicit pe fiecare in parte pt ca am ajuns asa departe, hihihi, si sper sa continuam tot cu vesti bune iar in decembrie-februarie sa ne mandrim care mai de care cu bebeii nostri.
va pupa fata!
irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
am uitat!!!
bun venit zuzelor noi! si daca tot sunt pe-aici proaspata, ca sa zic asa...lala_20, scrie-ti data nasterii, data ultimei menstruatii si data probabila a nasteri intr-un mesaj si fetele te vor trece pe listutza.
puuup!
irina 19+
LaLa_20 spune:
da ms cik daca vrei in lista trim pm..la zuzele...da zuzele cik nu primesc mesaje private...pai atunci de ce scrie sa trim pm?!
ella10 spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by ella10
salutare, multumesc ca m-ati trecut in lista voastra, vroiam sa va intreb daca voi aveti dureri de burta , din cind in cind, eu nu fac efort, stau la pat, nici la munca nu mai merg si tot mai am dureri de burtica, voi cum rezolvati problema asta, a si nu mai spun ca sunt o fire nervoasa ma enervez din orice, in loc sa fiu mai calma....cum sa fac ?
16+
Pt durerile de burta , care sunt normale intr-o anumita limita , eu iau nospa. Daca nu cedeaza cu acest medicament , cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul , sa nu fie ceva mai grav. Daca nu ai probleme cu colul ( sa fie scurtat sau deschis ) sau cu placenta ( dezlipita , hematoame ) , durerile de burta n-ar trebui sa te sperie. Starea de graviditate nu trebuie tratata ca o boala care sa te oblige sa stai la pat , trebuie sa te bucuri de sarcina , este o perioada foarte frumoasa in viata unei femei , in ciuda tuturor problemelor secundare.Starea de nervozitate se datoreaza furtunii hormonale care are loc in corpul tau . Inearca sa alungi temerile , fi optimista , gandeste-te la momentul cand iti vei tine puiul in brate , mangaie-ti burtica si vorbeste cu bebica. Foarte important este si sprijinul sotului ...da-i de inteles ca esti mult mai sensibila , ca ai nevoie mai mult ca oricand de tandrete si afectiune.
Doctorul tau ce zice in legatura cu durerile de burta ? Ai recomandare speciala sa stai in pat sau asa crezi tu ca e bine ?
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
da am recomandare sa stau la pat, sa fiu mai linistita si sa nu fac efort, eu anul trecut am pierdut o sarcina si acum sunt mult mai atenta ce si cum fac, tocmai mi-am sunat dr si mi-a zis ca sunt normale durerile pe care le am , nu am probleme nici cu colul, nici cu placenta, doar ca m-am speriat eu putin, dar mi-a explicat dr ca eu cam asa o sa duc sarcina, o sa fie zile cind nu o sa ma doara burta si zile cind o sa ma doara, oricum multumesc mult pt sfaturi si incurajari
16+
AngeliquedeS spune:
irinouka, bine ai revenit, chiar incepuseram sa dam strigare dupa tine! Crede-ma ca nimeni nu te intelege mai bine cu privire la pierderea aparatului foto decat mine! Sunt nebuna dupa poze, as sta non stop cu camera in mana, l-am disperat pe al meu. Si chiar ieri la Balcic ma gandeam ca daca ar fi sa imi fure cineva camera l-as implora sa imi lase macar cardulde memorie si sa ia camera! Bine ca te-ai distrat lamunte si ti-a fost bine, asta conteaza, vorba ta, timpul trece, zboara,nici nu imi dau seama cum!
LaLa20, bine ai venit printre noi! Irinouka ti-aspus deja ce trebuie sa ne scrii si te vom trece imediat pe listuta!!! Sa ne scrii mai multe despre tine!
Ella sunt destul de normale si de frecvente durerile de burtica, toate ne-am confruntat si chiar ne confruntam cu asa ceva, intr-adevar NO SPA ajuta, dar daca nu cedeaza de la NO SPA neaparat tb consultat medicul. Eu am avut la un moment dat niste dureri de o intensitate fff mare care m-au trimis la dr, s-a dovedit ca erau de la stresul de la serviciu si am lasat-o mai moale, dupa aceea a fost mai bine.
Galuscuta, stai linistita ca tot frumoasa esti,sunt sigura! Ai doua minuni in burtica, numai sa ne arati poze cu tine si ai sa vezi!!!
Honey, multumesc de aprecieri! Si eu vreau demult sa ajung la un restaurant chinezesc,nu am fost niciodata insa imi e teama sa nu fiu dezamagita!!
Numeioana, felicitari ptvopsit, stai linistita ca nu se intampla nimic, trebuie sa ne simtim si noi bine in pielea noastra!!!
Gatta,multumesc mult pt aprecierile legate de poze, sunt innebunita dupaBalcic, ador oraselul asta, mai ales de cand am citit Panza de paianjen de Cella Serghi De la Constanta pana la Balcic nu e departe, sunt 50 de km pana in vama si din vama la Balcic inca 70 de km, noi am facut drumul in doua ore f lejer, e drum drept fara probleme. Si sunt indicatoare peste tot, la dus tii dupa indicatorul Albena si Varna iar la intors Kavarna si Durankulak. E bine ca sunt scrise denumirile localitatilor si cu litere latine!
Despre Desteptul si Redusul,ai ghicit bine, sunt cele 2 laturi ale personalitatii mele, sunt in zodia gemeni si exact asa mi se potriveste, dualitatea mi se potriveste perfect! Dar sa ma apere Dumnezeu si pe cei din jurul meu cand e Redusul la putere! Atunci sa te tii ca numai prostii fac!
Cu intarziere doresc sa urez
La multi ani, Anca Diana
Sa fii sanatoasa si iubita, sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos de care sa va bucurati si sa va umple zilele cu soare! Sper ca ai petrecut bine, te asteptam cu detalii si cu poze,eventual, ca tare frumoasa si fotogenica esti!
Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
LaLa_20 spune:
am vazut si multumesc...dar sub lista scria sa trim pm la zuze...si cand colo zicea ca zuzele...nu primesc pm..deci nu mai inteleg...oricum am trim un mesaj normal.multumesc pt.raspunsuri.poop sa sa avem bebei sanatosi si sarcini usoare!
irinouka spune:
angelique, ! multumesc pt intelegere, ma bucur ca ma intelege cineva asa cum trebuie, ca m-am suparat rau de tot cu aparatul ala nenorocit si toata lumea incerca sa imi spuna ca ma stresez degeaba si ca nu e mare scofala. pai cum sa nu fie, pt cineva obsedat de poze??? mie-mi place sa fotografiez si oameni care fac poze, ba chiar am imagini cu mine facand poze, deci buba e mare si nu mai trece.
te-am vazut proaspat coafata si suvitata, tare frumusica si mandra nevoie-mare. n-o fi bai daca imi trantesc si io niste doua-trei meshe decolorate-n creasta, nu?
puuup
irina 19+
AngeliquedeS spune:
Irinouka, da-i bataie si fa-te frumoasa!! Nu se intampla nimic, cu atat mai putin la suvite unde nici macar nu ti se atinge pielea capului. Cum spunea miri mik - un clasic in viata - suntem femei datatoare de viata, trebuie sa fim frumoase din toate punctele de vedere,nu mortaciuni cu sac in cap (asta e de la mine citire)
Of,of, crede-ma ca sufar si eu pentru aparatul pierdut de tine... pentru ca stiu cat suflet pun in asta si ce mult le pretuiesc. Si bineinteles ca iti vei lua altul, dar pozele ACELEA nu le vei mai putea recupera niciodata,orice ar fi, asta e durerea mare!!!
Ti-am vazut pozele, sunteti doi frumosi, si se vede imediat ca iti place sa faci poze.... Imi place cel mai mult cea cu voi doi la mare, Vama 2
Pupici,
Angelique 22+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
stancutza
irinouka imi pare rau de aparat si eu as fi fost foarte suparata.
AngeliquedeS iti sta super suvitata, esti o frumoasa
miri_mik saru=mana pentru aprecieri . Iti dai seama ca voi fi soacra pentru 2 nurori
LaLa_20 bine ai venit printre noi
ella10 toate avem dureri mai mari sau mai mici de burtica si multe dintre noi au pierdut o sarcina ( sau mai multe )in diverse stadii ( inclusiv eu , la 10 sapt ) DAR de data asta pentru toate totul va decurge normal . Respecta deciziile doctorului si iti doresc o sarcina linistita
gatta baga un paracetamol si multa miere si lamaie Si eu sunt racita, tusesc de ma dor ligamentele
Daca am uitat vreo zuzica o pupicesc si imi cer scuze
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)