Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by carmen e

Buna fetelor,
Azi nu stiu ce am ca nu ma simt bine deloc, am palpitatii si ma doare capul si am o stare proasta si mai am si nasul infundat, asa m-am trezit si pana acum nu ma lasat deloc, am mai avut eu palpitatii dar sa nu ma lase atatea ore nu stiu de la ce sa fie.

O zi buna va doresc

cum creste
Carmen 17+

bea apa multa si incearca sa stai culcata. cred ca sunt de la caldura asta infernala, ca si eu am.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

cum fac si eu sa pun niste foto la semnatura?

GUGU 22+ Iris/ Alex

Iti poti face cont aici :
http://www.flickr.com/

Merge cu user si parola de pe yahoo ( daca ai avut/ai cont pe yahoo).
Apoi copiezi link-ul la albumul facut public in semnatura ta.

[url = " link poze " ] pozele mele [/ url] - fara spatii

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

poze(sau alt nume)
edit: tu sa nu lasi pauza dupa parantezele drepte, si nici spatii.
nu reusesc sa-ti spun cum, imi apar tot felul de aberatii

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

mai incerc o data:
[url= linkul cu poze] nume poze [/url]
linkul cu poze il pui intre "link poze". sper sa reusesti

Mari 17+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salutare! Nu am timp acum sa citesc din urma. Pana recuperez eu va spun ce-am facut la doctor azi.

Sa vedeti ce mi s-a intamplat! Aseara am ajuns acasa si m-au luat niste dureri f puternice, niste crampe ingrozitoare de era sa fug la camera de garda. Am luat repede No-spa, m-am intins in pat, dar nu puteam sa stau nicicum, ca ma durea burtica jos foarte rau. M-am speriat ingrozitor si imi venea sa plang de frica sa nu i se intample ceva lui bebe. Ma gandeam la ce e mai rau mai ales ca durerea nu ma lasa deloc. Pana la urma mi-am gasit o pozitie mai ghemuita si m-am chinuit sa stau asa chircita pana m-a m-ai lasat... Am tras o spaima!!! Am fost de dimineata la baie si am controlat sa nu am scurgeri sau ceva... si era ok. Norocul meu ca azi eram programata la Bucuresti la doctor, ca altfel cred ca o luam razna. Tot drumul pana la capitala (eu am condus) mi-au tremurat chilotii de frica sa nu aflu ca bebe nu e bine, mi-am facut o mie si una de griji. Pana la urma am ajuns, mi-a facut eco iar bebe era bine mersi! A zis doctorita ca e un Speedy Gonzalez, ca e foarte mare si miscaret. Mi-a zis ca am avut contractii din cauza ca se misca foarte mult si eu nu pot simti miscarile, asa ca raman undeva in uter si acesta se contracta... Cica la varsta asta n-ar trebui sa se miste atat de mult!! A zis ca s-a format placenta foarte bine (desi eu ieri am facut 13 saptamani dupa UM), si ca bebe e mai mare cu o saptamana. Mi-a aratat inimioara, stomacelul, dar n-am vazut sexul. Mai am de asteptat. Dadea din picioruse smecherasul... Nu va spun ce fricita am fost si ce mandra cand o auzeam pe doctorita ca mi-l lauda!

Acum ma gandesc ca e baietel daca e asa neastamparat si marisor! Eu tot sper sa fie fetita...

Mi-a dat in continuare Utrogestan (2 dimineata si 2 seara), No-spa (3 /zi), mi-a oprit Acidul folic si Vitamina E, dar mi-a prescris Tardyferon (1/zi) si Elevit (1/zi), ca sa "mai capat culoare in obraji"(am citat-o pe doctorita) si pt contractii Gynipral (1/2 pastila de 3 ori pe zi). Colul e lung, inchis, uterul e ok, deci m-am linistit.

Prin ce emotii am trecut!!!

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana felicitari pentru bebe miscaret
Bine ca a fost doar o spaima

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

mUltumesc zuzici, acum astept sa se uploadeze pozele. am pus doua si de la nunta ca sa vedeti cine e responsabil pt minunea din burtica.
INTREBARE: cum se masoara colul? la echi intravaginala? Va rog sa-mi raspundeti. Pup.

GUGU 22+ Iris/ Alex

Mergi la inceput

Gugu colul se poate masura atat ecografic ( intravaginal cat si abdominal ) sau de catre medicul ginecolog '' manual'' .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ioana felicitari pt bebe mare si miscaret!
Gugu colul se poate masura la orice eco. La varsta asta a sarcinii ti-l masoara la eco abdominala.

A venit Bebica!!!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare, zuzici
Eu abia acum m-am trezit si-mi beau cafeluta fara cofeina si paharul de suc natural de portocale.
Astept sa se trezeasca si soata, ca sa mergem prin magazine, sa vedem ce gasim frumos pentru bebe,sa cumparam.
Si eu sufar de nas infundat, ca multe dintre voi...zici ca sunt o locomotiva,asa hornai.Noua ne-a recomandat apa sarata,sa spray-em in nasuc.
Louiza,pentru arsuri, poti lua fara probleme Maalox.Este permis in sarcina si, dupa parerea mea, eficient.Eu la el recurg ori de cate ori am probleme.
Gatta la noi se gasesc niste benzi adezive de se pun pe nas, care te ajuta sa respiri usor si sa nu mai sforai.
www.amazon.com/Breathe-Right-Nasal-Strips-Clear-60ct/dp/B000QW6ZO2/ref=pd_bbs_sr_1/102-8107119-4878566?ie=UTF8&s=hpc&qid=1187951307&sr=8-1" target="_blank">benzi adezive

Va doresc o zi frumoasa, racoroasa si relaxanta.
Pupici.

bebe de Honey 14+

Mai avem doar atat

Mergi la inceput