Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 19
ginnette spune:
Mary,
Sa vezi distractie dak creste putza
Aveam totusi 18 sapt cand am aflat; banuiesc ca s-ar fi vazut un motz.
Vedem noi maine!
Roxana 20+
Abia astept sa ne intalnim !
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Gugu colul se poate masura atat ecografic ( intravaginal cat si abdominal ) sau de catre medicul ginecolog '' manual'' .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)
Aha, stiam eu cevaq de genul asta, dar la noi "la tzara" toti medicii pe care ii rog sa-mi masoare colul la echo, fac ochii cat cepele si imi raspund cu o fatza tampa ca nu se poate masura echografic, cel mult mi s-a spus ca e orificiul intern inchis, nici pomeneala de lungime, care e foarte importanta mai ales daca ai contractii.
Se pot vedea pozele?
GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Anca.Diana spune:
Ioana felicitari pentru bebe activ! Ma bucur ca te-ai linistit si ca nu ai avut motive reale de panica.
O sa incerc sa-mi pun si eu niste poze la semnatura. :)
Anca D.
17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
Laura Ioana spune:
Irlandeza felicitari pentru fetita Unde ai facut ecografia? Mai esti in Piatra? Poate iesim la un suculetz. Poate ne intalnim si cu Crissandrada
Ioana felicitari pentru bebe cel marisor si miscaretz Sper sa nu te mai doara asa de tare burtica, ptc stiu ce sperietura poate fi pt tine!
Alina si eu as rade, dar imi vine sa plang noaptea cand il aud sforaind Si mai ales cand zice ca nu-i adevarat, el nu sforaie, am eu ceva cu el ca sa nu-l las sa doarma
21+
Poze Laura
Puiul nostru drag
honey79 spune:
Hey Gugu, trisezi, caci sunt facute cam de departe pozicile.... nu se vad bine trasaturile domniilor voastre.
Glumesc, sunteti doi frumosi.
Pupici.
bebe de Honey 14+
Mai avem doar atat
Anca.Diana spune:
Gugu, se vad pozele! Va sta tare bine impreuna iar Gugu cel mic e scump rau :)
Anca d.
17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
medamaya1 spune:
Anca.Diana ca sa-ti raspund la intrebare, eu una mi-as dorii doi baietei si o fetita, sotul nu are preferinte , dar oricum orice ar fii nu conteaza , numai sa fie sanatosi.
Iar in legatura cu numele , e cam complicat , pina cum ne-am pus de comun acord numai cu un singur nume MAYA, ne place la amindoi , restul sint in lucru.
Ioana,felicitari ptr bebe miscaret .
Gugu, colul se masoara atit abdominal cit si vaginal, dar mai bine se vede vaginal.
meda rusu
gugushtiuc spune:
BUUUUUUUUn, deci pozele se vad. Dar ce parere aveti despre putzulica? se vede?
GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic