Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 17
Anca.Diana spune:
Gugu, nu-ti schimbi caruciorul la semnatura? :) Inca apari cu Iris, carucior roz.
Anca d.
17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
carmen e spune:
Anca bausem o guruta mica de cafea cand m-au apucat plapitatiile , iar de stat in pat nu pot sta pt ca sunt la munca siam destul treaba azi, doar sa incerc sa plec mai devreme.
Laura eu si asa am tensiunea mica , posibil sa fie si asta , o sa incerc sa beau apa mai multa azi.
cum creste
Carmen 17+
docdecap spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
Am eu senzatia ca doamna doctor este o mica printesa alintata, care ar sta la mangaiat, la scarpinat, la masat, la cremuit toata ziua? :) Prietena mea rade de mine ca de cand sunt gravida am devenit un copil. super alintata, vreau sa fiu rasfatata tot timpul si chiar daca as fi tot timpul nu mi-ar ajunge!
Anca D.
17+
nu e o perceptie, este chiar o realitate, Anca, sunt de nu e adevarat... masat, cremuit, pieptanat, cocolit, pupacit, iubacit, ieri l-am rugat sa stea cu mine in baie cat fac dus (mie mi se face rau de la aburi). Noroc ca mai sunt si fetele mari pe acasa, si nu pot sa-mi dau in petic chiar asa... si noroc ca sotu' a crescut deja doua fete si stie cum e cu rasfatat ditamai fata in regresie infantila...
Astea toate venind de la cineva care acum un an decat sa se ajute de mana cuiva mai bine sare singura peste sant si cade de-si face ditamai julitura... fata in blugi si bocanci, care bea tequilla la metru. ce mai, prototipul femeii independente care mai si injura!
( PS nu sunt doctorita, sunt psiholog, adicatelea doctoru' de cap... )
Ma duc sa-mi iau ceva de mancare sa ma rasfat singura..
Monica 20+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
gugushtiuc spune:
daca tot sunt zuza pun doua carucioare pana la urmatorul echograf. sa nu ma felicitati din greseala pt gemeni!
GUGU 22+ Iris/ Alex
kalosalina spune:
Fetelor (Gatta, Laura) hai ca am murit de ras cu sforaitul vostru (sau al sotilor). Da si eu ce sforai.... Vorba Gattei, parca ma aud si eu in somn. Din fericire sforai doar cand dorm cu fata in sus, asa ca incerc sa dorm numai pe parti...Si sotul mai sforaie uneori, dar il zgaltai putin si ii trece.
Si apropo de Uratenie, si eu am inceput sa simt lucrul asta : mi-a aparut celulita la greu pe picioare, vergeturi au inceput sa apara pe sani, fund si sus pe picioare, simt ca am picioarele prea grase...ce sa mai zic...Atat ce-mi place este burtica, dar nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie si ea cand o sase umple de vergeturi
A venit Bebica!!!
17+
gugushtiuc spune:
Zuzicilor cu baietei nu aveti foto de la echo cu sexul bebicului? As vrea sa fac comparatie cu poza pe care o am eu, poate ma lamuresc.
Mai fetelor acum mi-am dat seama de ceva. pana acum ma plangeam ca "fetita"mea imi trage niste shuturi de numa, acum vad ca s-au mai linistit treburile in "garsoniera". Cred ca era baiatul meu nervos ca toata lumea il facea fata
GUGU 22+ Iris/ Alex
nemary spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
Mamicile din bucuresti! Si eu vreau la intalnire! Cand ne vedem si unde!? Ar fi frumos sa iesim la o limonada, nu vreti?
Anca D.
17+
eu am spus deja ca vreau. sa stabilim ziua si locul. abia astept sa va cunosc.
Mari 17+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
zeririlouiza spune:
ce tare esti gugule
Zuzelor eu va pupicesc, va doresc un weekend placut si sper sa am timp in weekend sa intru si eu, dar nu garantez mai ales ca maine ma duc la nunta si nu am cu ce sa ma imbrac , dar ma descurc maine la cumpoaratri
Louiza 18s +
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere