Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by carmen e

Buna fetelor,
Azi nu stiu ce am ca nu ma simt bine deloc, am palpitatii si ma doare capul si am o stare proasta si mai am si nasul infundat, asa m-am trezit si pana acum nu ma lasat deloc, am mai avut eu palpitatii dar sa nu ma lase atatea ore nu stiu de la ce sa fie.

O zi buna va doresc

cum creste
Carmen 17+

Carmen, eu de obicei cand am palpitatii ma intind in pat si nu ma misc deloc. Incerc sa respir adanc. Inima ar trebui sa se linisteasca in cateva minute.

Ai baut cafea? Pepsi, cola? Mi s-a intamplat sa am palpitatii rau de tot intr-o zi cand am gustat dintr-o cafea. Imi era tare rau si m-a tinut ore intregi. Pana la urma mi-am facut un ceai de tei (mai concentrat) cu lamaie (nu stiu daca e recomandat totusi) si mi-a trecut. M-am calmat de tot, mai mult mi s-a facut somnica.

Incearca sa stai intinsa...

Anca d.

17+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Gatta, si eu mai sforai, mai ales de la nas infundat...

Sotul tau e de nota 10, dragul de el. Cand ma gandesc si la al meu, care de 3 zile ma aude doar ca sunt racita si nu imi e deloc bine, ca ametesc, ca ma doare burta, si bazai asa toata ziua, si noaptea il tin cu geamul inchis ca racesc etc. etc. ma ia cu duiosie...

Anca.diana, si la mine a inceput asta cu femeia gravida care se cam urateste (numai la fata imi merge bine, mi s-au sters cearcanele), si imi spune ca de la spate nu se vede absolut nimic diferit, si poate chiar ar fi bine sa nu ma mai arat cu spatele, ca odata uita ca sunt gravida si da iama...

Stiu ca e de la hormoni, asa ca recunosc ca ma si rasfat... Oricum e un dragut, imi aduce pe tava orice cer, si inca nu am burta mare-mare.
Oricum e nasoala senzatia de balena esuata, deja daca ma intind pe spate sunt tare greu de urnit, ma dor toate la intoarcere...

of-of, ce viata complexa... si eu n-am chef sa fiu la munca (ma plang si la voi, pana acum am bazait acasa ca vreau sa dorm si sa stau degeaba si sa ma fac bine si sa nu ma mai doara capul si nici burta, si sa pot respira bine si sa nu mai suflu nasul la fiecare 2 minute si sa ma lase toata lumea in pace si sa nu mai fie asa de cald si mi-e si foame si nu-mi vine sa mananc nimic...) Nasoale rau gravidele astea, nu le intri in voie nicicum

Monica 20+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Zeririlouiza ::::ce pot sa-ti spun eu despre arsuri este ca nu e adevarat faza cu parul copilului, si sa-ti spun de ce :
cand mama mea a fo insarcinata cu mine nu a stiut ce-i aia arsura , iar cand ma-am nascut aveam parul (bretonul ) in ochi , deci foarte mare (am o poza la 2 luni si am parul peste urechi , crede-ma)
ARSURILE SUNT DE LA ALIMENTATIE si depind de la organism la organism .
eu pana acum nu am avut arsuri deloc , ei drept am numai 12 sapt spre deosebire de tine, dar ... icearca sa stingi acele arsuri cu o lingurita de miere , sau ciocolata, ca taaaaaaaaaaare e buna.

pupici si numai bine sa aud despre voi.

eu azi sunt bucuroara ca nu am mai avut greturi .

Giani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Carmen poate ca ti-a scazut tensiunea din cauza caldurii. Sa bei apa multa ca o regleaza (tensiunea, nu caldura) si sa stai intinsa in pat.
Gatta am murit de ras cand am citit ca ai sforait de l-ai trezit pe sot Nu te supara, nu rad de tine ci de situatie: eu mi-as dori sa sforai de sa nu poata dormi sotzul, ptc la noi e invers si el sforaie de ma da gata in fiecare noapte Dupa ce ca am somnul nasol mai sforaie si el de ma tzine treaza cate juma de noapte si taaare mi-ar placea sa se inverseze rolurile

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Ginette, bafta maine la eco. vezi sa nu se schimbe si la tine sexul

cred ca este normal sa ne doara toate cele in timpul sarcinii, pe mine mai simplu ar fi sa ma intrebati ce nu ma doare, ar fi mai usor de enumerat.

mie mi-a masurat doctora cardiolog tensiunea si mi-a zis 9 cu 5, a spus ca este f.buna(eu o am tot timpul mica) si ca oricum mai tarziu ea va mai creste asa ca nu trebuie sa fac eu nimic (sa beau cafea sau altele...)

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by docdecap

imi spune ca de la spate nu se vede absolut nimic diferit, si poate chiar ar fi bine sa nu ma mai arat cu spatele, ca odata uita ca sunt gravida si da iama...

:)))) tare asta cu spatele! Aveam o colega la facultate care mai avea cateva zile si nastea si daca o vedeai din spate nici nu banuiai ca e gravida! Imi zicea ca o fluiera barbatii pe strada cand o vad din spate si ca o amuza la maxim sa se intoarca spre ei numai sa le arate burtoiul cel mare! Sa vezi cum se rusinau nerusinatii si faceau stanga-mprejur! :)))

Anca D.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

gabrittza, bucura-te. se pare ca azi va fi ultima zi de canicula. gata, am scapat. din pacate in metrolu bucurestean va fi canicula pana la iarna.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

Mamicile din bucuresti! Si eu vreau la intalnire! Cand ne vedem si unde!? Ar fi frumos sa iesim la o limonada, nu vreti?

Anca D.

17+

Zuzicile ,
Am deschis un subiect separat despre organizarea unei intalniri . Intrati pe link-ul asta si spune-ti-va parerea .

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106168

20+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by docdecap

Gatta, si eu mai sforai, mai ales de la nas infundat...

Stiu ca e de la hormoni, asa ca recunosc ca ma si rasfat... Oricum e un dragut, imi aduce pe tava orice cer, si inca nu am burta mare-mare.
Oricum e nasoala senzatia de balena esuata, deja daca ma intind pe spate sunt tare greu de urnit, ma dor toate la intoarcere...

of-of, ce viata complexa... si eu n-am chef sa fiu la munca (ma plang si la voi, pana acum am bazait acasa ca vreau sa dorm si sa stau degeaba si sa ma fac bine si sa nu ma mai doara capul si nici burta, si sa pot respira bine si sa nu mai suflu nasul la fiecare 2 minute si sa ma lase toata lumea in pace si sa nu mai fie asa de cald si mi-e si foame si nu-mi vine sa mananc nimic...) Nasoale rau gravidele astea, nu le intri in voie nicicum

Monica 20+

Am eu senzatia ca doamna doctor este o mica printesa alintata, care ar sta la mangaiat, la scarpinat, la masat, la cremuit toata ziua? :) Prietena mea rade de mine ca de cand sunt gravida am devenit un copil. super alintata, vreau sa fiu rasfatata tot timpul si chiar daca as fi tot timpul nu mi-ar ajunge!

Anca D.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

A! am uitat sa va zic ca am facut analiza de Hepatita B in doua locuri (la Medlife si la Medas). LA Medlife mi-a iesit ca nu am, la Medas am! Trebuie sa fac in al treilea loc sa vedem care au gresit. i-as da si in judecata pe nenorociti. Eu nu inteleg de ce isi bat joc de analizele noastre :( O sa va anunt ce laborator de analize a gresit ca sa stiti si voi pe viitor sa nu mergeti acolo. PResupun si sper ca Medas.

Anca D.

17+

hi-hi-hi, ca la noi la nimenea. Stai linistita ca mie imi daduse un laborator rezultatul pt sifilis incert, era sa lesin pe loc. Apoi am repetat analizele si totul a fost ok, nici pomeneala de asa porcarie in organismul meu sau al sotului. tampitii!!!

iunie 2006
GUGU 21+ Iris

Mergi la inceput