FIV 130

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Bafta multa gastii de septembrie-octombrie!Mai e putin si o sa avem din nou o serie de ! Sper sa fie cat mai multe.

O sa ma interesez si eu la Babes daca fac Inhibina B
Va pup si sunt alaturi de voi!

Adhnana 33 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Din pacate fetelor eu sunt tot in stare de asteptare .... mi-a fost teama sa mai repet Bhcg iar testele de urina sunt toate negative
insa am greturi, sanii s-au marit si sunt sensibili, merg des la baie, beau doar bere fara alcool si inainte abia daca beam un pahar la 6 luni, nu mai pun gura pe cola si ciocolata si pana acum nu puteam trai fara ele.
Prof. ma chemat abia miercuri la echo si mi-a zis sa fac Bhcg, estradiol si progesteron pana atunci asa ca maine o sa ma duc la recoltare si luni seara probabil ca o sa am rezultatul.

Va iubesc si va urmaresc din umbra in continuare dar va imagiati cam in ce stare de incertitudine sunt ca nu mai am chef de nimicuta

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

[quote]Originally posted by lilianaFi

...cum nu mai vreau sa fac al doilea fiv in aceeasi clinica,cautam pe net o alta prin lume,mai ales pentru diagnosticul preimplant al embrionului sau macar genetica globulului polar(care analizeaza ovocita responsabila 30% pt anomalia unui embrion(de grad optim la vedere,dar care duce la sarcini biochimice-avort sau betahCG negative),spermatozoidul fiind responsabil doar 3%)...cred ca voi face a doua tentativa la centrul ivi din barcelona(www.ivi.es)... oricum ceea ce voiam sa va spun(pentru cine e interesat) e ca am gasit in ucraina la kiev o clinica pt fiv cu mama-surogat,unde legea e clara si pe certificatul de nastere al copilului va fii trecut direct numele parintilor biologici,eventual al perechii interesate in caz de ovodonatie

LILIANA daca te hotarasti sa faci in Barcelona si ai nevoie de ajutor pt vorbit sau orice ar fi imi spui si te ajut cu placere!dar iti spun ca este cea mai scumpa clinica din spania,prin madrid sunt multe clinici care fac ce te intereseaza pe tine si este mult mai ieftin,daca vrei eu pot da niste telefoane,numai spune-mi!

eu va pupacesc si astept ziua de 3 sept cu nerabdare sa incep prima injectie de inhibare!vad ca suntem o gasca mare de fivoase sept-octombrie,va doresc mult mult succes!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

valeria72
membru incepator

Romania
Bucuresti
152 Posts
Trimis la - 24/08/2007 : 10:18:33
--------------------------------------------------------------------------------

Sa va spun un pic povestea de la inceput
Am facut FIV si in ziua a 15 de la ET dozarea de Bhcg care a fost de 23.84, cam mica dupa parerea mea insa Prof Ancar mi-a zis ca sunt insarcinata. Dupa 3 zile din proprie initiativa repet Bhcg si iese 42.23 deci aproape se dublase. de atunci nu am mai facut nici un test de sange in schimb am facut vre-o 10 teste de urina si toate au iesit negative si dupa calculele mele sunt 4 saptamani de la conceptie si 6 de la UM. Insa am greturi, merg la baie des,am sanii umflati si durerosi si la echo prof m-a programat abia miercuri si nu mai am rabdare...
E oare posibil ca testele de urina sa nu se pozitiveze

madaluta
membru junior

Romania
Constanta
1201 Mesaje
Trimis la: - 24/08/2007 : 10:34:26
--------------------------------------------------------------------------------

si eu cred k esti insarcinata....valoarea BHCG in sapt 3-4 este intre 9-130...iar testele se pozitiveaza cam din saptamana 5...Cel putin la mine asa a fost...
Iti tin pumnii sa fii intr-adevar . Poti face in fiecare zi BHCG daca vrei sa urmaresti evolutia si sa nu mai stai stresata pana miercuri. Oricum nici miercuri la echo s-ar putea sa nu se vada nimic..asa k tot analiza de sange e ce mai concludenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele,
ma bag si io in seama pt analiza INHIBINE B.
In Romanaia am tot sunat, nicaieri nu fac, desi pe site-uri apare.
Am sunat la Szeged si mi-a raspuns chiar Dr.Zadori, asa ca l-am intrebat daca la ei se face, mi-a spus ca nu, ca el nu-i vede necesitatea in procedura FIV.
Am sunat la KaaliBudapesta si nici acolo nu se face.
Daca doriti, caut vreun alt laborator, undeva aproape de granita cu noi

Deci scot pompoane pt toamna asta ?

Scuzati ca m-am bagat, iarasi, in seama

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Multa multa bafta gastii de septembrie- octombrie, sa auzim de cit mai multe .
Iar celor care sint acum in focuri mult succes
Valeria, de ce nu faci bhcg-ul la giuly, primesti raspunsul in aceeasi zii , dupa-amiaza si nu mai stai cu stres, o sa fie bine ai sa vezi
Lara, eu am avut-o ca embriolog pe Cocei, e intr-adevar fffff buna si un om exceptional.

Meda 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Marrina ...am ales ac.clinica pt.ca citind toate forumurile era cel mai bine cotata,seriosi,profesionsti...etc...apoi as fii vrut alt oras daca tot merg in alte locuri...la barcelona am fost si pe Gaudi l-am cunoscut deja ...si de fapt cel mai mult vreau afara pentru diagnosticul preimplant al embrionului

Kla multumesc mult,voiam barcelona si pt zborul direct,nu stiu daca firenze-madrid e zbor direct,acum sint in graba merg la munca,ma voi uita la intoarcere...stiam ca clinica e scumpa,apropo daca e scumpa e si cea mai buna sau e doar mai scumpa ???...oricum astept cu placere sfaturi mai calificate in ce privesc clinicile spaniole...si sigur ca vreau sa vorbim daca tot vin in spania...astept nr.tau de tel,adresa de mess....multumesc mult de tot ...si multa bafta si tie...tu unde faci fiv-ul???

Numai bine fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, am sunat si eu la bioclinica din Brasov (fara sa stiu ca ati sunat si voi) si raspunsul a fost negativ.
cristinici, poate ai nr de telefon de la cei din Iasi, unde spui ca s-ar putea face aceasta analiza. Tie ce ti-a spus dr prin email, ai facut aceasta analiza?
marrina, te . Verifica PM. Poate saptamana urmatoare ne auzim la un telefon, acum imi fac bagajelul pt sf. de we.
valeria, mergi sa faci din nou bHCG asa poti sa stai linistita ca totul este ok.
ana-p - gandurile noastre sunt la tine. Mult noroc!
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

valeria incearca sa anu te mai stresezi atata tu esti graviduta!!!la ce bun sa-ti iasa teste pozitive (si sa nu fii gravi-cum am patit eu),mai bine ai rabdare si stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Sarut mana fetelor de incurajari ..... o sa ma duc diseara sa fac bhcg

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput