FIV 130
Raspunsuri - Pagina 7
aurel_cris spune:
VALERIA si eu eram graviduta si aveam testul de urina negativ,am patito de 2 ori si nici ca am mai facut,du-te si fa sangele acea analiza e sfanta,iti in pumnii

MARRINA ,FELICIA merci mult pentru incurajari,marti am cerclajul

ALDOLINA fata mea draga vad ca la tine toate analizele sunt ok,iti urez bafta

IOANA p_76 multa bafta la a doua incercare sa fie cea norocoasa

Fetelor care sunteti in focurii multa,multa bafta va urez.

Vad ca aveti un tiraj la scris................
dream1971 spune:
Valeria simptomele tale imi reamintesc de ala mele...Nici eu nu beau de fel dar atunci as fi baut numai bere si am pus deoparte toate dulciurile. Simplu nu-mi mai placeau...Atunci m-am gandit ca poate fi baiat si asa a fost...Vezi deja ti-am prezis sexul
Stai linistita ca e bine. Bafta multa! 
Liliana si eu intentionez sa fac PGD. Am donat deja sange pentru markeri si ieri m-au sunat sa-mi spuna ca sunt gata. Daca vrei sa faci asta se pare ca trebuie sa aloci mai mult timp fiindca pregatirea markerilor dureaza se pare intre 3 saptamani si 2 luni. Depinde cat de bine merge separarea... La mine au reusit din prima deci sunt gata dupa 3 saptamani.
Ana_p iti doresc sa te vad mamica peste noua luni. [pup}
Va
pe toate. Va citesc mereu dar cum nu am noutati si cum nu ma pricep prea mult la analizele care trebuie facute etc (mie nu-mi spune nimeni nimic aici decat ok sau nu) raman in umbra...
Dream
KoraPop spune:
Fetelor ce harnice ati fost!!!!!!!!Vad ca v-ati implicat in cautarea unui laborator unde am putea face analiza inhibinei B....de ce oare intotdeauna Romania trebuie sa fie mai inapoiata decat alte tari,de ce la noi nu se face?Pacat...sunt convina ca in viitor se va face si la noi,dar pt multe dintre noi va fi probabil prea tarziu.Asta este,mergem inainte si ne bazam oarecum pe FSH care de multe ori poate sa ne faca surprize,sa speram,placute....
Valeria bafta multa in continuare,va fi totul bine!
Ana chiar daca acum esti in patut si nu ne poti citi,sunt sigura ca telepatic simti toata sustinerea de pe acest forum!Sa-mi faci pe plac si sa ramai
-duta ca tare mult vreau sa te trec pe lista fericitelor!
Kora
CARPE DIEM!
rami 73 spune:
Pup toate fetele
, mi-a fost dor de voi !
Am revenit si eu (de ceva vreme, e drept) dintr-un concediu f. reusit (in care am admirat si eu operele lui Gaudi, apropo de Barcelona
- si m-am indragostit de el
), dar am fost super prinsa cu job-ul si abia am mai apucat sa citesc una-alta despre voi.
In primul rand, Marrina, MRL sa stiti ca m-am gandit la voi si imi pare tare rau ca nu ati reusit fetelor, dar o veni ea si vremea noastra...
Este valabil si pentru tine, Felicia, capul sus !
Dupa cum probabil va amintiti si eu sunt in aceeasi situatie cu voi, adica un singur ovocit la FIV-ul din decembrie. Am tot citit/intrebat la diverse clinici si eu despre inhibina b si intr-adevar nimeni nu stie nimic. Mamagiuliei
, daca afli ca s-ar face pe undeva in Ungaria ar fi nemaipoment, macar ne alegem cu o plimbare pana acolo, imbinam utilul cu placutul. 
Fetelor eu teoretic ma pregatesc in septembrie de un FIV pe CM natural, asta daca va si gasi ceva Monseniorul in foliculul meu la punctie.
Sa vedem daca o iesi ceva si pe formula asta. Daca nu, probabil vom incerca alta schema de tratament (eu data trecuta am facut protocolul lung).
Fetelor, va pup
pe toate si va invit sa vedeti ceva pozici din concediul meu, daca doriti.![]()
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
ella_72 spune:
Rami 73
super poze , super concediu......

acum urmeaza super BB 

Fetelor ....cele care faceti FIV la Giulesti ...credeti ca daca ma duc pe 3 septembrie cu toate analizele pentru intocmirea dosarului e mai bine ? sau sa ma programez prin telefon ?
Eu ma pot duce pe 3 sept.direct la spital dar nu stiu daca e ok....nu stiu cum se procedeaza , e primul meu FIV (sper sa fie si cel norocos ...

)
Si unde anume trebuie sa ma duc , adica ...la cine ? la ce cabinet ?
Cum se procedeaza ?
Va rog pe cele care stiti sa ma indrumati si pe mine.....
Va multumesc mult de tot si sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa avem o toamna plina de 

Ella 
marrina spune:
quote:
Originally posted by valeria72
Din pacate fetelor eu sunt tot in stare de asteptare .... mi-a fost teama sa mai repet Bhcg iar testele de urina sunt toate negative
insa am greturi, sanii s-au marit si sunt sensibili, merg des la baie, beau doar bere fara alcool si inainte abia daca beam un pahar la 6 luni, nu mai pun gura pe cola si ciocolata si pana acum nu puteam trai fara ele.
Prof. ma chemat abia miercuri la echo si mi-a zis sa fac Bhcg, estradiol si progesteron pana atunci asa ca maine o sa ma duc la recoltare si luni seara probabil ca o sa am rezultatul.
Va iubesc si va urmaresc din umbra in continuare dar va imagiati cam in ce stare de incertitudine sunt ca nu mai am chef de nimicuta
Aspiranta la titlul de mamica
O sa fie Bine! Vei vedea! Ia fii optimista si fericita ca-l sperii pe
.

marrina spune:
quote:Multumim mult-mult. Esti taaaaaare draguta.
Originally posted by mamagiuliei
Fetele,
ma bag si io in seama pt analiza INHIBINE B.
In Romanaia am tot sunat, nicaieri nu fac, desi pe site-uri apare.
Am sunat la Szeged si mi-a raspuns chiar Dr.Zadori, asa ca l-am intrebat daca la ei se face, mi-a spus ca nu, ca el nu-i vede necesitatea in procedura FIV.
Am sunat la KaaliBudapesta si nici acolo nu se face.
Daca doriti, caut vreun alt laborator, undeva aproape de granita cu noi
Deci scot pompoane pt toamna asta ?
Scuzati ca m-am bagat, iarasi, in seama

marrina spune:
lilianaFI Iti doresc succes atunci la Barcelona. Ne mai spui si noua cum e pe acolo, ce tratamente... stii tu ce ne intereseaza.
MRL Un weekend minunat! 
aurel_cris Curaj! Iti tin pumnii pentru cerclaj. Sa fie totul bine. 
rami73 Eu merg pe drumul tau. Cred ca va urma un FIV pe ciclu natural dar asta dupa histeroscopie si dupa Anul Nou. Vreau sa ma bucur de sarbatori. Si dupa ce imi demonstrezi tu cum e sa fii
pe drumul asta.
ella72 Pai esti programata la vreun doctor pentru FIV? Daca te duci tam-nesam pe 03.09 risti sa incepi drumul cu ceva nervi. Cred ca va fi o superinghesuiala.
lilianaFi spune:
Dream ce markeri zici ca faci ???...cariotipul sau ce alte analize ???..cariotipul meu si al sotului e Ok,la fel si toate analizele de imunologie,infectioase,de coagulare si hormonale...de altele nu stiu ??? eu ma lupt cu o parsiva de endometrioza,care in afara de infertilitate imi poate afecta si ovocitele(deja natural nu ovulez si la primul fiv am avut raspuns slab la stimulare:6 ovocite dintre care doar 2 maturi si apoi 2 embrioni frumosi de grad A si cine stie daca nu aveau anomalii care nu se pot vedea macroscopic) si de aici probabil si sarcinile pierdute in trecut...si, de aceea vreau in spania pentru diagnosticul preimplant al embrionului!!!
Marrina cu multa placere....si eu sint curioasa cum va fii...mi se pare ca sint la fel de nestiutoare ca si la primul fiv,chiar daca acum ceva idee mai am...numai bine ...
Numai bine tuturor...
...
Chiara spune:
am sunat acum la bioclinica timisoara si mi-au spus ca nu fac inhibina b. eu imi amintesc ca era un laborator in arad, cred ca mi-am notat gresit in carnetel numele laboratorului. scuze pt. ca am incurcat oalele! daca mai aflu ceva, revin.