FIV 130

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, la Institutul Victor Babes, cel de pe Splaiul Unirii, atzi sunat? Ca parca am auzit pe cineva anul trecut vorbind despre analiza asta pe acolo.
Pupici!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ce harnice sunteti ca nu mai tin pasul cu voi. Sunt f ocupata la serviciu deoarece de duminica plec o sapt in concediu, ca sa incarcam bateriile pt noua runda si sper si ultima.
In legatura cu inhibina B eu am vorbit pe e-mail cu o dr de la Iasi unde zice ca se face cu programare speciala. Adresa ei este v_aleca@yahoo.com, nu mai stiu exact numele cabinetului.
la toata lumea cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ciao tuturor! am revenit. inhibina b se face la bioclinica ( cel putin in urma cu aproape 1 an mie asa mi-au spus cand am sunat la ei), costa 99 ron, se face din sange, dureaza 10 zile pana se primeste rezultatul deoarece ei trimit proba in strainatate (germania). eu stiu ca inhibina b este un indice al rezervei ovariene la femei, nefiind specifica femeilor, se poate face si la barbati unde da date despre spermatogeneza. exista si inhibina A care este un indice de evaluare a maturitatii foliculului ovarian. si aceasta costa tot 99 ron (costa atunci, acum nu mai stiu pretul).
daca aveti rabdare pana maine, voi suna la ei si voi afla daca mai sunt de actualitate cele spuse de mine.
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MARRINA,pana la urma cum e,ti-a venit ciclul,esti sau nu insarcinata,ti-ai mai facut bhcg?scuza-ma cred ca am ramas in urma,am citit tot ,sau am scapat pe undeva,,VALERIA ,tu in ce stadiu esti,salutari pt toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...cum nu mai vreau sa fac al doilea fiv in aceeasi clinica,cautam pe net o alta prin lume,mai ales pentru diagnosticul preimplant al embrionului sau macar genetica globulului polar(care analizeaza ovocita responsabila 30% pt anomalia unui embrion(de grad optim la vedere,dar care duce la sarcini biochimice-avort sau betahCG negative),spermatozoidul fiind responsabil doar 3%)...cred ca voi face a doua tentativa la centrul ivi din barcelona(www.ivi.es)... oricum ceea ce voiam sa va spun(pentru cine e interesat) e ca am gasit in ucraina la kiev o clinica pt fiv cu mama-surogat,unde legea e clara si pe certificatul de nastere al copilului va fii trecut direct numele parintilor biologici,eventual al perechii interesate in caz de ovodonatie

Numai bine tuturor !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by kineta

MARRINA,pana la urma cum e,ti-a venit ciclul,esti sau nu insarcinata,ti-ai mai facut bhcg?scuza-ma cred ca am ramas in urma,am citit tot ,sau am scapat pe undeva,,VALERIA ,tu in ce stadiu esti,salutari pt toate fetele.

Am repetat betaHCG-ul cum a zis Marinescu dar a iesit tot "<2", a urmat CM asa ca nu am vesti bune, din pacate. De la valeria asteptam si noi vesti bune.

Mergi la inceput

lara20 Eu stiam (din surse neoficiale) ca aparatura a sosit la Brasov si ca e in discutii cu un biolog din Bucuresti pentru fertilizarea in vitro. Cand ai vorbit ultima data cu dr. Gliga?
Eu sunt pacienta prof. Marinescu de la Giulesti. Activeaza-ti optiunea de mesaje private (PM) ca sa putem discuta fara sa fim aici "off-topic".

lilianaFi Spune-ne de ce ai ales Barcelona. In afara de operele lui Gaudi.

Mergi la inceput

luck Asteptam sa ne scrii ce ai stabilit ieri cu dr. Chicea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

marrina sa-ti verifici mesajele

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit la Bioclinica in Brasov. Nu stiau nimic de Inhibina B. I-am rugat sa verifice si le-am spus ca stiu ca se face la Bioclinica in Arad. M-au sunat apoi ei si mi-au zis ca nu fac aceasta analiza si nici nu stiu daca o vor face in viitor.

lara20 Ti-am si raspuns.

Mergi la inceput