FIV de toamna -partea a - 2-a.

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Fetelor am si cateva intrebari:
1. daca in medie numarul de zile intre doua cicluri menstruale este de 35 de zile, as putea avea ovulatie?
2. prima zi de rusi a fost pe 7.07; asta inseamna ca 07.07 +21 zile (pentru ultima analiza) = 28.07. cand noi suntem la mare. voi ce ati face in locul meu: ati face analizele in luna iulie (si sa veniti pe 28.07 in Buc. si apoi sa plecati iar la CT.?) sau le-ati lasa pe septembrie, pt. ca august iar nu pot ca suntem plecati la socrii mei?

de azi Stef a inceput tratamentul lui ancar. sper sa fie bun.
pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Monix eu zic sa lasi analizele pt.septembrie, eu una asa as face si eu l-am intrebat pe dr.daca trebuie sa fac ceva analize si mi-a zis ca nu, stabilim totul in toamna, deci cum iti este mai usor si mai comod asa faci.

Fetele am vb.cu Raluca va transmite pupicei, la mare este f.frumos, apa este f.rece asteapta sa se incalzeasca sa faca si ea o baita, un pic cam scumput dar merge.

Monix mergi pe : sanatate.virtualave.net/teste/ovulatie.html si vezi in ce perioada ai sau ai avut ovulatie

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

quote:
Originally posted by monix0708

Buna dimineata si spun si eu prezent.
Vreau acasa, vreau oriunde dar nu la servici.
si pentru ca i-am promis lui Gabit, mi-am luat lista cu analizele pe care trebuie sa o fac. sper insa sa inteleg corest ce scrie. deci:
1. HSG;
2. Monit. folicula echo TV ziua 7 - 9 - 11.
3. Dozare horm. zi 14
- estradiol (????);
- LH;
- FSH;
4. Dozare horm. zi 21

- Progesteron;
- Prenti (?????);-progesteron-
- Estrodon (????).-estradiol-5. ex. citofic BPS;-nu inteleg ce reprezinta,nu im i aduc aminte ce reprezinta,defapt nu cred sa fi facut aceasta analiza.6. ex bact. pupz (?????).-ex.bacterial secretie-
cam asta este. ati inteles tot? eu nu. oricum pt. unele iti trebuie programare, dar nu mai stiu pt. care.
pupici pt. fetici

monix

Monix,am facut niste corecturi cu rosu.Cred ca nu ai inteles scrisul lui Ancar.Asa se numesc.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Pia,nu cred sa reusesc fara FIV.Vreau doar sa fie putin mai ieftin.Tratamentul sotului meu costa 2.5 mil/luna.Mi-e teama ca la el sa nu fie mai rau ca acum 3 ani.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

La noi ploua de o saptamana .M-am saturat de vremea asta ingrozitoare.Si la voi este la fel?Saraca Raluca ce vreme ingrozitoare a prins.Pana acum a fost super la mare!!!! Sper ca pana spre sfarsitul lunii sa se incalzeasca si apa.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Gabi poate D-zeu face o minune si scapi, desi greu de crezut, si cand te gadesti ca preturile sunt acum in EUROI ne apuca disperarea, orice banut incepe sa conteze de acum incolo.

La noi este frumos n-a plouat, bine totusi ca s-a mai racorit putin.
Lasa ca ai sa vezi tu ce vreme prindem noi la mare, super.....eu sper ca din 17.08. sa nu vina iarna.

Pupici

Mergi la inceput

Gabi, la pct. 4 eu zic ca nu poate sa fie progesteron de doua ori, trebuie sa fie altceva, dar nu inteleg. imi trebuie ceva exercitiu ca sa-i inteleg scrisul.
va pupicut,
monicut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by monix0708

Fetelor am si cateva intrebari:
1. daca in medie numarul de zile intre doua cicluri menstruale este de 35 de zile, as putea avea ovulatie?
2. prima zi de rusi a fost pe 7.07; asta inseamna ca 07.07 +21 zile (pentru ultima analiza) = 28.07. cand noi suntem la mare. voi ce ati face in locul meu: ati face analizele in luna iulie (si sa veniti pe 28.07 in Buc. si apoi sa plecati iar la CT.?) sau le-ati lasa pe septembrie, pt. ca august iar nu pot ca suntem plecati la socrii mei?

de azi Stef a inceput tratamentul lui ancar. sper sa fie bun.
pupici,

monix

buna fetelor,
urmaresc cu mare interes discutiile voastre si le gasesc foarte informative si amuzante. ma bucur ca v-am gasit, chiar daca sinteti la distanta.

monix,

eu am avut frecvent cicluri de 35 de zile si am ovulat de fiecare data. stiu sigur pt ca am monitorizat ovulatia cu graficele de temperatura si cu un monitor. daca ciclul e lung inseamna ca ai ovulat tirziu, cel ma probail in ziua 19-21. asta daca nu iei nici un fel de tratament hormonal. tratamentul poate sa lungeasca faza luteala peste 14 zile si de fapt tu sa fi ovulat mai devreme.

in ce priveste analizele, eu le-as face dupa concediu. sinteti mai linistiti si e mai bine.

Distractie buna la mare tuturor fetelor care merg in concediu.

Toate bune,
Lorelai.

Mergi la inceput

Buna dimineata si o zi super!
Ce faceti fetelor? Eu sunt OK. astept sa plec acasa. Azi ma duc la masaj. De abia astept.
Gabi, cred ca am primit pe Yahoo un mesaj de la tine. de abia azi dimineata l-am vazut. Tu erai? Vrei sa-ti mai trimit o data? Daca nu esti tu, trebuie sa-i trimit fetei raspunsul.
Lorelei bine ai venit printre noi. Si multumesc de raspuns. de o luna de cand am aflat de oligospermia lui Stef numai probleme imi fac. Si am mai vazut-o in week-end si pe vara-mea si m-a intors pe dos.
Pia, am intrat pe site-ul despre ovulatie, si am incercat sa aflu. o data mi-a returnat rezultatul de doua ori a zis ca programul mnu poate calcula pentru cicluri mai mici de 21 sau mai mari de 35 zile. si la mine este in medie 35 zile. de data asta au fost 38 zile. asa ca...
fetelor, unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Buna dimineata gagici!
Incet, incet imi revin. Tizo, adica monix parerea mea este sa pleci in conceiu si dupa vi cu forte proaspete si o iei de la capat. Eu pana in sep/oct voi lua o pauza. Desi nu o sa-i placa lui Ancar, dar asta este nu mai pot. Trebuie sa imi refac suportul moral.
Pia ce faci? Vad ca Ileana a disparut de tot.
Gabita sus capul ca in toamna avem toate treaba. O sa vezi ca va fi bine.
Va pe toate.
Ce bine de Raluca la !
Urmam si noi nu gagici?

Monica

Mergi la inceput