FIV de toamna -partea a - 2-a.

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor, uite ca am intarziat, n-a mers netul aici de dimineata, deci sunt prezenta.
Imi pare rau monix, uitasem ca la un ciclu de peste 35 zile nu pot calcula, dar sunt sigur exact cum a spus si Lori ca ai ovulatie.

Lorelai bine ai venit printe noi.
Monica ce sa fac, astept cu nerabdare vichendul sa plec din Bucuresti, sa nu zic ca nu mai am rabdare si tare asi intra in concediu.

Eu zic sa le lasam naibii incolo de analize, tratamente, doctori si sa ne relaxam o luna doua ca in toamna sa revein cu forte proaspete.
Va pupic si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor, uite ca am intarziat, n-a mers netul aici de dimineata, deci sunt prezenta.
Imi pare rau monix, uitasem ca la un ciclu de peste 35 zile nu pot calcula, dar sunt sigur exact cum a spus si Lori ca ai ovulatie.

Lorelai bine ai venit printe noi.
Monica ce sa fac, astept cu nerabdare vichendul sa plec din Bucuresti, sa nu zic ca nu mai am rabdare si tare asi intra in concediu.

Eu zic sa le lasam naibii incolo de analize, tratamente, doctori si sa ne relaxam o luna doua ca in toamna sa revein cu forte proaspete.
Nu stiu ce este cu Ileana de n-a dat niciun semn de viata, o fi plecat in concediu cumva?
Va pupic si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Scuze fetele, netul este de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Ileana a lasat vreun nr.tel? ca-i putem da un tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Monix,analiza este prolactina,am scris din greseala progesteron.La mine ziua 14 cade la mare si nu stiu ce sa fac.Cum pot eu sa-mi fac analizele la Mamaia?

Pia,sotuil meu nu si-a revenit nici cu tratamentul lui Ancar...noi incercam ceva naturist pt ca poate se imbunatateste putin.Eu cu trompele mele lungi...ce sa mai spun.Barem acum dupa o sarcina sper sa numai am si uter infantil.Daca eram normala eu incercam si o inseminare.

va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Monix eu aveam notat nr.lui Ileana dar acum nu-l gasesc pe ce agenda l-am notat, daca-l gasesc o sa sun eu.

Gabito stiu problemele tale, ziceam si eu ca poate se intampla o minune.
Pupici

Mergi la inceput

Gabito, nu mi-ai raspuns. tu mi-ai scris pe Yahoo?

Mergi la inceput

Da,eu am scris pe yahoo.Cred ca am uitat sa ma semnez,nu?Tipic pt mine cea imprastiata.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Eu am incetat sa mai sper in minuni.Daca in 9 ani nu a fost nimic de ce ar fi acum?Deocamdata ma gandesc la mare.Mai am 3 saptamani si plecam.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Gabito, tu nu esti dreapta. tu ai avut parte de o minune: Simonel. Iar acum mai vrei una. Si va fi.
te superi daca-ti scriu ceva pe yahoo?
pupici,

Mergi la inceput