FIV de toamna -partea a - 2-a.
Raspunsuri - Pagina 12
monix0708 spune:
dar mai vorbim. ca pana atunci mai e.
e bine ca pleaca una, se intoarce alta, si o tinem tot asa pana la toamna.
Pia spune:
'neata fetele, deci sa semnez si eu condica chiar daca este cam mult liniste pe aici, toate suntem preocupate de concediu
Voi ce faceti, hai de semnati condica
Pupici
Monica-Elena spune:
Prezent Pia. Incerc sa imi revin, dar cu siguranta voi lua o pauza pana in toamna.
Monica
Pia spune:
Da Monica o pauza este necesara, sa te detasezi de tot si toate, iar in septembrie/octombrie sa revii cu forte proaspete. Toate vom avea o toamna fierbinte si sper din tot sufletul ca de sarbatori sa ne numaram "bobiceiiiiiiiiii".
Pupici si o zi buna
gabid spune:
De azi sotul meu a inceput tratamentul naturist pt oligoastenospermie.Poate ca pana in sept se intampla o minune si se imbunatateste putin spermograma.Sotul meu avea acum 3 ani 15 mil/ml cu mobilitate 30%,10%forme normale.La FIV ne-a facut si ICSI.Poate ca scapam de ICSI care inseamna 600$ mai putin.Speram si noi!Sotul meu nu a mai facut deatunci nici o spermograma pt ca aici in Bacau nimeni nu se pricepe sa faca o spermograma ca lumea.Oricum Ancar nu accepta decat spermograme facute la Medsana.Eu am trompe f lungi si raman greu insarcinata deci o inseminare nu are rost.
va pup,
Gabi.
gabid spune:
quote:
Originally posted by monix0708
gabid,
iti scriu maine ce analize trebuie sa fac, ca nu le stiu. ce stiu este ca trebuie sa le fac in zilele 7, 9, 11, 14 si 21.
am si eu o intrebare pt. tine: cum sunt analizele sotului tau?am inteles ca are oligoatenospermie. dar cu ce date.
va pup pe toate si sa va spun o veste: pe 25.07. plecam la mare. dar pana atunci mai sunt aproape trei saptamani.
pupici
monix
Iti multumesc de pe acum pt raspuns.La mine vin rusii pe 20-22 iulie si probabil ca trebuie sa incep si analizele.Cred ca se vor suprapune si peste concediu...of!!!!Ce sa fac?sa fac analize si la mare?Tu cum procedezi?Pe mine ma intereseaza doar analizele de la sange...
Te pup,
Gabi.
Pia spune:
Gabito sa dea Domnul sa se intample minunea si sa nu fie nevoie de FIV, cine stie poate poate aveti noroc.
Simonica s-a acomodat cu noua bona?
Pupici
monix0708 spune:
Buna dimineata si spun si eu prezent.
Vreau acasa, vreau oriunde dar nu la servici.
si pentru ca i-am promis lui Gabit, mi-am luat lista cu analizele pe care trebuie sa o fac. sper insa sa inteleg corest ce scrie. deci:
1. HSG;
2. Monit. folicula echo TV ziua 7 - 9 - 11.
3. Dozare horm. zi 14
- estradiol (????);
- LH;
- FSH;
4. Dozare horm. zi 21
- Progesteron;
- Prenti (?????);
- Estrodon (????).
5. ex. citofic BPS;
6. ex bact. pupz (?????).
cam asta este. ati inteles tot? eu nu. oricum pt. unele iti trebuie programare, dar nu mai stiu pt. care.
pupici pt. fetici
Pia spune:
Deci toata lumea este prezenta, bravo fetelor,numai pe Ileana o pun absenta, daca n-are scutire pt.zilele acestea absentele vor fi nemotivate, sper sa aiba un motiv intemeiat
Monix si eu vreau oriunde numai la serv.nu, dar din pacate pana in 15 aug.n-am nici o sansa.
Pupici