Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
bumbita spune:
' neata!
roxana, desdpre bibe...nici eu nu as fii tentata cu bibe daca nu as fii patita. si eu sunt adepta sa incerci la san...ca sigur vine, sigur trage bebe pana la urma. dar, la prima nastere, sebi era asa de lenes, canalkele infundate, eu aveaam lapte, mastita nu gluma, incat trebuia sa ma mulg continuu....eram prin salon, ma plimbam, cu pompa in lucru....eu mereu ma mulgeam....le faceam fericite pe mamicile care nu aveau lapte sau la care intarzia lapticu'. pentru canale, sa vedeti ce-am facut io sa ajut puturosu'. sotu' s-a si suprata pe mine atunci, da' i-a trecut repede. in salon cu bebe sebi era u baietel maaaaaaaaaaaaare de 4500 grame, nascut prin cezariana, mamica lui avea cezariana, cu complicatii saracutza si asta micu plangea mereu de foame. atunci, l-aam luat si ii dadeam si lui la san sa suga....ma facea asa de fericita...cand imi golea sanii.
de bibe am avut nevoie pentru ca ii mai dadeam din el lu sebi, cand chiar vroia si se enerva ca nu-i vine si lui mai usor lapticu'....si ii mai dadeam ceiut in el noaptea intre mese. am incercat din spital sa-i fac program la 3 ore....desi din pacate nu mi-a reusit....si am ramas la " program liber ales ".
acum la bb2 sa vedem cum o sta treaba...ca nu mi-au mai curs picaturile alea magice de colostru dinaintea de nastere...sanii sunt inca moi...nu-i simt ca pregatesc ceva...asta este un motiv de emotie acum...si de "posibila eventuala depresie" ca tot vorbiti pe-acilea de depresii.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)
bumbita spune:
roxana bafta muuuuuuuuulta la nenea dr!!!!!
[majorete] ]majorete] ]majorete] [majorete] [majorete] [majorete]
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)
amar spune:
Neata si de la noi..FELICITARI in primul rand amicutelor care tocmai au nascut..numai bine le dori lor si bebelusilor..tinem punii celor care se pregatesc ..
Gingii umflate si putin dureroase avem si noi ,sani intariti si durerosi, e semn ca se pregatesc?..azi incheiem cele 36 de saptamani, adica 8 luni...si vedem ce o mai fi..
Dureri nu avem doar sub sani ustura pielea de cat se intainde , bebe inca necoborat..
ceea ce predomina sunt starile aiurea, fara motiv, chiar si nervozitate inexplicabila, o senzatie de saturatie si de dorinta de a se schimba ceva ...o fi normal?
carmen 36s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Roxali spune:
Felicitari mamicilor Afibebe si Alinkav , multa sanatate puiutilor!
Piciulika stai cat mai linistita.
Ali31si Enrico 7ani
poze
rodicamaries spune:
Fetelor ajutati-ma cu o explicatie...
contractiile, sunt asa niste dureri in zona ovarelor??? am asa niste crampe in zona ovarelor de mi se taie respiratia, asa rau ma dor...
Asa creste puiul meu
Rodica 36+
AMR 3 sapt
Roxali spune:
Bernix ptr gingiile inflamate se poate lua si fluor...ti-l poate prescrie si farmacista sau un doct stomatolog...aici daca mama incepe tratamentul in timpul sarcini, copilului i se dau mult mai tarziu.
Ali31si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
Neata. Nu am plecat la doctor inca, se pare ca va cobori la consultatii undeva dupa un 12. Asa ca plec pe la 11 si ceva. Daca stiam nu ma trezeam cu noaptea in cap. Ca m-am trezit, m-am dusulit, m-am aranjat. Ma tot intreb daca sa imi iau cu mine bagajul sau nu? Voi ce ziceti? Nu e vorba de altceva decat ca, in cazul in care chiar ma apuca (caz putin probabil), nu am trusa de epidurala cu mine si nici cutia pentru recoltare celule stem. In rest nu e nimic vital, vata o pot lua de la farmacia spitalului. Si sa vina nea soferul pana acasa sa le ia si sa le aduca la spital inseamna pe putin 3 ore drumul. Nu ca as naste asa rapid dar...Oricum cutia trebuie predata, iar epidurala are si ea un moment in care trebuie facuta, posibil sa fie imediat sau oricum in cele 3 ore.
Bernix, a mea nu a supt nici in maternitate si nici acasa, eu nici nu aveam lapte, ea era lenesa. Am stat cu ea in salon de la inceput si plangea ca din gura de sarpe, era cea mai galagioasa.
quote:
Originally posted by amar
ceea ce predomina sunt starile aiurea, fara motiv, chiar si nervozitate inexplicabila, o senzatie de saturatie si de dorinta de a se schimba ceva ...o fi normal?
carmen 36s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Vorbesti cumva despre mine?
Rodica, si durerile respective pot fi contractii, dar trebuie sa simti si burtica intarita.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
alina.clau spune:
Buna dimineata,fetelor!
Credeti ca e mai bine sa nu-i dau biberon la inceput,sa nu se obisnuiasca?Si daca nu-mi vine laptele asa usor,ce fac?
alina38s+ANDRA MARIA
AMR 3 ZILE
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Bernix, si mie mi-au aparut cam multe alunite in timpul sarcinii. Si sorei mele la fel, la ambele sarcini.
Bumbita, eu ca o mamica incepatoare, ce m-am priceput si eu, am luat deocamdata un biberon Nuk din acela de care zici tu.
Piciulika, stai cumintica, uite o .
Of, am dormit asa de prost, fiind sotul plecat. Mi-e foarte greu sa dorm singurica, ma tot trezesc.Lasa, ca vine el diseara si il smotocesc nitel ca prea mi-e dor de el.
Ma duc si eu la o plimbare prin parc.
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze
Pinacolada spune:
Buna fetelor!
Bernix-si eu am aceeiasi pb cu gingiile care sunt imflamate si sangereaza...spalat pe dinti-si poate ar face bine si niste masaj cu Plakout, nu cred ca e contracindicat in perioada sarcinii! tb intrebat la farmacie, e f bun!
In legatura cu papiloamele-da au aparut precum ciupercile dupa ploaie, dar am observat ca dupa nastere dispar, sau cel putin asa s-a intamplat cu mine!
Eu nu am suportat acea centura pentru burta, deci nu am purtat nici inainte sau dupa nastere si cu ajutorul gimnasticii,electrostimularii, impachetarilor si masajelor mi-am revenit la forma initiala cam peste 9 luni,(nu am alaptat decat pana la 3 luni) nu mai stiu exact!
Roxana-sa fie ok la dr!!!!!!!!!!!!!!!!!si sa nu stai sa astepti prea mult!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002