Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
bumbita spune:
amar cata dreptate ai si tu referitor la starile alea!!!,ie una parca nimic nu-mi convine...mi se pare totul in jur asa de monoton, desi toti incearca sa ma binedispuna, sotul nu stie ce program cat mai diversificat sa ne faca in wlnd...totusi...asteptarea asta, deh!
rodica....cam asa sunt contractiile, dar trebuie sa fie si o durere difuza care se transmite si in spate, jos. te paralizeaza durerea, cateva minutele nu te poti misca din loc si simti nevoia sa stai cat mai chircita sau sa-ti faca cineva masaj pe spate.
mie una imi venea sa zgarii peretii la spital...si m-au pus asistentele alea sa ma si plimb ca sa ma dilat mai repede si cand venea contractia, ma lipeam de perete si sotu, pe langa mine, ma masa la spate....Doamne, ce momente!!! Da' de-abia le astept iar!!!
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)
Terrapin spune:
Buna dimineata!
Urmy, felicitari in primul rand pt grasunel! Avem acelasi DPN initial, eu tot pe 25 sept. La mine bebelinul avea 2400g in sapt 32, azi merg la dr pt analiza de secretie, dar sper sa-mi faca si eco pt ca sunt tare curioasa cum evolueaza. In ultimele sapt am luat si eu proportii si cred ca din cauza dumnealui care tot creste...
Culmea ca pana acum nu mi s-a zis ca s-ar fi schimbat DPN-ul dar daca bebeloi e asa mare chiar o sa intreb.
Alina, Afibebe felicitari pentru Olivia si Cristian
Astept cu nerabdare poze cu primii bebelusi de la odiseea noastra.
kriss79 mie control pe masa mi-a facut in fiecare luna...nu e o placere dar m-am obisnuit.
Se pare ca nu mai trece o zi fara sa avem o proaspata mamica?
Nu se baga nimeni azi?
35+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
danuta36 spune:
Buna dimineata!
Felicitari noilor mamiciALINKAV si AFIBEBE!Sa va traiasca copilasii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Isabeluta merci pt. sfaturi.Sper sa nu mai am nevoie de ceai,caci vad ca mi s-au mai dezumflat picioarele
Dana +33s
bumbita spune:
da, chiar, azi nu se anunta nimeni?! o contractie? un dop?
bumbita spune:
isabela, danuta spuneti0-mi si mie despre ce ceai e vorba...ca asa am si eu picioarele si mainile umflate....verigheta de muult nu-si mai are locul.
Yaia spune:
Buna fetelor!
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume bebelusilor! Sa creasca mari, sa fie sanatosi, cuminti si destepti!
Piciulika, mersi mult de sfaturi. Am gasit si eu 17 metode de a intoarce copilul, printre care si cele enumerate de tine, dar si altele mai "nastrusnice" - sa asculti nu stiu ce tip de muzica si copilul se intoarce. :)) Oricum, tu ai grija de tine si de bebe, lasa emotiile puternice si stresul si odihneste-te cat mai mult.
Roxana, bafta la control. Eu as lua si bagajul cu mine daca as fi in locul tau. In cel mai rau caz, daca nu e sa nasti, il cari degeaba, dar nu-l cari tu, ca-l duce masina.
Irina 33+
tomasa spune:
Bernix, si mie imi sangereaza gingiile, nu groaznic dar constant. Toata sarcina a fost asa, i-am spus si lui Radoi dar n-a fost impresionat. Spune-mi te rog tu ce vitamine ai luat? De zici ca au fost asa de multe, ca eu una iau doar Elevit si mai nou FE.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
http://bd.lilypie.com/x393p2.png34s fix/url]Maria
Gabriela77 spune:
Of, Piciulika draga, ce spaima ai tras…Cred si eu! La naiba cu jobul! Sa fie bine bebelusii nostri! Ia tu tratamentul si fii cuminte!
Roxana, figura esti cu triburile tale….Si, da, ai dreptate, putin tine starea de echilibru acum la noi! Succes la dr!
Gabriela 36+ Sara
Gabriela77 spune:
Roxana, si eu zic sa bag si bagajul in masina, nu strica sa fie acolo!
Gabriela 36+ Sara
Pinacolada spune:
Tomasa-dr astia nu stiu daca sunt impresionati de ceva:) parca sunt de piatra!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002