Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noapte buna! Sper sa dorm in noaptea asta, ca cele 3 ori dormite azi noapte m-au facut sa umblu azi ca o zombie....

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by toma_lly

fetelor, eu am reusit sa-mi cumpar brau, adicatelea centura postnatala - 32 RON de la o farmacie de prin cartier.
ufff, am mai scapat de-o grija

Si eu am spus astazi mamei sa-mi cumpere un brau si sa mi-l aduca ( vine in curand la noi) si ma bucur ca ai spus ca l-ai luat din farmacie, caci eu nu am stiut incotro s-o indrum. Dar oare chiar o fi de ajutor?! Am vazut ca parerile sunt impartite, dar eu cred ca am sa port, ramane de vazut daca suport. Chiar, sunt pe marimi cumva?!

36fix Yannisa Milena & 23kg in +

Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

gabriela, Noapte buna! incearca sa te odihnesti cat poti.

Tomitza, eu n-am purtat centura deloc, si am revenit usor la foprmele initiale, in ceea ce priveste burtica.La popou mai greu...da la burtica a fost ok.
Acuma insa prevad cava fi sinistru...ca am burta mult mai mare decat la sofia....si muuulte kile in plus:(((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari alinkav si afibebe!

Bun venit pe lume Olivia si Cristian Nicolae!

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

mama, ce-ati mai scris! Am citit ceva din urma, dar nu tot si mi se pare ca n-o sa termin niciodata.
Sa incep, deci prin a ura bun benit pe lume nou-nascutilor si felicitari mamicilor si taticilor de prichindei! Sa fie copiii sanatosi si norocosi.
De asemenea la multi ni si tot binele din lume celor care au avut aniversari zilele trecute!

Eu am fost la breaza socrii mei, dar din pacte am venit azi, ca Bobo, autorul bb-lui din burtica n-a mai putut sta si eu singura cu ei...
O, ce calduri nenorocite! La Breza seara am stat cu bluza cu maneca lunga, insa aici... Am ajuns azi pe la pranz cu un microbuz care a mers cu toate ferestrele deschise (masina nu mai avem, dar niciodata nu i-am simtit lipsa ca acum) si cred ca am facut o nevralgie. Ma doare tampla si urechea stanga, cu masea cu tot. E vorba de maseaua de minte care tot incerca sa iasa de un an si ceva si sper sa n-o apuce harnicia tocmai acum ca n-are unde iesi, eu am inca toti dintii la locul lor, si la ulttima s-a lasat cu operatie, anestezie, antibictic. Chiar nu-i acum momentul pentru toate astea, mai ales ca am inceput iar sa ma umflu si cred ca am si ceva probleme cu tensiunea oscilanta, plus contractii in ciuda celor 2 no-spa/zi. Asa ca azi m-am baricadat in casa cu AC deschis.
Maine sper sa merg si io la piscina, desi mi-e tare frica de drumul din Berceni pana-n Romana, dar poate cu un taxi. Si vineri am programarea la eco de trim III.
Mi-e un pic teama de rezultatul acestei ecografii. La ultimul control la Radoi a reiesit ca bb era destul de jos pentru 32 de sapt, intarziat cu cateva zile, max o sapt., insa dr. nu a parut prea ingrijorat de contractiile pe care le acuzam eu.
Am asa niste emotii...

Aventurile ultimelor zile au fost ca m-am ales cu o super zgrietura pe burta de pa pisica socrilor si ca mi-am infipt varful cutitului in palma, deci Bee , nu esti singura "sinucigasa".

Trebuie sa recunosc ca m-am cam plictisit acasa si le invidiez tare pe cele care inca mai merg la serviciu. o mare bucurie este sa citesc ce scrieti voi.
Pt Roxana si Sabina, Tomasa toate multumirie si admiratia mea. Sunteti de o mare generozitate ca impartasiti experientele voastre cu noi, cele care nu avem inca copii. Vad ca va faceti griji privind felul cum va fi acceptat bebelusul de fratii mai mari, asa ca o sa va povestesc, fara insa a vrea sa va sperii, ce mi-a spus mie mama ca am facut cand s-a nascut sora mea cu 2,5 mai mica: am urat-o teribil inca din primul moment si am declarat in fata tuturor ca o s-a omor si o s-a ingrop in curte, la tara, cum vazusem ca facuse tataie cu o gaina. Nu-i obligatoriu sa fie asa, insa atunci cand diferenta dintre copii este de 2, 3 ani, cel mare manifesta o mare gelozie fata de noul venit care va monopoliza toata atentia familiei, am invatat eu la liceul pedagogic.

Pe urma, treba cu locurile din spitale ma calca pe nervi rau de tot. Adica cum sa ajungi la urgenta, sa nu te controleze nimeni si sa te mai si trimita, asa cum ai venit, D-zeu stie unde sa nasti... Sunt tare revolata de treaba asta si cred ca io as face un scandal monstru, as anunta toate televiziunile si as suna inclusiv la ministerul sanatatii, la ofiterul de garda. In toate ministerele se fac garzi peste noapte ca cabinetul ministrului si cel ce raspunde la telefon e obligat sa faca un raport cu evenimentele semnalate. Asa ceva este inadmisibil.
Bafta, Sim, sa nu fie nevoie sa treci prin calvarul asta, mai ales ca inteleg ca ai vorbit cu medicul si se pare ca se va rezolva intr-un fel.
Parerea mea e ca si medicii sunt vinovati daca te lasa pe maini straine dupa ce ai cotizat atata timp pe ca cabinete si clinici particulare. Ca doar te-ai dus acolo fiindca l-ai ales pe el, nu doar asa ... de distractie.

Cred ca ar fi bine sa inchei si sa raspund pe rand tuturor subiectelor, chiar daca cu intarziere. "Epistola" pe care am scris-o pana acu' m-a mai scos din deprimarea care ma mananca de zile bune. Am ajuns sa plang fara mituv de cateva ori pe zi. Bobo face haz de necaz si zice ca atunci cand o sa incep sa pland la fiecare 7 minute, e semn ca se apropie nasterea si tre' sa mergem la spital...

Bernix 34+

Mergi la inceput

Tot io sunt.. Scuze pentru atatea greseli. Ma duc sa fac un dus si poate mai intru.
Daca nu, noapte buna toturor1

Bernix 34+

Mergi la inceput

Sabina te-ai hotarat la carucior? Tin pumnii pt maine la eco!

Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Vad slaba miscare la schimbul 3, asa ca ma duc si eu sa ma lupt cu arsurile ingrozitoare si poate reusesc sa dorm si eu 2h legate. Noapte buna tuturor!
Si preventiv pun la treaba ca nu se stie cine ne rezerva surpiza maine!

Lucruri Gargarita
Foto Burtika

Mergi la inceput

Sa va spun ce probleme mai am io:
1.-imi sangereaza gingiile ingrozitor, ca mi-e si frica sa ma spal pe dinti. Mi-am cumparat o apa de gura, dar nu prea pare sa dea rezultate. Mai are cineva problema asta cere, de obicei apare in primul trimestru de sarcina?
2.-mi-au aparut o multime de alunite miscatoare, "carnite", papiloame cred ca se numesc in termeni medicai de cand sunt insarcinata. Stiu ca de obicei sunt rezultatul unui exces de grasimi in organism. Sa fie oare din cauza multelor vitamine pe care le-am luat in lunile din urma? Voi scapa de ele dupa ce nasc?

Bernix 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bernix, e normala sangererea ginigiilor in sarcina.paradoxal, solutia e sa te speli decat cat mai multe ori pe zi.
si mie mi-au aparut alunite din astea.intr-adevar ca m-am ingrasat mult!! Din pacate nu cred ca dispar, trebuie inlaturate chirurgical.Eu sa-mi fac o analiza dermato dupa ce nasc, cica sunt unii care iti analizeaza fiecare alunita in parte si iti spun cu precizie daca e periculoasa sau nu.Scoaterea alunitelor si a polipilor astora e f simpla, si netraumatizanta.
Cred ca Tomasa stie mai multe.

marunzika, la asa burtica mica...nu cred sa ai nevoie de brau.Sincer. oricum, ele sunt pe marimi, da.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput