Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
bunaaa.
Mor de pofta de ceva dulce.am incasa niste Musli crocanti de la vitalis, da io vreau ceva asa, rafinat, ingrasator si concentrat.
Hm.
instalator n-am gasit decat luni...nu stiu ce ma fac.Mi-a venit ideea geniala sa-mi iau un furtun de 10 metri si sa-l atasez la robinetul din buctarie, ca sa spal in voie, ca apa calda din baie e inchisa.Azi m-am spalat cu 2 oale aduse de la bucatarie, plus dusul rece, dar ma rog, apa rece din bucuresti nu e gheata, e de fapt aproape calduta....
Piciuliko, ce-i cu tine? ai contractii? de cand? haide, nu de depresezi, zi-ne ca sa te incurajam!
Roxana, lasa ca te sun io sa vorbim:) cel mai bine sa-mi dai sms cand ajungi la spital.Cine stie, dacatermini repede...poate poate ne vedem??? ca eu am la ora 14 ecografia la CMU arcul de triumf.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Sim, sper sa am ce veste sa iti dau, adica de nastere. Succes si tie, poate isi ia prezicatoarea vreun cadou.
Sabina, te-am tot buzz-uit pe messenger pana acum. Nu cred ca ne vedem nici daca termin, ca eu nu ies nicaieri in caldura asta. Direct in masina racita la 18 grade si acasa. Nu ma mai risc acum cu tensiunea. Dar vorbim la telefon. Astept sms cand iesi de la eco. Bafta.
Acum chiar inchid aici. Pupici. Somnic usor.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Roxana, deci ai avut o zi buna. Balaceala, odihna, bravo! Parca mai optimista, asa-i? Bafta maine la dr!
Ana, felicitari de cadou! Super!Se duce dopul? Te apropii si tu de momentul X!
Urmy, felicitari pt vestile bune! Bine ca ai intrat sa stim de tine!
Alinus, iti tin pumnii sa stea bebe cat mai mult in burtic!
Alina, felicitari pt bebe, sa va traisca!
Have F8, felicitari! Si tu mai ai putin!
Afibebe, sa iti traiasca puiul si sa va bucurati de el!
Of, Piciulika, tin pumnii sa te simti mai bine!Ce-ai patit? Hai ca nu ne deprimi!
Anca, eu am intrat in prenatal la 32 saptamani!
Gabriela 36+ Sara
mandarinutza spune:
Alina si Afibebe, felicitari pentru bebelusi!
Am avut o prietena in vizita si am palavragit si noi. A fost tare draguta, mi-a adus cadou lucrusoare de bebelina si cercelusi pt mine.
Sabina, si pe mine ma apuca cateodata o pofta de dulce si daca nu gasesc nimic, rontai cereale-tot Vitalis am si eu sau biscuiti Maia. Dar cred ca tu poftesti la o inghetata.
Have , ce putin mai ai!
Sim, ai vazut ce scria Roxana, ca poti sa faci ce vrei tu, bebe tot vine cand vrea el. Vrea sa iti faca o surpriza!
Mandarinutza 37+ Antonia Maria
Poze
mandarinutza spune:
Anca, eu am intrat in prenatal de la 34 saptamani, dar poti sa iti iei mai devreme, important e sa ramana 6 saptamani dupa nastere de postnatal.
Urmy, felicitari pentru vestile bune. Ai ingrijorat fetele pe aici, ca nu ai mai scris. Ai fost plecata din Bucuresti, nu?
Mandarinutza 37+ Antonia Maria
Poze
toma_lly spune:
FELICITARI ALINKAV SI AFIBEBE, sa va traiasca puiutii !!
Tomitza 37+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 3 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Sabina spune:
Have, da tu chiar mai ai putin!!
Luy, ce faci, cum rezisti?
fii atenta, cica de luni se racoreste...m-am uitat din nou pe accuweather, nu vrei sa te mai amane nitel?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
andrruzza spune:
Felicitari afibebe si alinkav!! Sa va traiasca bebelushii, sa va bucurati de ei!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Sabina spune:
mandarinuta, si o praji de la Alice ar fi mers:))
da pe caldura asta....era crima sa ma duc pana acolo, ca mi se strica praji pana ajung acasa:))))
toma_lly spune:
fetelor, eu am reusit sa-mi cumpar brau, adicatelea centura postnatala - 32 RON de la o farmacie de prin cartier.
ufff, am mai scapat de-o grija
Tomitza 37+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 3 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005