Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am papat un ananas asa de bun
Acum ma duc la baita si dupa aia mai vad eu. Noapte buna tuturor!

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HaveF8 spune:

Roxana Doctoritza mi-a zis ca in caz ca nu nasc pana atunci...ma induce. Si pana la controlul de azi, in ultimele 2 saptamani eram dilatata 2 cm. Dar am mai auzit cazuri cand stau gravidele dilatate cate 2-3 cm si cate 4 saptamani asa ca cine mai stie. Eu totusi sper sa se declanseze travaliul de la sine fara sa trebuiasca inducere. Ma bucur ca deja am ajuns la dilatatie de aproape 4 fara nici o durere. Pai daca or incepe durerile intru direct la epidurala si sper sa nu am prea mult timp de indurat.

Hmmm ma uit si vad ca deja s-au pus majoretele la treaba si ptr mine si inca nu-mi vine a crede cat de aproape e momentul. Azi am vizitat si sectia de nasteri la spital si m-am topit toata cand am vazut puii de om nascuti azi. Doamne ce minuni!

HaveF8 38s4z Ana Martina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Felicitari Afibebe si Alina! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sa sanatosi si sa lea Domnul noroc!
Sim asteptam sa vedem maine, se implineste marea previziune? Multa bafta!

Carmen 33+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Have, eee, omisesem acest beneficiu. Corect, ai 4 cm deja, si treci direct la anestezie. Asta da nastere! Sper sa nu fie nevoie de inducere. Mai ai timp. Uite cum stati voi cu colul deschis si nu nasteti, eu cu el sigilat nu am nici o sansa.

Sim, offf, vad ca treci prin ce am trecut eu cu Alex. Mergeam, urcam, caram si nimic. Pana nu a vrut ea sa vina, degeaba!

Vad ca sunteti linistite in seara asta, nu prea vorbarete. Nici eu nu am scris prea mult azi, nu a mers netul si am economisit din zapp, ca mai am doar cateva ore. Acum merge netul asa ca...

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Afibebe, FELICITAAAAAAARI!!!
Sa va traiasca, sa fie sanatos si tie refacere rapida!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mai fetelor, dar de Myral sa nu mai stim chiar nimic??? Sunt cam ingrijorata, nu era genul ei sa nu ne dea nici o veste atata timp...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Felicitari ptr noile mamici
Fetelor voi la cate saptamani ati intrat in prenatal?

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tomasa, nu mai dai nici un semn pe la noi?Ti-am vazut numele si am intrat putin la voi sa vad ce mai faci!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Noapte buna! Cred ca inchid pe aici. Maine nu va ingrijorati daca nu scriu, probabil ma scol pe la 10 si plec direct la doctor la control, unde voi sta cine stie cat. Daca e ceva, dau sms. Daca nu am dat, inseamna ca sunt doar lesinata de cald asteptand pe usa sa ma vada si sa imi zica daca pe cand voi naste.

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, am incercat de toate: mers, carat, bai calde, si tot nimic. Pai se poate? Eu cu cine votez?
Bafta maine la dr, sa imi dai de stire daca e ceva.

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput