Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Felicitari Afibebe... refacere usoare, iar tie Cristiane: bine ai venit!!! sa cresti mare, sanatos.

Asa creste puiul meu
Rodica 36+
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, vad ca a fost mai tare ca Tutu prezicatoarea. Deocamdata. Ramane ziua de maine. Asta ca sa nu fie leu si sa iasa fecioara...

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Felicitari proaspetelor mamici AFIBEBE si ALINKAV, refacere rapida si bine ati venit baietei, sa fiti sanatosi, papaciosi si norocosi .

Noi acum am venit de la inghetata, ca tot vb Sim de inghetata tiramisu, tb sa papam si noi.

Fetele ma bucur ca sunteti bine.

cecilia,37+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

afibebe
alina
luy
haveF8

danielle 35+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

bun venit bebe Cristian, refacere grabnica proaspetei mamici

poze
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Bine ai venit Cristian Nicolae sa cresti mare si voinic si sa o asculti pe mami!!! Afibebe refacere rapida!

georgiana35+ Andreea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

a fibebe si alina, felicitari, sa va traiasca puiutii, sa va refaceti rapid si sa va intrati in ritmul de mamici!!!

ce bucurie!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mai fetelor, nu intru 2 zile - motivat, din pacate... - si se naste aici una dupa alta! Sunt in urma cu un capitol - viiiin din urma!

Pana atunci, n-o speriati pe Yaya cu intorsul lui bb.
Exista mai multe tehnici pe langa intoarcerea manuala (care e fff delicata si intr-adevar, putzini dri o fac: trebuie o echipa de 2, exersati bine, si nu se face doar in timpul travaliului) - dar moasele stiu mai multe tehnici.
Yaya, ai sanse sa iti propuna moasa:
- acupunctura (functioneaza!!!)
- homeopatie
- moxibustiune (stimularea termica la degetul mic de la picior cu fum de la o tigara speciala) sau
- intoarcerea dupa lumina (in asta nu prea cred eu, dar... incercat merita! Cica pune lanterna pe burta si tot il ademeneste pe bebe incolo)
Deci ai 4 tehnici ca popa inainte sa se ajunga la manevra din exterior care chiar e cam naspa.
Oricum, drl zice ca unii bebe se intorc in ultima clipa/zile, peste 95% se intorc pana la urma benevol, dar tarzior.

Fug la citit si pana atunci felicit mamicile toate si le doresc toate cele bune lor si bebicilor! Abia astept sa citesc!

(Sunt la pat - acasa, din fericire - cu contractii nasoale. Dar nu va deprim acuma.)

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

of, incep sa am emotii, au inceput mamicile sa nasca

Felicitari proaspetelor mamici, refacere rapida, bebelusi sanatosi si mancaciosi sa aveti!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput