Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 27
bernix spune:
Sabina draga, si eu tot cu taxi am ajuns la piscina. Dupa aceea am fost curajoasa si am facut o plimbare in Cismigiu. Proasta inspiratie! Acu sunt iar baricadata in casa. Afara e mult prea cald chiar si acum.
Noapte buna tuturor!
Bernix 34+
Sabina spune:
hm..da, e cald acuma, dar cred ca din cauza ca e betonul incins.
sa va spun cum mi-am petrecut seara:
prietenele m-au somat sa fiu la 7 la Universitate.M-am suit in taxi, si am dat peste un tanar mitocan care a protestat ca ii cer aer conditionat pt o cursa scurta
i-am explicat ca sunt gravida si l-a pus...da bacssis nu i-am dat
Ne-am dus la Edgar's pub unde am mancat o salata de pui si-am baut apa plata cu lamaie, si-am palavragit pana s-a umplut localul si inceput sa fie fum.Cand am ajuns noi era gol, si era racoaaaare si frumos.
Dupa care ne-am plimbat usurel pe la ateneu pana in Piata romana, unde sotul uneia din prietene ne astepta cu masina bine racita si ne-a dus pe fiecare acasa
aici acasa, am ras un minitort aloma de inghetata citind ce-ati mai facut voi.
deci ...e de bineeee.Salata aia nu prea mi-a ajuns, dar inghetata tre sa ma tina pana maine dimineata.
de cand sunt singura acasa, am slabit aproape un kil.cred ca din cauza ca am aer conditionat, nu ma mai umflu asa de rau.
Insa dupa inghetata asta....va fi kilul la loc cat ai zice peste:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
sim_stoian spune:
Mishuta, am incurcat borcanele cu patul ala. Am citit atunci mai multe pagini din urma si s-au amestecat informatiile. Asta e, neuron de gravida . Vezi ca dr T pleaca de pe 4 pe 10, asa ca ia-l la intrebari maine sa stii care e planul de bataie.
Bafta multa fetelor care se duc la dr sau la eco maine.
Multumesc pt , fetelor. Eu sunt linistita, ma bucur ca e bine bb, mai agitat e husbandul.
Sabina, vezi ca e totul OK cu bb Gheo? El este un finut si cred ca i-ar sta bine cu bagheta aia de dirijor. Parca mi-l inchipui
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
carpatina spune:
Sim, da' care e dimensiunea maxima la care poate fi scos pe cale naturala si pe care bb Stefan a depasit-o?
Oricum, tin pumnii pentru maine... pana la urma tot MO a "ghicit", zicand ca maine e o zi buna de nascut
SIM
33+ cu Ioana
carpatina spune:
mrl_dumitru... bine ca ai fost la control... iti doresc multa sanatate si cea mica sa va aduca numai bucurii
Betty, ce duioase sunt pozele cu micutul tau! . Sa va traiasca si sa va bucure!
33+ cu Ioana
andrruzza spune:
Sim, nashtere ushoara! Refacere rapida, mult laptic , bebe sanatos si papacios!
Sa va zic ce am patit. Tocmai ce citeam mesajul lu' Sim, usa la camera deschisa spre hol, geamurile prin casa deschise. Citeam cu nerabdare si mi s-a parut ca misca ceva pe hol. Intorc capul si sa-mi stea inima, o pisica. Nu stiu cum naiba a sarit, dar am crezut ca mor. A fugit in sufragerie, am vazut doar jaluzelele miscandu-se, sper sa fi sarit afara (stam la parter). Am cautat-o oricum peste tot. Bogdan vine de la Timisoara, e abia pe la Valcea, dar il astept s-o caute si el. Acum fac ture la Rares ca mi-e teama sa nu fie inca in casa si sa se duca peste el.
betty si mirela, bine ati revenit!
Betty, ai o minune de copil!
tomasa, la multi ani sotului, sa fiti fericiti!
Sabina, sa vezi ce voinic va fi Geo cand va iesi la lumina
Ma duc sa mai caut prin casa si apoi sa citesc din urma
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
sim_stoian spune:
Carpatina, dilatatia la care ajungi e 10, corect? BB avea diametrul craniului aproape 12...
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Andrruzza, eu una cred ca faceam infarct de teama. Pai cum a sarit pisica? I-o fi fost si ei sete sau cald si s-a refugiat si ea.
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze