Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Acestea fiind zise, m-am bagat la somn ca maine trebuie sa fiu in forma.

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sim, habar n-am! Stam aici de 3 ani si nu s-a mai intamplat. S-o fi speriat de ceva afara si a sarit in casa, sa ne speriem una de alta!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sim, ce bebelus maricel!! asta creier domne, il faci direct candidat la premiul Nobel cu asa cap
in alta ordine de idei, imi amintesc de la prima sarcina, cand inca nu se pusese problema cezarienei, ca dr meu m-ar fi lasat sa nascnatural in pofida dioptriilor de -6, -5.5, pt ca, zice el, e fetita si nu are capul prea mare.Deci intr-adevar, diametrul capului conteaza mult.

Sa fii linistita Simona, si sa spui sa ti se-aduca ceaiul si ulterior supa de legume.
O sa va zica dr ce ai si ce nu ai voie in prima zi, dar in principiu cam astea sunt de baza.
Nopate buna si maine ne gandim la tine!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Fetelor, ceaiul de salvie opreste lactatia. Nu mai stiu cine scria de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andruzza, asa ma patit eu la busteni, de multe ori. in pod, seara sau la pranz. Strai asa linistit si te trezesti camisuna ceva langa tine.Brrrrrrrrrrr.
Mi-a fost o fricaaaaaaaaa.Dar de fapt, nejustificata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare fetelor..pana cum v-am tot urmarit dar nu am intrat sa postez aici chiar daca ma incadrez in categoria asta...Ma primiti si pe mine??... datele mele pentru listuta sunt UM 16.01.2007 , DPN 24.10.2007 si ziua mea de nastere e 5 februarie 1983..

Ank 31+

Raul

Mergi la inceput

Ank, bine ai venit!

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sim, la voi deja e ZIUA CEA MARE!!! Iti vezi !!!
Numai bine la amandoi si pun si eu fetele la treaba:
S I M
...Sim, nebunateco, vrei cu Luy in pat! Nu te potolesti nici acum!

Tomasa, sotzului, sa fitzi fericiti si inteleptzi; multe bucurii alaturi de minunile voastre!

Betty, ce frumos e Mario! Imi plac mult foto de cosmonaut (cu oxigenul) si aia in patutzul lui, acasa - aia m-a emotzionat.

Marunzika, ai dreptate cu burtica ce se intareste la mangaieri. Dar sa stii ca in momentele alea magice, nici uterul meu razvratit nu a vrut sa ne strice placerea!
Iar tu, Picca, nu mai ai mult si-l alintzi live pe al tau, nu asa, "matz in sac"

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

si eu am patit asa cu o pisica...de fapt cu un motan grasan care a urcat prin copacul din fata balconului(stau la etajul 1) in casa...la cat era de gras nu stiu cum a avut curajul ..ca atunci cand m-am dus spre el sa il dau afara... nici nu putea sa fuga..cred ca avea rau de inaltime

Ank 31+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Alinus, o sa fie f bine, ai prins-o din fasha!
Si ce mi-a placut "De maine vei fi MAMA SEFULUI TAU!!!" Cat de adevarat...

Bernix, si la noi Tati are efect tranchilizant! In general cand pune mana pe bebe se face liniste.

Sabina, Sofia e o dulce si o delicata!
Sa-ti fie de bine seara asa frumoasa. Si inghe! Nu trage inghe la cantar, ci constiintza incarcata! Deci n-o incarca!

Andruzza, pisica aia e mai speriata decat tine sau Rares! Fii pe pace, sigur a fugit pe unde a intrat!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput