Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, d-na Dinu e o scumpa, si am mare incredere in ea.termenul meu oficial e de fapt 12 sept, dar faptul ca mi l-a impins pe 15 ecografia e irelevant, e doar un semn ca nu toti se nasc asa de maricei.
Si chiar daca are 300 de grame mai putin decat la eco asta, tot nu e grav, important e ca m-am lamurit ca e sanatos si mi-au trecut piticii :)

vaaai, Piciulika, ce frumos l-ai giugiulit tu pe bebe!!! la noi responsabila cu giugiuleala este Sofia, cum vede burtica o pupa, o mangaie, pune obrazul si spune ca a pupat-o bebe....
:)

Roxana, asta e, copiii tai nu sunt grabiti in burtica, recupereaza ei dupa aia

Prisi, deci nici tu nu nasti in curand. lasa, ca la piscina le sta lor bine, stiu bebeii cand sa iasa!!

Tomasa, la multi ani sotului tau!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Mirela, Betty, bine ati revenit!

Sim, bafta maine! Si curaj! ce bb grasunel si lenes ai!

Bernix 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Alina.clau si Luy nastere usoara si voua si bebei sanatosi si lapticiosi!!

Sabina ce ti-am spus eu sa adaugi 37 de grame alea, nu sa le scazi?? Vezi ce optimista esti? Pe altii stii sa-i calmezi dar pe tine... Bravo pentru vesti si bucura-te ca ai un bebe destul de grasun zic eu! deci nu faci copii mici prin definitie doar sanatosi si
frumosi!!!

Betty si Mirela sa va traiasca bebelasii si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna cu ei!!!

Roxana lasa-l pe bebe Andrei sa stea cat vrea el in burtica la mami; si pentru el este ultima suta de metri cand mai inoata asa, in amniotic, la caldurica mamicii lui, fara nici o grija

Gema, o pentru mica ta printesa!!

Eu stiu ca mai vroiam sa mai transmit cuiva ceva dar m-am emotionat asa de tare cu noile vesti ca nu-mi mai sta capul la nimic!
Va pup pe toate si va doresc noapte buna, ca eu pe aici nu mai apar pana maine seara!

Mih
37+

Mergi la inceput

bernix, ce bine ca ai putere sa mergi pana la piscina! eu ma topesc daca ies afara.azi ca sa merg la eco am luat un taxi, dar pana a venit, m-am inrosit instant, a fost sinistru.
stiu cum e cu Breaza si maneca lunga...doar am stat la Busteni o luna de zile.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Alinus, biata fata! Bine ca ai descoperit cauza. Si nu te impacienta. Eu am o prietena care a nascut gemeni si a avut o infectie urinara ingrozitoare pe care a tratat-o cateva saptamani pana a cedat.

Noapte buna, fetelor! Am musafiri de care trebuie sa ma ocup si apoi somnic!
Maine merg si eu la eco de trim III, pe la pranz. E prima data cand am emotii.

Bernix 34+

Mergi la inceput

Mishuta, da, ce sa fac, m-a speriat eco de marti cam tare, pt ca dupa calculele lui Iosup, de la 31 la 37 de sapt copilul meu nu crescuse nici macar un kg.La Sofia fiind lispa de lichid, era firesc sa fie mica, dar aici, cu nicio cauza....oricum, finut sper sa ramana:))
Sotul meu a zis: lu asta nu-i cumpar nicio jucarie.Ii cumpar doar un batz!! (a se citi: bagheta de dirijor )
si marti si azi statea senin si serios cu obrazul ascuns in manute....

Marunzika...da slabuta mai erai!! Acuma arati superb!! eu cred ca daca ramai pe la vreun 53-55 de kg o sa fii cea mai frumoasa din lume! pai la inaltimea ta!!!!

Alinus...vaai de mine.Imi pare rau ca te-a durut controlul. Nu e placut sa stii ca ai o infectie...dar e bine ca ati despistat-o. Sper sa ti se vindece repede repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

SIM

Sim, sa ai o nastere cat mai usoara, refacere rapida si un bebe sanatos, papacios si norocos.Sunt alaturi de tine.

Betty si Mirela bine ati revenit.
Betty pozele lui bebe sunt ....fara cuvinte, am inceput sa plang.

Gata merg la nani, maine merg la dr, nu stiu daca apuc sa intru dimineata,
NOAPTE BUNA.

cecilia,37+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Tomasa, La Multi Ani, sotului tau!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

piccaflor
betty iooooooooooooiiiii ce print dulce de bebe ai sa fie sanatos si mancacios!!!!!
SIM

danielle 35+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Ana, panasonic lumix sa stii ca e o camera f buna.Si daca inveti cateva reguli de facut poze(e plin internetul de ele), iti va fi un bun prieten.

Sa o stapanesti sanatoasa!
si eu sunt hipotensiva...si am renuntat la cafea de cateva zile.Sunt mai ametita decat de obicei...dar nu am migrena.

Eu am avut migrene la inceputul sarcinii, vreo 5 luni de fapt...brrr, nu vreau sa-mi amintesc.
ai incercat sa stai cat mai la intuneric? cica asta calmeaza mult.

Mergi la inceput