Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 25
sim_stoian spune:
Luy, eu pun fetele la treaba in avans pt tine, ca maine nu cred ca mai am cand sa intru.
LUY
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
bernix spune:
Piciulika, mie mi se pare OK ca nu se taie acolo din principiu. parerea mea e ca stie mama natura ca stie. Aici..ce sa zic. Cred ca citesti si-i multumesti lui D-zeu ca nu nasti in Romania.
Despre nascut cu Bobo... ma apuca rasul. I-am propus asta intr-un moment de alint maxim si, desi a incercat sa-si ascunda groaza, a fost sincer si mi-a spus ca spera sa nu lesine. Asa deci ca pot sa nasc cu oricine, atata timp cat nu-l implica pe el si se termina totul cu bine.
Bernix 34+
mishuta spune:
Vaaai mai Simulece m-ai emotionat!! Tocmai vroiam si eu sa vad ce s-a mia intamplat si iaca la tine ce veste!!!
Ma bucur tare mult pentru tine ca se rezolva problema!!! Oricum ti-as fi dat jumate din patul pliant din ikea. Acum raman singura ?! Dar ce mai vorbesc eu, nu cred ca ne lasa nenea doctoril sa nastem in strada!!!
Bafta multa maine!!!!
Mih
37+
mishuta spune:
Maine merg si eu la doctor sa vad ce-mi face bebita si mai ales sa vedem cat a mai crescut! Si sper sa si programam cezariana daca e si ea mai maricica, nu de alta dar daca dr. pleaca pe 6 septembrie...
Alehiam tu la ce ora ai progamare maine? Eu am pe la 12.30, poate ne vedem pe acolo!
Mih
37+
Gabriela77 spune:
Vai, Betty, felicitari pt bebe! E asa scump! Sa dea Dumnezeu sa aiba o viata frumoasa! Tie, refacere rapida!
Sim, ce veste….Punem majoretele la treaba! Nastere usoara iti doresc!Sint tare emotionata!
SIM
Gabriela 36+ Sara
bernix spune:
Da, Luy, am fost la piscina si tare bine mi-a mai prins. Nu prea mai pot inota, obosesc imediat, dar faptul ca nu-mai simt greutatea o vreme e super. partea proasta e ca nu prea mai pot face pluta, mi se duce capul la fund. Cred ca s-a modificat centrul de greutate.
Tomasa, la multi ani sotului tau!
Roxana si Sabina, Prisi si tuturor fetelor care au fost la control, felicitari pentru vestile bune primite de la doctor.
Bernix 34+
Sabina spune:
fetele, eu am fost plecata in oras, m-au luat doua prietene pe sus:)
si ce-mi vad ochii???
Siiiim, maine nasti!! Doamne ajuta, iti tin pumnii, stie doctorul tau ce stie, o sa fie bine, ai sa vezi!!! sa stii ca cezariana noaptea e mai bine.te muta in salon a doua zi, nu stai o zi si-o noapte la reanimare.
si
betty, superb baiat ai!! e atat de dulce! si de serios!
stimuleaza-l mereu la supt, nu-l lasa sa adoarma, si o sa reusiti cu alaptatul.
Mirela, parca ai descris prima mea noapte dupa cezariana.....
si fetita mea, la fel, presa uterul pe ea, mi-a zis medicul la nastere: mai aveai 2 linguri de lichid....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
bernix spune:
Piciulika, ce frumos te joci tu cu bb! Mata mea se agita de fiecare data cand cere mangaieri. daca maingai burta se potoleste imediat. Asta se intampla mai ales daca maingaie Bobo burta. Cred ca stie ca-i taica-su.
Bernix 34+