Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 22
alinus_25 spune:
Piciulika, fii calma si destinsa. Uterul isi revine mai greu, intr-adevar. Uite eu am renuntat la cele 2-3 sedintze de intzepat popou cu antispastice. Mi-e mai bine in privinta contractiilor. E si meritul lui tati, e in concediu pana maine.
Roxana, acum te inteleg cat te plangeai cu picuratul. Efectiv nu ma mai pot controla. Si cand ma dau la marginea patului sa cobor scap urina. Aseara nu stiam ce sa cred... e pipi sau lichid amniotic. Inebunisem amandoi. Ne-am pus pe mirosit si verificat culoarea. Cu ocazia asta mi-am pus in baie un pachet imens de servetele Metro, albe.
Cat despre coboratul lui bb Andrei, am citit ca la a 2a sarcina coboara muult mai tarziu, chiar in pragul travaliului.
Acum sa va zic despre mine. Bineinteles ca iar am ramas codasa la citit.
Ieri va spuneam ca fac pipi la fiecare 5 minute.
Aseara la ora 23 deja depasisem faza "borcanul", ma picuram la fiecare minut intr-un prosop mare pus intre picioare. Nu va speriati, nu am pishat patul. Bebe se impingea ca un berbecutz in colul meu, ceva contractii prezente, dureri si usturime crunta. In disperarea si in prostia mea, am redus drastic consumul de lichide.
Am adormit intr-un sfarsit pe la 2 noaptea.
Dimineata la 6.30 eram la apel si il stresam pe tati sa dea fuga la farmacie dupa 2 recipiente sterile.
Ma gandeam deja la o posibila infectie urinara.
Sun apoi pe la clinici... nici un dr gine prezent, ba in concediu, ba garda.
Plec la spital. La 9.30-10.00 eram deja pe masa (pe cal, cum zice sotul meu).
Mi-a infipt dr 2 degete, si m-a cotrobait, sa dau in plans nu alta. Cel mai dureros control pe masa, brrrrr.
Col inchis, tare, burtica molicica...buuun. Capul lui bebe jos-jos, deci a coborat. Vezica super dureroasa.
Ma si intreaba daca am antecedente de colici renale, microlitiaza. Zic da. Imi recomanda multe lichide, 5-6 l/zi.
In 5 minute iese de pe aparat si rezulatul la sumarul de urina: leucocite si hematii o groaza... semn de infectie si proces inflamator.
Maine dupa amiaza e gata si urocultura, cu insistente si promisiuni...sper...
Pe la 11 eram acasa, papat bine, baut muulta apa, luat un diazepam, si somn de voie pana pe la 16.30. Maine sper sa fie o zi mai buna.
Ma duc in urma la recuperat.
multi proaspetelor mamici si puisorilor lor.
Si voua, celor in asteptare. Si sa nu faceti ca mine... nu ignorati lichidele!
Foto nashit
Alinus 32s cu Iulius
piccaflor spune:
Piciuliko ce rasfatat e bebe Michael deja ...eu nu prea imi mai mangai burtica pt ca si daca e relaxata cum pun mina se intareste:(...offf,mi se pare ca nu mai trece timpul asta care a mai ramas...
Stiu iubita ca Buscopan pot lua pina la 6 pe zi....am avut mai multe perioade in care luam 4-6 pe zi,insa tot n-aveau cine stie ce efect,asa ca am lasat-o balta....
Roxana deja bebe Andrei e in "conflict" cu mami ...sa vedem cine invinge,Andreiutu' care mai vrea sa se balaceasca putin in piscina sau mami care nu mai rezista cu burtihanul
Tomasa La multi ani sotului,sa-ti traiasca,sa fiti fericiti si indragostiti toata viata si sa va bucurati din plin de comorile voastre
alehiam imi pare rau ca inca nu s-a rezolvat cu streptococul ala nesuferit
Mirela Dumitriu sa-ti traiasca puiutul,iar tie refacere grabnica!....imi pare rau ca a trebuit sa suferi atit la spital...
Carpatina deci bebe s-a intors ...las' ca-i mai bine asa,ca nu mai ai loc de intors si nasti normal...uite si tu cit de greu e dupa cezariana...asa cum zicea si Roxana,si dupa o nastere normala e greu,dar din cite am auzit si eu,recuperarea e mult mai rapida...
Fetelor eu mi-am tot masurat tensiunea si pulsul azi...tensiunea a fost mereu ok,11 cu 7,insa pulsul de fiecare data intre 88 si 94...nu e cam mare?...voi ce ziceti?
Picca 37+ cu Matteo
piccaflor spune:
Alinus Doamne prin cite mai trebuie sa treci si tu:((....Doamne ajuta sa fie totul bine!
Picca 37+ cu Matteo
Roxana_G spune:
Alinus, vai de mine ce patanie! Tare neplacut, bine ca ati descoperit cauza. Iar senzatia cu pricina o stiu foarte bine, numai ca eu am analizele perfecte. Multa sanatate si sa scapi de problema repejor.
Picca, pai eu nu am nici o sansa de castig, BB are fraiele in mana. Eu am pulsul mereu mare, peste 90 de regula. Vad ca doctorul nu a zis nimic.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
betty78 spune:
Fetelor am reusit intr-un tarziu sa revin!!!
Va multumesc din suflet pentru urari si sustineri. Inca incerc sa recuperez ce s-a mai scris- sunt inca la capitolul 60.
O sa revin cu mai multe informatii cand o sa am ceva timp. Bebe Mario e un mare mancacios...l-am obisnuit cam prost si acum am probleme cu mancarea la san...i-am dat supliment la biberon si acum face nazuri la san.
Nasterea a fost super usoara, am cam avut ceva probleme cu calciu... bebe s-a adaptat cam greu...o plans si a gemut cam o ora dar in cele din urma afost ok, dar are unele echimoze pe fundulet, care statea pe coatele mele...puiul de el a suferit mult inauntru.
Vreau sa fac unele rectificari .... bebe a primit scor apgar 9/10 iar eu eram in saptamana 38.
Am updatat si niste poze cu bebe Mario
Vaz pup pe toate si revin cat mai repede
betty78 cu bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
sim_stoian spune:
Am fost la doctor pentru ca bb Stefan tot nu se misca. Acum am ajuns acasa.
Dr m-a certat ca nu am venit mai devreme sa vada ce e cu bb, apoi i-a masurat bataile inimii si a zis ca e OK, dupa care a trecut si la restul masuratorilor. So: diametrul cranian a depasit limita la care putea fi scos prin nastere naturala, iar greutatea era ... 4100 grame.
In concluzie, maine ma internez pentru cezariana, asa ca puneti fetele la treaba si pentru mine. Operatia o vom face la CF2 la ceas de seara. Il sun maine dimineata ca sa stabilim ce mai e.
Gema, nu dispera in legatura cu locurile, ca nu o sa te lase balta. De exemplu, maine vine cu mine la CF2. Cand va veni momentul, iti va spune si tie ce e de facut.
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Betty, bine ai revenit si refacere rapida! Sa va traiasca BB Mario, abia astept sa vad pozele (deocamdata mi-a dat Sim infarct cand am citit mesajul ei si m-am blocat). BBlusii plang mult, si ofteaza, si gem. Nu cred ca e mare problema, pacat de echimoza. Dar ma bucur ca e bine si papacios. Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos!
Rox 38+
Roxana_G spune:
Sim, m-ai emotionat rau, poate nasc si eu. Sunt agitata deja ca a venit momentul pentru tine. Pana la urma se pare ca imparti tu patul cu Luy.
Nastere usoara si sa fie BB sanatos! Tin pumnii.
Rox 38+
alinus_25 spune:
Da Picca, parca necazurile nu se mai termina pt mine, noroc ca mai sunt inserate si clipe frumoase pe ici pe colo.
Luy, iti multumesc pt PM. M-ai salvat. Deja am stabilit toate detaliile, maine la 16.00 se intalneste un prieten cu Simo78, si la 18.30-19.00 le am acasa deja.
Eram cam suparici ca Irlandeza nu mai raspundea, si nici nu facusem schimb de nr, iar ea e in tara in concediu la socri.
Si mai aveam o grija si eu si sotul, chit ca o sa ziceti ca sunt Toma-necredinciosu', imi era teama sa nu fie expirate.
33s fix!
Roxana_G spune:
Betty, ptiu ce dulce e BB Mario! Am si uitat ce mici sunt bebelusii. Sa fie sanatos si norocos!
Rox 38+