Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 21
tomasa spune:
Mirela, multumim ca ai intrat pe la noi desi ti-e inca greu si nu te-ai acomodat. Mda, cam suna a cezariana ce ai povestit tu..., aviz amatoarelor de ceza fara a fi necesara. Iti dorim refacere rapida si bb cuminte si mancacios in continuare. E super ca ai atat de mult laptic.
Pinacolada, e serios capricornul meu intr-adevar. Serios si ambitios, foarte independent. Sa vedem fetita, balantica, bine ar fi sa fie cum spui tu. Oricum baieti tai sunt in zodii excelente dupa umila mea parerea (nu ma prea pricep dar cu nebunia ultimilor ani pe tema m-am mai informat si eu). Barbatii fecioara sunt foarte misto, foarte interesanti mi se par si chiar daca sunt putin afemeiati ce-ti pasa? Cu atat mai bine, doar ii esti mama nu nevasta, hi, hi, hi. Important e sa se inteleaga si iubeasca fratii, iar asta cred ca depinde in mare masura si de ce le imprimam noi.
Sabina, ma bucur ca bb Gheo e bine, marisor.
Felicit toate fetele pt. vestile bune de la eco. Iar cele care ati fost dezamagite de greutatea lui bb nu uitati va rog ca ecograful doar aproximeaza, pot fi erori mari uneori. Si de altfel cresterile de acum sunt in salturi, poate recupera intr-o sapt. ce n-a luat in trei. pe toate! Si pun si just in case
Maine e ziua sotului meu. Buna zi pt. nascut!!!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
http://bd.lilypie.com/x393p2.png34s fix/url]Maria
Piciulika spune:
Alinush, uitasem sa-ti spun ca citind din urma te-am vazut ce nashica mega-super ai fost! Felicitari!!!
Tomasa, maine e zi buna de nascut doar daca ai moralul ridicat! Nu prea ne-ai mai fost exemplu de calm si intzelepciune zilele astea. ... eh, orice model are momente sale de slabiciune, asa-i?
Piciulika 34+ Michael
Roxana_G spune:
Luy, pana si sotul meu a acceptat ca sunt iremediabila. A zis ca vine in vizita cu calculatorul si cu zapp, sa nu ma vada suferind.
Tomasa, la multi ani pentru sotior, sa iti traiasca, sa fiti amandoia fericiti si sanatosi si sa va bucurati de puii vostri!
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Piciulika spune:
Alinush, sa stii ca nu mi-am dat seama ca vorbeai de voi 2! Descrie exact starea noastra!
Si eu am ajuns la concluzia ca era ca un cerc vicios: eram tot mai disperata si stressata de contractzii, de durerea provocata de BB, de ce nu se linisteste? daca nu-i el bine?... nasc prematur? Uterul nervos si BB idem...!
Acuma parca am facut pace si eu cu BB, si lucrurile merg bine. Doamne-ajuta! Si voua la fel!
Piciulika 34+ Michael
luy spune:
amar, ai toate simptomele unei de 36 se saptamani ! E clar, in cateva saptamani o sa o giugiulesti pe Oana Isabella !
bernix, ai fost la piscina ?
cecilia, uite aici si sa treaca nervii !
Yaia, o sa fie bine, ai sa vezi...
Ana, e posibil sa te doara capul din cauza tensiunii, chiar asa. Ai baut si tu o cafetultza, ceva ? Ti-a mai trecut acum ?
prisi, vad ca si Miruna ta e bine sigilata... Imi pare rau ca esti suparata, gandeste-te totusi ca stie ea mai bine de ce nu vrea sa iasa. Hai ca mai ai putin !
Piciulika, ai fost tare ! Mi-a placut cum gandesti:
"Sa vedem partea pozitiva: o sa am muschii burtzii atat de exersatzi ca: 1) la nastere il propulsez afara la prima contractzie si 2) am abdomenul plat, cu pachete de muschi pe el, a doua zi dupa nastere!"
Nana, ai ajuns acasa ? Stai linistita, odihneste-te...
Luy 38 + cu Maria Teodora
AMR 2 zile
luy spune:
alina.clau, eu nasc la CFR2. Sper sa fie totul bine, in principiu spitalul e mai OK decat altele pt ca maternitatea a fost renovata cred ca acum 2 ani ( cel putin asa mi-a spus o prietena care a nascut atunci acolo )
Mai Sim, tu ai mishcodoci ? Ca nu stai o clipa... Auziti la ea, lume buna, pe caldura asta s-a dus sa-si plateasca impozitele... Un contribuabil model, ce sa zic... Ce, credeai ca nu te primesc aia la spital daca nu le aveai platite ?
sabina, felicitari pentru vestile bune ! Bravo, bine ca ti-au iesit din cap ideile alea zapacite ! Bebe Gheo e un dragutz finutz !
piccaflor, cam poznas bebe Matteo ! Bine ca n-a fost decat alarma falsa ! Multumesc pentru aprecieri si pentru urari !
Emma, dragute costumasele. Par maricele, intr-adevar. Dar daca sunt pentru 1 an, sunt perfecte, ce daca nu o sa le poarte imediat ?
Irina, si cum o sa faceti, o s-o serbati de doua ori ? Ca de altfel si Maria se poate serba de doua ori... Pe care s-o alegem de serbat ? Nu prea ma pricep...
Gema, cred ca e bine 2850g la 36s+, la mine are cca 3 kg la 38s. Fetitzele sunt mai delicate, cica... Si nu te panica acum cu paturile din spital. Poate a fost o perioada mai aglomerata... Fii optimista !
cecilia, sa-ti fie de bine "infrumusetarea". Maine dimineata mergem si noi. A fost haioasa tipa care mi-a facut programarea, ma intreaba: "Cand nasteti?" si eu zic: "Poimaine". La care ea face ochii mari si zice: "Si sigur vreti sa veniti maine la cosmetica?" O fi zis ca vin sa nasc la ele
AMR 2 zile
Roxana_G spune:
Ce aveti mai cu ziua de maine? Pentru mine este o zi excelenta de nascut. Numai sa priceapa si BB Andrei.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
luy spune:
Tomasa, LA MULTI ANI ! pentru sotul tau , sa va bucurati impreuna inca muuulti ani de aici incolo de o familie frumoasa si armonioasa !
AMR 2 zile
luy spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Apropos: dimineatza, asa o faza dulce...!
Se trezeste el si mishuna. Il mangai usor prin piele. Iute vine sub palma mea si se guguleste in ea, ca un pisoi! Nu-l mai mangai cateva clipe. Imi da una, scurta, in palma.
OK, pun ulei si-l mangai lung pe BB, usurel si cu vorbe dulci. Atata s-a alintat, si scotea umarul si fundul prin burta...!!! Era incredibil de dulce: ca si cum se intindea sa vina cat mai aproape, se alinta exact ca o pisica, mai sa iasa prin burtica!
Nu va spun ce stare euforica am avut!
Ce frumos, Piciulika !!!
AMR 2 zile
Marunzika spune:
luy numai maine nu-i poimaine si ai printesa in brate! Asa ca pun de pe acum la treaba sa fie bine antrenate cand o sa fie momentul!
Piciulika ce rasfatat are mami in burtik :) insa, prea multe masaje/mangaieri cica declanseaza contractii (mi-au spus in spital cand m-au vazut ca imi dadeam cu ulei pe burtik, si-au zis doar sa intind finut si scurt). Nu stiu daca au dreptate ori nu, insa eu am cam prins frica si m-am rezumat la cremuitul finut-scurt :( dar uneori mai trisez si insist mai multicel :)
36+ Yannisa Milena & 23kg in +
Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby