Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mirela, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. Sunt sigura ca nici o nastere nu este insa placuta, normala sau cezariana, si nici perioada imediat de dupa. Si eu imi amintesc controalele de dupa nastere, cu contractiile care le aveam si cu cusatura proaspata nu era tocmai placut. Insa toate trec, o sa uiti foarte curand. Neplacuta treaba cu alergia insa, puteau sa te intrebe inainte sa iti dea ceva. Dar macar micuta este bine si asta este important. Iti doresc refacere cat mai rapida, sa fiti bine si tu si micuta!

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mirela, multa multa sanatate si numai bine!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mirela, multumim pentru ca ai intrat sa ne povestesti experienta ta
Iti dorim sa te refaci cat mai repede, iar mica ta printzesa sa iti stearga toate amintirile neplacute din episodul petrecut in spital !
Sa fie sanatoasa, vesela si papacioasa !

Luy 38 + cu Maria Teodora

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

Roxana acum am vazut ca am scris in acelasi timp; vad ca lui Andrei ii place la all inclusive si nu da semne ca ar vrea sa renunte la nici o zi din cele 40 saptamani. Dar poate te suna colegul sotului cand e nasa in vizita si se rezolva!
36+ Yannisa Milena & 23kg in +

... iar zice Rox ca nu o las sa nasca!!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carpatina, bravo pt vestile bune! Ce dolofana e Ioana, bine ca s-a intors! Se cam duce cezariana ta, nu?
Simona, deci nimik? Hmmm…I-o fi cald si lui bb Stefan si isi zice ca e mai bine in burta!
Ana, sper ca ai mai scapat de durerea de cap!
Devyla, felicitari pt bebelina!
No, vezi Sabina? E superbine, Gheo! Felicitari!
Luy, frumos numele printesei, si mai ales semnificatia!
Deci, Roxana, inca nu? Ei, lasa ca vine bb Andrei cand vrea!
Mirela, sa va traisaca minunea si sa te reface cat mai repede!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Rox imi pare rau ca esti dezamagita cu DNPul asta al tau.
Iar eu regret sa raportez, dar contractzii sunt: si la CTG, si e si tare pe toate partzile, egal, ma mai si doare inspre ovare etc. Dl meu sta si el in balcon, pe exterior, si se simte orice prin piele.

Apropos: dimineatza, asa o faza dulce...!
Se trezeste el si mishuna. Il mangai usor prin piele. Iute vine sub palma mea si se guguleste in ea, ca un pisoi! Nu-l mai mangai cateva clipe. Imi da una, scurta, in palma.
OK, pun ulei si-l mangai lung pe BB, usurel si cu vorbe dulci. Atata s-a alintat, si scotea umarul si fundul prin burta...!!! Era incredibil de dulce: ca si cum se intindea sa vina cat mai aproape, se alinta exact ca o pisica, mai sa iasa prin burtica!
Nu va spun ce stare euforica am avut!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, pai daca nu ma lasi sa nasc esti responsabila de depresie sa stii. Al meu nu prea mai misuna asa, e cam lenes. Simona ma incurajase cum ca asta inseamna ca se apropie nasterea. Tare dulce Michael, se joaca cu tine. Si la mine reactiona asa inainte, acum nu prea. Mai rar. Numai cand gadila Alex burtica se mai agita si cand nu ii place ceva. Eu zic ca Michael se rasfata putin cu mami, acum e momentul sa il santajezi cu ce vrei, sa stea cat vrei sau sa vina cand vrei.

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Mirela - ce poveste realista si totusi frumoasa... si in ciuda suferintzelor, atat de optimista! Multzumim mult de tot!

Dumnezeu sa va dea sanatate tzie si Iarinei - vad ca deja are grija de voi, cu laptic din belshug! Felicitari pentru tot si chiar a meritat!

sa treaca orice durere!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bernix, cred ca taaaaare bine a mai fost la Breaza... Da' si tu, ce patanii mai patisi pe acolo ! Mai bine stai baricadata aici in casa, esti mai in siguranta, hehehe !
Sa stii ca si eu m-am umplut de alunitze de-alea, acu' m-am mai linistit ca am citit ca multe fete au patit-o; oricum prin toamna intentionez sa merg la dermatolog sa vedem daca am cum sa scap de ele, ca mi-au aparut foarte multe pe gat si ma obsedeaza pur si simplu, imi par urate si in plus din cand in cand le mai agat, ceea ce nu cred ca e bine.
bumbita, mai asteptam si alte vesti despre bebe Eduard. Foarte frumos si simpatic Sebastian, am vazut poze...
Bee, te-a sunat sotul ? Trebuie sa-si ia revansa ! Un cadoutz, ceva ? ...
Rodica, hmmmm, ai bantuit azi noapte... Cred ca acum bebelusii nu prea mai au loc in "garsoniera" si sunt si mai dolofani, asa ca apasa pe diverse organe si ne dau tot felul de dureri ciudate. Nu ne ramane decat sa ne consolam ca mai e putin si ca aceste dureri au un scop nobil. Si oricum o sa le uitam cand ne vom tine in brate minunile !
Piciuliko, stai si tu linistita in patutz, da-l incolo de serviciu. Bebe Michael se pare ca te vrea de pe acum numai pentru el, nu vrea sa te imparta cu aia de la serviciu
Roxana, m-ai omorat cu jalea ta dupa pierderea satelor tale din Triburi !!! Esti pierduta, ce sa mai vorbim !

Luy 38 + cu Maria Teodora

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Piciulika, alintat bblinul tau, vrea alintat nu gluma. Parca e mai bine asa fara stres. Ma intreb daca se gasseste ulei de maghiran si pe la noi.
Intradevar, contractiile pot fi declansate si de bb agitat, uterul e sensibil, te stresezi si te sensibilizezi psihic si tu, si uite asa intri intr-un cerc vicios. Acum am vorbit despre situatia mea, ti-ai dat seama nu? Noua pe aici ni se da Diazepam, si devii droghii. Vad ca pe la voi altele sunt metodele de tratament.

Foto nashit

Alinus 32s cu Iulius

Mergi la inceput