Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 19
Marunzika spune:
Sabina ce ma bucur ca-i bb Gheo mai "plinut" decat te asteptai! Sper si eu sa ma am vesti la fel de bune luni la eco!
Piciulika nu am de ce ma supara ; chiar face bine sa-ti spuna cineva adevarul in asa o maniera placuta !
luy multumesc, am sa-i spun sotul ce apreciate i-au fost floricelele! Cat despre controalele pe masa, asa cum spunea si Piciulika, te cam cauta de toate alea, doar-doar gasesc ceva, plus ca pt fiecare control pe care-l fac ei incaseaza frumusel de la casa de sanatate la care esti asigurat.
toma lly ! Tu ce marime ai luat? Si cati cm are burtikul tau ca sa-mi fac si eu o idee ce marime sa-i spun mamei sa-mi ia!
Roxana te asteptam cu vesti de la dr!
Annisia tot la film? L-ai iertat pe Degetel, ori e pedepsit acum?
36+ Yannisa Milena & 23kg in +
Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
luy spune:
Roxana, hai nu mai fii asa suparata, daca bebe Andrei are personalitate si nu vrea sa iasa pe caldurile astea, ce poti sa-i faci ? Oricum, pana la DPN mai ai... Eu te inteleg ca nu prea mai poti sa cari burta dupa tine si ca vrei sa intri intr-o noua etapa, asa ca sa nu ai impresia ca te cert. Nuuuuuuuu, eu te si incerc sa-ti ridic moralul.
P.S.- Si ca sa-ti demonstrez asta, sa stii ca ramane valabila invitatia de a imparti patul la spital
Luy 38 + cu Maria Teodora
AMR 2 zile
Marunzika spune:
Roxana acum am vazut ca am scris in acelasi timp; vad ca lui Andrei ii place la all inclusive si nu da semne ca ar vrea sa renunte la nici o zi din cele 40 saptamani. Dar poate te suna colegul sotului cand e nasa in vizita si se rezolva!
Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Roxana_G spune:
Sabina, vezi ca e de bine?
Prisi, unde e gardianul ala sa ma cert cu el cand ma mai apuca nervii? Macar sa ii folosesc constructiv. In rest...vad ca nici tu nu nasti. Of of of.
Piciulika, tot aici sunt, sa iti tin companie la starea de iritabilitate. Cam asa cu durerile...asa a fost la mine, de atunci s-a mai potolit grasanul. Chiar pe la 37 de saptamani cred ca baga bormasina in zona cu pricina, si deforma burta cu totul. Apropos de burta contractie, esti sigura ca este tare din incordare, sau e doar intindere? A mea e beton burta, insa este intinsa la maxim si BB sta sprijinit pe exterior.
Alehiam, si ce e de facut daca nu ai scapat de streptococ? Iti mai da o doza de antibiotic la nastere, nu?
Inca o data multumesc foarte mult de grija si de mesajele voastre. Si ca v-ati gandit la mine. Dar sa scap de formula 2 in 1 nu sunt sanse prea curand. Eu mai sper totusi.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Terrapin spune:
Ne-am intors si noi de la Dr.
Putin cam suparata, recunosc; eu care ma bateam cu pumnii in piept ca am un grasan, are 2600g, adica in 3 saptamani nu a luat decat 200g?
Si kilele alea pe care le pun eu la greu unde se duc?
In alta ordine de idei cica sunt cam umflata, sa nu mai mananc sarat.
In rest e totul bine, doctora mi-a zis ca nu nasc cel putin in 2 sapt de acum...
Deci, sa mai stea bebe linistit la caldurica, sa mai creasca...
35+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
Roxana_G spune:
Luy, multumesc de oferta, sa vedem daca in tenteaza si pe BB sa vina asa repede. Nu prea cred...Acum ma consolez ca mai dureaza, numai sa bage si BB la cap ca miercuri nu are voie sa se nasca, intrucat nu e tati aici.
Maruntzika, super chestia cu all inclusive. Chiar ca! Nu ma gandisem sa combin telefonul cu nasa, dar nu e o idee rea.
Rox 38+
Roxana_G spune:
Terrapin, dar ce e asa de putin 2600? Grasul meu cu avans avea la 36 de saptamani 3 kg, nu e asa mare diferenta. Iar chestia cu masuratorile e relativa...ia vezi cum a fost la Sabina.
Rox 38+
alehiam spune:
Roxana, sincer nu stiu... vad ca gemei i-a dat iar tratament. O sa vad ce varianta aplica la mine maine cand mergem la control.
Mad cu Robert
mrl_dumitriu spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca am revenit asa de tarziu insa am avut ceva probleme.Nu am ajuns bine acasa ca a trebuit sa ma intorc la doctor pt.ca am facut alergie la antibiotice.Acum cred ca am scapat si mai dureaza putin cu refacerea,pt.ca mi-a fost destul de greu.
In ceea ce priveste nasterea va pot spune ca am mers joia trecuta pt.monitorizare si sa stab.data operatiei.Aparatul pt. monitoriz.a aratat ca totul e in regula si ramane pe sapt.asta marti,dar n-a fost asa.Il anuntasem pe sot sa vina sa ma ia cand colo la ecografie mi s-a spus ca bb.sufera,nu are lichid deloc si ca uterul e mulat pe fat si voi intra imediat in operatie(m-au operat in rochia de strada).Mi-au pus rapid o perfuzie,cu o branula pe care am tinut-o 3 zile si 3 nopti de mor si acum de durere la mana respectiva(sunt eu mai sensibila,nu va speriati) si apoi m-au dus in sala de nastere unde mi-au montat o sonda(putin neplacut dar nu f rau)si apoi m-au intrebat ce tip de anestezie vreau si m-au pus sa semnez.Am optat pt.rahi sa-mi pot vedea puiuta.Dr.anestezista mi-a spus in ce consta si m-a intepat(am fost preg.si nu m-a durut f tare,doar putin cand a scos acul ca nu m-a avertizat).Apoi m-au urcat cu picioarele pe masa(am stat pe marg.cu spatele arcuit)si ii tot avertizam ca eu imi simt picioarele.Cand au inceput nu am m-ai simtit decat ca si cum mi-a trasat cu pixul o linie pe burtica(de fapt f jos,deasupra osului pubian)si au inceput sa se miste de se misca masa cu mine(nu ma durea)pt. ca bb era pozitionata rau,motiv pt.care am avut dureri mari in parte dr.sub coaste dupa operatie.
Dupa ce au scos-o mi-au aratat-o 5 sec.si au luat-o,dupa care 30-45min.a durat inchiderea operatiei.M-au dus in post-operator pe o targa unde am stat cateva ore pt.ca paturile erau ocupate.Poate ca acesta a fost si motivul pt.care am avut dureri cumplite cand a trecut anestezia.Mi-au facut multe calmante insa pt. mine a fost f.greu(celelalte erau mult mai bine,in spec.cele cu anest.totala).A doua zi m-au dus la salon mai mult pe sus pt. ca nu puteam sa ma misc(credeam ca n-am sa mai pot merge asa dureri am avut,pe cand celelalte se miscau cat de cat,cu atat mai mult ne-au obligat sa urcam si pe masa aia la control-sadice asistente-cica pt.binele nostru).Noaptea bb a stat cu mine in salon(erau 3 paturi,chiuveta si baia cu wc).Cand imi era greu sau treb.sa shimb fetita m-au mai ajutat asistentele(era un buton pt.a le anunta).Incet-incet ziua urmat.a fost ceva mai bine si tot asa.Am stat 4 zile in spital si am facut multe antibiotice pt.ca am fost putin mai sensibila la durere,zice dr.Eu zic ca am murit si am inviat,dar poate sunt altfel,deci sa nu va speriati va fi bine in final.Si inca ceva:MERITA,cand o vad pe micuta acum langa mine,care e cumintica,mananca si doarme.Eu sunt mai stresata,n-o scap deloc din ochi nici noaptea si sunt fff.obosita.Laptic am pt.tot salonul de nou nascuti,deci e bine.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea,m-am cam lungit si scuze dar n-am avut timp sa citesc sa vad ce se mai intampla,date fiind probl.avute.
Va pup pe toate si aveti grija de voi si bb vostri nascuti sau nenescuti.
Mirela si Iarina Andreea
Marunzika spune:
mrl_dumitriu ! sa-ti traiasca minunea si tu sa te refaci cat mai rapid!
Lucruri Gargarita
Foto Burtika