Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
piccaflor spune:
Mandarinuta sint la Chicco niste servetele dezinfectante pt sani...cred ca pot fi folosite si pt dezinfectarea protectiilor de silicon...
Tot tu parca intrebai intr-un alt capitol unde poti gasi ulei de migdale dulci...la plafar!....cind am fost in tara ultima oara,aveau la plafarul din incinta magazinului Big Berceni...era importat din Italia si costa vreo 200 si ceva de mii parca...
Roxana sper sa vii cu vesti bune si sa nu mai ai probleme nici cu tensiunea si nici cu anemia
Sabina felicitari pt vestile bune de la eco
Ana felicitari si tie si spor la "clocit" in continuare
Danielle n-are rost scumpa sa umbresti perioada care ti-a mai ramas din sarcina ,cu atitea suparari din cauza vergeturilor...o sa rezolvi tu dupa aia problema,ai sa vezi
Yaia chiar ieri mi-a povestit o prietena despre o cunostinta care avea fetita podalica si s-a hotarit sa faca manevra de intoarcere pe care i-au propus-o in spital....zis si facut(stat cu frica-n san pt ca pot aparea complicatii) iar la eco pe care i-au facut-i inaintea nasterii,surpriza:fetita era iar podalica ...asa ca putem face noi ce vrem,tot bebeii decid cum si cind sa vin ape lume...
Picca 37+ cu Matteo
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by bernix
Cand va aud ca aveti dureri la controlul pe masa, aproape ca ma bucur ca eu le-am "ratat" pe toate pana acum. ...
Piciulika, cu sotul martor la toate manevrele, zici. Inseamna ca e super antrenat si n-ai de ca sa-ti mai faci probleme dac-l pui sa presteze masaj perineal, ca parca tu erai amatoare. Bobo, sotul meu, s-a incumetat sa ma insoteasca la doctor abia acu 2 luni, pe la 28 de sapt. adica. Si a fost super incantat. A zis ca nenea doctoru seamana cu Piturca si ca e foarte simpatic. De parca ar naste el ...
Bernix 34+
Bernix, pe mine nu ma doare la control - e o sacaiala neplacuta - dar medicii-s toti extrem de finutzi si-ti explica: acuma introduc... mai am de luat o proba - gata, am terminat. Ca la copii mici.
Al meu sotz a venit de la primul control, la toate! Dar sincer, nu cred ca tzine faza cu masajul perineal cu sotzul doar pentru ca e atat de cool/"stiintzific" la control... Mie mi-era jena de el la primele controale, dar cand am vazut medicii invitandu-l inauntru ca cel mai natural lucru si prelevand probe...!
Dar nu il, respectiv nu ma vad stand cool si masand 5-10 min. zona crepusculara...! No Sir!
Insa aici atata scrie peste tot cat de mult ajuta masajul asta sa eviti sa te rupi/epizio daca aplici tratamentul (si aici nu se taie asa, din principiu) incat cred ca trebe sa incerc.
O sa te anuntz cum merge
Iar la voi, noroc ca-i place lui Bobo de 'Piturca' - ca de era Brad Pitt, ii dadea doi pumni doar cand se apropia de tine! Nasteai doar cu sotzul!
Piciulika 34+ Michael
Piciulika spune:
Yuhuyyyy, Sabina, ce faine vesti ne aduci de la eco!!! Bine ca macar e un picutz finutz, ca altfel nu credeam ca e BB Gheo!
Ramane asa, ca designuit de tine: finutz si inteligent!
Piciulika 34+ Michael
slippers76 spune:
Piciulika, esti de groaza! Ai noroc ca al tau e tare de inima. Al meu cred ca ar lesina daca l-as "supune" la asa ceva. Lui i se face rau si cand ma tai la deget. Ce vrei, om care n-a stat in viata lui in spital. Si la prima sarcina s-a suparat pe mine ca nu am acceptat sa stea cu mine cand am nascut. Las' ca-mi cunosc eu marfa... De data asta nici n-a mai deschis subiectul.
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
cecilia L spune:
Am ajuns si noi de la cosmetica, pregatit pentru marea intalnire cu bebe, asta daca nu mai creste pana atunci, bebe a fost chiar cuminte, ma gandeam poate nasc pe acolo.
Sabina, eu zic sa te linistesti, eu am mare incredere in dr. Dinu, iar bebe nu mi se pare mic avnd in vedere termenul tau 15 sept.
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebelusi.
Roxana, tu nu dai nici un semn, te-a oprit la spital?????????/ te asteptam cu vesti bune.
merg sa ma odihnesc un pic,
cecilia,37+ Cristian Matei
gema spune:
Am citit si eu din urma si sunt siderata de ceea ce aud referitor la faptul ca nu sunt paturi in Elias..........pai gata pe mine m-ati pierdut, ma duc cu capul daca asa este intr-adevar.
Adica nu era destul ca Dr. meu pleaca in perioada cand am eu DPN-ul, acum am ramas si fara spital de nastere??????? Pai daca este asa fac un scandal cand m-or apuca durerile si nu ma misc de la Elias nic batuta.
Offfffffff ce nervi pot avea si ce nesiguranta, nu stiu incotro sa apuc, ca acum nici naiba nu se mai uita la mine nici cu pile si relatii.
Madalina 36+
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by piccaflor
Piciulika sper ca esti mai bine ...si eu tot cu burtica pietroi sint ...mie nu mi-au mai zis sa iau nimic...eu totusi am luat alaltaieri seara un Buscopan,dar nu mi-a ajutat la nimic...
Eu ma speriasem rau pt ca nu mai simteam copilul,care a fost fff activ toata sarcina...moasa mi-a zis ca nu-l mai simteam tocmai din cauza contractiilor....tu vad ca insa il simti bine chiar si cu burtica tare...asa cel putin esti mai linistita,ca stii ca e ok...
Picca 37+ cu Matteo
Picca draga, Buscopan (ala de 10) poti lua pana la 5 pe zi (unii zic 6). Daca iau doar unu, asa, razletz, nici la mine nu face niema. Daca iau trei de-a lungul zilei, ajuta!
Cred ca trebuie atinsa o doza critica, sa te scoata din starea asta.
Mie zau ca-mi merge mai bine - si asa mult vreau sa-ti fie si tie asa!
... uleiul de majoran/maghiran - o fi ajutand si ala?! Ca eu ma dau cuminte si cu ala si pun cald pe burtica dupa.
Si nu te necaji ca nu-l simti - inainte de balul nesfarsit de luni, duminica era si la noi asa o linisteeeeee... Si are zile si el, o fi obosit un pic de atata comprimare. O sa vezi ca e bine!
Piciulika 34+ Michael
luy spune:
Asaaaa...
Alinush, stai cuminte in varful patului, nu te misca, tine-l bine pe bebe Iulius ! Si ce daca faci pipi la borcan, conteaza doar ca ai gasit o solutie sa nu te mai deplasezi ! Uite de la mine un buchet de floricele, sa-ti inveseleasca un pic camera:
kriss, pe mine m-a chemat la control pe masa la 36-37 de saptamani, cand mi-a facut si culturile de col
ancasilv, bine ai revenit ! Sunt foarte bune vestile despre bebe Vladut, acum ca esti in concediu si ai din nou acces la net poate o sa intri mai des sa ne tii la curent cu mersul lucrurilor.
tomasa, multumesc mult pentru raspunsul despre ceea ce voi putea manca dupa operatie. E clar... o sa-mi revin mai repede la greutatea normala
HaveF8, bebelina e asadar pe teava ! Cred ca zilele urmatoare o s-o tii in brate...
Maruntziko, dar vad ca doctorii aia pe la voi pe-acolo sunt tare constiinciosi cu acest control pe masa... Mai bine ca ai nostri nu dau pe dinafara de avant in aceasta privinta A, si mai voiam sa-ti spun ca-mi place tare tare mult floricica si burtica ... Foarte frumoase poze !
Sim, nu vrei totusi sa te sune colegul sotului Roxanei ?
Luy 38 + cu Maria Teodora
AMR 2 zile
Roxana_G spune:
Fetelor, am revenit. Nu am stat prea mult la doctor, noroc ca am fost inspirata si m-am dus mai tarziu. Am stat putin peste 2 ore, pentru Badiu asta e bine. Am ajuns acasa, dar am vorbit la telefon, am mancat, am imbaiat fata, si a venit nenea sa repare AC in dormitor - culmea azi nu a cazut apa la niciunul din testele lui.
Revenim la doctor. Ca sa va linistesc, lasati majoretele la odihna ca nu e cazul. Nu nasc! Va dati seama ca m-a chamt joi la control? Cica sa las baiatul in pace. Eu sunt bine, mi-a luat tensiunea, aveam 11 cu 7 si cica este de aviator. Asa ca a concluzionat ca a fost un incident si m-a intrebat ce am visat sau cine m-a suparat (trebuia sa ii zic de menajera? ). Nu a zis nimic de col, parea ceva schimbat ca a zis de principiu nu nasc pana joi, iar asistenta imi zice linistita ca oricum nu mai am mult, 7 zile acolo. Iar eu Mai neplacut ca miercuri pleaca sotul, se intoarce tot miercuri noapte. Parca vad ca exact atunci isi alege BB ziua de nastere...Offf! L-am intrebat pe doctor daca am sanse sa nasc pana luni cel tarziu (inainte sa plece tati) insa a zis ca nu crede.
Cam asta. In rest zice ca totul e bine, expresia lui "ca o floare". Cica nu e asa o tragedie hemoglobina aia 10. Deci...floricica de mine clacheaza asteptand pe BB. Clar eu sunt facut sa nasc copii la DPN.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Nu am luat bagajul cu mine, am luat numai trusa de epidurala in geanta. Mai bine nu o luam nici pe aceea...Astept telefonul de la colegul sotului poate imi provoaca si mie nasterea. Si am vorbit si cu nasa, poate vine in vizita.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)