Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna ziua, burtici dragute !

Azi iar am colindat, de aceea nu am apucat sa scriu pana acum. Am fost la dr de familie sa-mi dea bilet de trimitere pt spital ( cica mi-ar trebui si asa ceva, cel putin asa era scris pe anuntul acela unde erau precizate actele necesare la internare ). Pentru ca sunt in concediu de odihna pana maine inclusiv, am convenit sa-mi iau direct postnatal, incepand de sambata, adica data nasterii. Si a zis ca nu mi-l poate scrie de azi, sa vina sotul la inceputul lunii septembrie sa-l ia; o sa i-l dea atunci si pentru luna septembrie si asa o sa scape de inca un drum.
Am mai facut o oprire la Carrefour, am facut ceva cumparaturi, asa ca am ajuns acasa pe la ora 14.
Asa ca abia acum am reusit sa citesc tot ce ati scris de aseara, iar ati fost harnice. Se vede ca inca sunteti in formula 2 in 1, ca peste vreo luna cred ca se va micsora simtitor nr de pagini scrise pe zi. Deh, bebeii isi vor cere cu indarjire dreptul de a beneficia de ( tot ) timpul mamicilor...

Luy 38 + cu Maria

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carpatina, oricum plimbarile mele nu au avut nici un efect, asa ca o sa le las in pace. Mi-am mai facut ordine pe acasa in dosarele cu acte. Sincer sa iti spun, incepe sa nu ma mai intereseze daca e we sau nu.

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Piciulika sper ca esti mai bine ...si eu tot cu burtica pietroi sint ...mie nu mi-au mai zis sa iau nimic...eu totusi am luat alaltaieri seara un Buscopan,dar nu mi-a ajutat la nimic...
Eu ma speriasem rau pt ca nu mai simteam copilul,care a fost fff activ toata sarcina...moasa mi-a zis ca nu-l mai simteam tocmai din cauza contractiilor....tu vad ca insa il simti bine chiar si cu burtica tare...asa cel putin esti mai linistita,ca stii ca e ok...
Bernix si mie mi-au iesit multe alunite,mai ales pe sani...ba citeva asa mai ciudatele chiar pe mameloane ....chiar intrasem la idei si vroiam sa intreb medicul,dar acum cind am vazut ca sint mai multe fete care se pling de ele,m-am mai linistit...
Pt gingiile inflamate poti incerca sa te clatesti cu ceai de salvie!
Simule am inteles ca nu prea-l mai simti pe Stefanel...n-as vrea sa te sperii,dar mie mi-au zis ca daca trec mai mult de 4 ore si nu-l simt sa merg imediat la spital...vad ca Ana zice insa ca asta ar fi un semn ca vine...poate asa o fi....eu una insa as face un control
Ana imi pare tare rau ca inca te chinuie durerea de cap...uite de la mine un terapeutic,poate functioneaza...
Have wow,ce putin mai aiiiii!!!!Nastere usoara!

Picca 37+ cu Matteo

Mergi la inceput

Aseara am stabilit si cel de-al doilea prenume pentru printzesa. Asadar, o sa o cheme Maria Teodora. Ne place si cum suna ( si alaturate numelui de familie ), iar explicatiile acestor prenume mi se par foarte potivite, uitati aici :
Maria - din ebraica: cea iubita, cea indragita, acest nume fiind cel mai raspandit si mai drag nume folosit de crestinii ortodocsi.
Teodora - din greaca: darul lui Dumnezeu, numele acesta ne aminteste ca fiecare om este sau ar trebui sa fie un dar ceresc pentru toti cei din jurul sau. Si orice copil este pentru parinti cel mai frumos dar pe care acestia l-au primit de la viata si de la Dumnezeu.

Luy 38 + cu Maria Teodora

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Luy frumos numele pe care l-ati ales pt printesuca vostra ...
Vad ca si tu mai ai 2 zile pin ala marea intilnire!!! Iti urez de pe acum nastere usoara!

Picca 37+ cu Matteo

Mergi la inceput

Sim, am baut acum 200 ml de ceai de chimen+anason, sa vedem daca-si face efectul
Hai ca ma apuc sa raspund din urma...

Luy 38 + cu Maria Teodora

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Costumase primite cadou. Sunt cam mari, dar daca le-am primit cadou....

http://community.webshots.com/album/559900319NjkeAH?start=36

Emma 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by luy

Aseara am stabilit si cel de-al doilea prenume pentru printzesa. Asadar, o sa o cheme Maria Teodora. Ne place si cum suna ( si alaturate numelui de familie ), iar explicatiile acestor prenume mi se par foarte potivite, uitati aici :
Maria - din ebraica: cea iubita, cea indragita, acest nume fiind cel mai raspandit si mai drag nume folosit de crestinii ortodocsi.
Teodora - din greaca: darul lui Dumnezeu, numele acesta ne aminteste ca fiecare om este sau ar trebui sa fie un dar ceresc pentru toti cei din jurul sau. Si orice copil este pentru parinti cel mai frumos dar pe care acestia l-au primit de la viata si de la Dumnezeu.
Luy 38 + cu Maria Teodora AMR 2 zile

Luy, si noi tot Teodora am ales :), cu ocrotitoare pe Sf. Teodora de la Sihla. Dar se mai serbeaza o Cuvioasa Teodora pe 29 luna asta (cuvioasa Teodora din Tesalonic).Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Gataaaaaaaaaa a venit monitorul in sfarsit..............eram asa curioasa care este situatia pe aici de nu mai puteam si am avut surpriza sa constat ca nici Roxana si nici Simona nu au nascut. Pai fetelor ce faceti???????? daca voi nu ati nascut inca, inseamna ca pe mine sigur ma apuca 5-10 septembrie cand am DPN-ul.......
Sim, eu am fost ieri la Dr. si dupa 4 ore de asteptare am reusit sa intru. Am ajuns la 11.30, Tutu a venit la 13.00 a specificat din start ca cine nu are programare sa plece acasa (nu a plecat nimeni)si sa vina astazi dupa ora 17, si au inceput sa intre nu in ordinea sosirii ci a orelor. Cand sa intru si eu a plecat la o nastere si uite asa am asteptat acolo 4 ore.
In fine........bebeluta mea este bine, este mai mititica, are 2850 de g.
Mi-a dat un numar de telefon special pentru nasteri si a zis sa il sun in momentul X.
Nu am scapat de Streptococ si trebuie sa iau iarasi tratament.

Ma duc sa citesc din urma ca nu mai stiu nimicutza, sunt cam pe din afara cu subiectele.

Madalina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Maruntziko, ce frumoasa poveste am primiiiit si cu happy-end - merita sa te zgandar!

De aia ma iau de tine, ca Stan Patzitu': eu ani de zile aveam 60kg la 1.80m. Cum zici tu: analize de aviator, mancam orice, oricat - de ce sa-mi fac griji? Dar sincer, uitandu-ma acuma la unele poze ma ia cu brrr! Inainte de burta cea mare si tare, cand aveam 63 kg, se lua medicul de fam de mine - dar eram in BMI normal! (...iar cand de intragosteala am ajuns la 57kg zau ca nu mai era funny cum ieseau oasele bazinului prin jeansi...!)

Te pup si nu te supara ca-s asa sincera... La fel cum sincer te admir acum, frumoaso!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput