Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sim, gata! Nastere usoara !

Sim

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Betty, m-am delectat cu pozele cu bb Mario!
Sa va traiasca si sa fie sanatos! E un dulce!

Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Mirela, bine ai revenit si multumim pentru povestea nasterii. Multi pupici la printesa ta!

Betty, bine ai revenit! Super poze, bebe Mario e scump de tot, ce baietel frumusel!

Sim, wow! Deci maine e ziua cea mare! Si eu m-am emotionat! Punem fetele la treaba . Nastere usoara si recuperare rapida!

Picca, merci de indrumari!

Si eu am simtit-o azi mai rar pe bebelina-nu s-a mai zebnguit asa tare, dar am fost cam toata ziua mai adormita pt ca nu am dormit bine noaptea trecuta si cred ca a preluat starea mea. M-a sunat sotul mai devreme si cum vorbeam cu el la telefon, imediat si-a miscat bebelina funduletul, semn ca l-a recunoscut pe tati.

Mandarinutza 38+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

SIM

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, deci maine este ziua cea mare ???????? Nici nu stiu ce sa zic... Imi pare rau ca nu va fi nastere naturala, asa cum iti doreai, dar important este ca bebe Stefan este bine si maine o sa-l ai in brate !!!
Este bine ca vine doctorul cu tine, vezi ca nu te lasa ? Si vom petrece zilele astea impreuna, vin sambata dimineata sa-ti tin companie, da ?

Luy 38 + cu Maria Teodora

AMR 2 zile

Mergi la inceput

alinush, nici nu stii ce bine imi pare ca ti-am putut fi de ajutor ! Si ce bine ca le primesti chiar maine ! Macar atat, ca vad ca iar ai avut peripetii... Offff, prin cate mai trebuie sa treci... Important este sa mai stea bebe Iulius acolo cateva sapatamani!

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by luy

Sim, deci maine este ziua cea mare ???????? Nici nu stiu ce sa zic... Imi pare rau ca nu va fi nastere naturala, asa cum iti doreai, dar important este ca bebe Stefan este bine si maine o sa-l ai in brate !!!
Este bine ca vine doctorul cu tine, vezi ca nu te lasa ? Si vom petrece zilele astea impreuna, vin sambata dimineata sa-ti tin companie, da ?

AMR 2 zile

Te astept, te astept. Se pare ca impartim patul pana la urma

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Betty, refacere rapida si felicitari pentru bebe Mario atat de scump !!! Sa fie sanatos si voios si sa va umple de fericire fiecare clipa !
Fetelor, acestea sunt primele poze de bebelus de la noi de la odisee !!!

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Sim

Nu fi suparici pe bebe, in definitiv a fost hotararea lui sa mai stea in butica. Tu insa vei fi mandra mamica de bb voinic, sanatos, si papacios! Sa te tzii bine cand va apuca sanul prima data!

De maine vei fi MAMA SEFULUI TAU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

V-am pupat de noapte buna, las schimbul de noapte ca eu sunt franta. M-am trezit cu noaptea in cap si nu am dormit deloc azi. Sper sa dorm bine.

Somnic usor si linistit!

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput