Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
slippers76 spune:
Carpatina, yap, eu eram aia, acu vreo luna jumate. Ca sa vezi ironia sortii... Adevarul e ca eu, de felul meu sunt hipotensiva.
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
ancasilv spune:
Ce faceti fetelor? Cum rezistati pe caldurile astea, ca eu nu mai pot, m-am topit. apropos de pediatri, de unul pe la tineretului nu stiti? Ca la capitolul asta sint in ceata rau de tot.
Si eu am o gramada de alunite sau cum s-or numi, dar numai pe sani, sper sa scapam de ele dupa nastere.
Poze nunta...
anca +28Bb Vladut...
slippers76 spune:
Devylla, esti sigura ca nu esti scorpion ca mine? Ca la capitolul cazaturi; julituri, ghipsuri, atele si entorse, suntem copie la indigo.
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
toma_lly spune:
hop si eu,
Marunzika ma bucur ca ti-am fost de ajutor
A mea se numeste centura postnatala Sana si se gaseste in farmacii, asa cum am zis. E pe numere (S, M, L, XL) si mi se pare destul de ok, e mai subtirica, merge si pe sub tricou, bluza, etc.
Doctorul meu mi-a recomandat sa-mi cumpar si am auzit de la alte paciente de-ale lui (care au nascut deja) ca ele au purtat si le-a prins bine (de fapt am vazut si eu pt ca venisera la control si aveau abdomenul plat).
Annisia, ti-ai revenit ? Hai, nu te supara pe Boghi, stii doar ca nu poti fara el
Oare Roxana ce-o fi facut la doctor ??
Tomitza 37+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 3 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Pai, Carpatino, eu stau cu colul intredeschis si scurtat de tot si nimic. Daca dr imi spune ca tre sa nasc, eu ce sa mai spun?
Pai acum stai cuminte si las-o pe saptamana viitoare.. ca uite .. iar a venit weekend-ul.
33+ cu Ioana
Yaia spune:
Carpatina, tu te obisnuiesti cu gandul la nastere naturala, eu cu gandul la cezariana. :))
Adevarul e ca inca mai sper sa se intoarca el singurel, dar daca nu o sa vrea, asta e. Cand se apropie momentul cel mare mergem la spital si evaluam situatia, vedem ce si cum si asta e, il scoatem noi cumva. Oricum, am decis sa nu ma mai stresez degeaba ca nu merita!
Irina 33+
piccaflor spune:
Hello!
Lia,Alina si Afibebe Felicitariii!!!...sa va traiasca puiutii,sa fie sanatosi si norocosi si va aduca numai bucurii!
Dupa o noapte furtunoasa,ieri dimineata am ajuns si eu la spital....alarma falsa...bebe Matteo se tine de glume ...
Acum mi-au zis sa-mi masor tensiunea de citeva ori pe zi si daca ajunge la 14 cu 8-9 sa ma duc de urgenta la spital...ieri o aveam 13 cu 8 si mi-au zis ca e cam mare...eu de obicei am tensiunea mica,insa toata sarcina am avut-o 12 cu 7...sper sa fi fost doar un episod cel de ieri...
Va pupacescc pe toate si sper sa reusesc sa citesc cite ceva din urma,ca vad ca ati scris o gramdaaaaa..
Picca 37+ cu Matteo
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Carpatina, tu te obisnuiesti cu gandul la nastere naturala, eu cu gandul la cezariana. :))
Te iau cu mine la Beauty salon?
33+ cu Ioana
Yaia spune:
Carpatina, nu suna deloc rau invitatia ta! Multam fain...dar e cam departe si cum sunt bortoasa acum, merg cam greu.
Irina 33+
isabeluta spune:
Bumbitaceaiul se numeste chiar asa Ceai pentru picioare usoare!!!
Dar incearca intai cu prosoape rulate sub picioare cand stai in pat. Mie una nu mi-a facut nimic ceaiul ala. Doar m-a hidratat!!!
Ma intorc la citit...
isabeluta34+
bebita