Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
slippers76 spune:
http://www.trilulilu.ro/bebesmen/a86e0ea8727280
Ia uitati-va la bebe-ul asta! Cam asa facea si fi-mea!
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
slippers76 spune:
Maruntzika, dar de tensiune 87 cu 48 ce spui? Atat am eu acum. SI ma mai mir ca ma doare capul...
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
sim_stoian spune:
Gema, mergem la Ikea sa luam patul ala? Il facem 50-50, poate nu ne apuca odata nascutul
Ana, deci zici tu ca nemiscarea asta a lui bb ar fi un semn ca vrea sa vina? Pai sa vine, nene, ca m-am saturat. Poate ajung si eu la spital cu cine stie ce dilatatie, de nu mai apuca astia decat sa stea la prindere...Parca il vad pe bb cu un ochi pe gaura si intreband: hai, nu ma prinde nimeni?
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Maruntzika, dar de tensiune 87 cu 48 ce spui? Atat am eu acum. SI ma mai mir ca ma doare capul...
Aoleo! pai bea si tu o cafeluta, ori un paharel de cola sa-ti mai creasca o tarica!
36+ Yannisa Milena & 23kg in +
Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Marunzikaquote:
Originally posted by carpatina
Tensiunea mica.. 11 cu 6.5.. cica e de bine in sarcina, asta inseamna ca bb se hraneste...
La o tensiune de 90 cu 55 tot de bine e?! Se mai hraneste bb?!
Ce bine ca s-a intors bb tau; tot la cezariana ramai?
Ginecologul meau asa zice.. ca se hraneste.. Toata sarcina am fost stresata cu tensiunea - dat fiind ca avusesem inainte cateva episoade de hipertensiune.. Pana acum insa a fost normala.. de 2 saptamani insa a scazut si, cica din aceasta cauza, am din cand in cand episoade scurte de ameteala...
Cat despre cezariana... pare ca singura sansa sa o fac e sa creasca Ioana prea mult... ceea ce nu sunt sigura ca imi doresc.. Asta e.. trebuie sa incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca o sa nasc normal... si, pentru ca sa o pot face mai repede m-am programat la coafor, manichiura si pedichiura.
33+ cu Ioana
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Pai sa vine, nene, ca m-am saturat.
Pai daca te-a zgandarit toata lumea ca nasti.. sigur ca nu mai ai rabdare.. Ca pana la DPN-ul tau mai mancam o paine..
33+ cu Ioana
Sabina spune:
am vesti de la eco:
bb are 2958 grame (cu marja de eroare de 473 de grame), lichid bine, placenta bine, artera ombilicala bine, artere uterine fara rezistente crescute,(0.32,0.33) termen 15 sept (adica cca 3 zile mai tarziu decat primele ecografii= conceptie mai tarzie) Ea spune ca-l vede bine legat, ca cei cu retard de crestere arata altfel.
ce sa mai inteleg, decat ca sa stau cuminte si sa ma potolesc cu paranoia:)))
nu stiu cine o sa aioba dreptrate in privinta greutatii, dar bb e clar sanatos.
ma duc sa-mi fac rapid o salata si sa pun un piept de pui la decongelat.O sa-l fac la cuptor, cu nitel orez.Ieri am reusit sa nu mananc paine deloc!!!
Apoi citesc totul din urma.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
slippers76 spune:
Sabina, atat avea si Vlad acu trei zile, si doctorita era taaaare multumita. Ce-i drept, nu mi-a dat si marja de eroare, probabil ca sa nu ma descurajeze.
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
Nu tu luai tratament ca era tensiunea prea mare?
33+ cu Ioana
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Pai daca te-a zgandarit toata lumea ca nasti.. sigur ca nu mai ai rabdare.. Ca pana la DPN-ul tau mai mancam o paine..
33+ cu Ioana
Pai, Carpatino, eu stau cu colul intredeschis si scurtat de tot si nimic. Daca dr imi spune ca tre sa nasc, eu ce sa mai spun?
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze