Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Maruntzika, parca ma vad pe mine acu ceva ani (vreo 6, asa), inainte de prima sarcina. Eu aveam 46 kg si 1.66 m.
Dupa prima sarcina ai ramas cu mai multe kg ori ai scazut iar la 46kg?! Acum parca imi par si mie cam putine cate erau inainte :) cam are dreptate Piciulika!
36+ Yannisa Milena & 23kg in +
Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
carpatina spune:
Hop si eu de la doctor... In doua saptamani copila mea si-a facut de cap... Partea buna e ca s-a intors (Yaia, uite ca s-a putut). Partea mai putin buna e ca a luat cam mult in greutate... acum are 2,8 kg.. am mai vazut pe aici bb cu acceasi greutate sau chiar mai mare la acelasi numar de saptamani.. insa, cum eu am diabet gestational diagnosticat.. asta va duce probabil la o doza mai mare de insulina.. Sa vad ce zice diabetologul, pe care il vad dupa amiaza. Si echo din 2 in 2 saptamani pana la nastere, pentru evaluarea copilului dpdv al greutatii..
Tensiunea mica.. 11 cu 6.5.. cica e de bine in sarcina, asta inseamna ca bb se hraneste...
Kilograme.. cu 2 mai putin decat la controlul de acum 3 saptamani... ginecologul si cu mine incantati... nutritionista furibunda.. ca cica nu ma hranesc suficient... parca ea nu vede ce "rezerve" am
33+ cu Ioana
danuta36 spune:
Bumbita nu stiu exact cum ii zice la ceaiul ala de la Fares,dar poate iti spune Isabeluta,caci ea mi l-a recomandat..
Pinacolada al meu sot e 'fecioara'(la limita,intre fecioara si balanta) dar nu e deloc afemeiat,dimpotriva,era foarte timid in prezenta femeilor.Acum s-a mai dat pe brazdaManca-l-ar mama de timid...
Yaia si eu la fel obosesc repede,gafai,si ma enerveaza ca nu ma mai pot apleca. Burtoiul a crescut in trei zile de la 105 la 108cm;asa ceva!!!!
Bernix si mie mi-au aparut pe gat niste 'chestii' din carne,dar m-am scarpinat si am mai si rupt din ele.Cred ca si de la caldura prea mare ies..
Dana +33s
alehiam spune:
Simona macar asa te-am scos din barlog ... uff, de n-as avea picioarele umflate sui de n-ar fi asa cald ce as mai bantui si eu. Si al meu bebe a inceput sa fie lenes rau de tot. Ieri ma bagase la idei. Azi a fost mai vioi, dar fata de acum cateva zile e linistit rau de tot.
Mad cu Robert
slippers76 spune:
Sim, ai grija cu caldura asta! Stiu ca vrei sa-l vezi pe Stefan cat mai repede, dar incearca sa nu exagerezi. Si faptul ca nu misca mai deloc e oricum un semn ca vineeee! Acu trei zile cand am fost la control, al meu dadea o reprezentatie de zile mari. Avea un chef nebun de zbenguiala. Si am intrebat-o pe doctorita daca asta nu poate declansa nasterea. Si mi-a spus ca in nici un caz! Atata vreme cat se zbenguie, nu-i inca pregatit sa iasa. Inainte sa se intample marele eveniment, bebe devine serios, se aseaza cu spinarea si cu capul intr-o anumita pozitie si abia atunci se secreta nus'ce hormon care declanseaza contractiile alea adevarate si regulate. Si la Miruna sa stii ca asa a fost. Si ea a fost foarte agitata in burta, dar cam cu o zi jumate inainte de a mi se declansa contractiile s-a potolit ca prin minune, abia daca o mai simteam din cand in cand.
Maruntzika, n-am mai ajuns veci pururea la 46 kg. Sincer, nici nu imi mai doream. Cel mai jos am ajuns la 50 kg. Si aratam super bine(zic eu). Chiar ma uitam aseara la niste poze veeechi, si mi se parea ca aratam cam zombie. Doar okii in cap ce erau de mine!
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
bernix spune:
Marunziko, pai acu arti si tu ca un om normal. e super bine asa cu burtik. Si eu eram destul de slaba inainte de nastere, insa dr. de familie zice ca femeile slabe iau mai mult in greutate pt ca organismul tinde sa pastreze niste proportii. Si mai sice ca sigur o sa slabim dupa, insa nu atat de mult ca inainte de sarcina.
Bernix 34+
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by alehiam
Simona macar asa te-am scos din barlog ... uff, de n-as avea picioarele umflate sui de n-ar fi asa cald ce as mai bantui si eu
Mad cu Robert
Pai eram pe aici, dar citeam din urma.
Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Tensiunea mica.. 11 cu 6.5.. cica e de bine in sarcina, asta inseamna ca bb se hraneste...
La o tensiune de 90 cu 55 tot de bine e?! Se mai hraneste bb?!
Ce bine ca s-a intors bb tau; tot la cezariana ramai?
36+ Yannisa Milena & 23kg in
Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
devylla spune:
Buna seara burtici,
Scriu repede...am un somn...azi am avut planuri mari,de curatenie si papa bun si altele...dar a fost o zi super aglomerata la munca...si cand am ajuns acasa,am renuntat in favoarea canapelei.
Ieri am fost la doctor.La 36 si 4 zile,avem 2600 grame si poate chiar mai mult...ca aparatul este dupa standardul japonez...m-a informat doctorul.
L-am intrebat daca nu iese mai repede bebelina,poate chiar maine...si mi-a zis sa astept mult si bine ca n-are chef sa iasa curand.ASa ca...imi ramane sa astept.
Vad ca vorbeati de copii fecioara...eu am fost opusul...cand eram mica...la capitol curatenie eram jaf...scoatea mama doi saci de hartii pe saptamana din camera mea.Nu prea mi-a placut compania adultilor si DA preferam sa ma joc singura...chiar si ore intregi.
Am vorbit f tarziu...la 3 ani...umbla mama cu ratele de plastic si cateii dupa mine...sa ma faca sa zic mac mac...dar am mers repede..pazeaaaaaSi cand am crescut,toata copilaria numa' traznai am facut...picioare in ghips...cu care saream garduri...si multe alte peripetii.
Gata am fugit...ma duc sa ma odihnesc
Sabina Y. 36+
japonia prin ochii unui amator