Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Marunzika
Sabina burtica poate nu e foarte mare dar dupa cum eram inainte de sarcina (46kg la 172cm) mie imi pare enorma; poti vedea aici!

Marunziko!!!! Pai noroc cu sarcina, ca intri si tu in normalitate - pai nu-i voie sa fie chiar asa batz!!!!! (zice un ex-batz dar mai cu contur, asa)
Mie imi placi de mor acuma, ma tot uitam la burtica ta frumoasa cum creste si te admiram tare, ce frumoasa esti. Dar asa... asa nu! La asa un BMI trebuiau sa se ia drii de tine!!!
...ufff, nu mai mai uit la poza aia.

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Slippers- subscriu cu Grigore Alexandrescu si Emila Irza
doctorii de spital imi dau mai multa siguranta decat doctorii pediatrii de familie (care pediatrii pentru ca nu se mai face Facultatea de Pediatrie-s-a desfiintat)!
Doctor bun pediatru mai e si la cab particular Amicus Med din zona Iancului cine sta pe acolo- Nicoleta Bobe.

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

quote:
Originally posted by Marunzika
Sabina burtica poate nu e foarte mare dar dupa cum eram inainte de sarcina (46kg la 172cm) mie imi pare enorma; poti vedea aici!

Marunziko!!!! Pai noroc cu sarcina, ca intri si tu in normalitate - pai nu-i voie sa fie chiar asa batz!!!!! (zice un ex-batz dar mai cu contur, asa)
Mie imi placi de mor acuma, ma tot uitam la burtica ta frumoasa cum creste si te admiram tare, ce frumoasa esti. Dar asa... asa nu! La asa un BMI trebuiau sa se ia drii de tine!!!
...ufff, nu mai mai uit la poza aia.

Piciulika 34+ Michael

Pai dr de familie s-a luat de mine cand a socotit BMI, dar eu ma simteam bine, nu-mi lipsea nimic - adica analizele erau ok, asa ca nu prea ma gandeam eu sa iau in greutate decat cu o sarcina. Si minunea s-a intamplat dupa aproape 4 ani de asteptari; dr ne-au dat sanse 1 la 1 mil pe cale naturala, trebuia facut ICSI ( dupa ce ma incapatanasem si am incercat cu 3 IUI ), insa a venit Mos Craciun la noi si ne-a adus minunea. Acum suntem cei mai fericiti, iar numele de Yannisa l-am ales ca inseamna dar de la Dumnezeu! Hai ca am plecat de la kg si am ajuns sa povestesc cu totul altceva- scuze! Si multumesc mult pt cuvintele frumoase cu privire la burtika mea!

36+ Yannisa Milena & 23kg in +

Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Hop si eu, puturoasa astazi, si cu aceeasi durere de cap (e a patra zi!!!).

De nascut vad ca n-a mai nascut nimeni de aseara, sau cel putin n-avem cunostinta. Sim?

Sabina, am primit un Panasonic Lumix. Stiu ca pentru un profesionist ca tine nu-i cine stie ce, dar pentru mine e exact ce-mi trebuie: mic, compact, cu o gramada de functii si "ajutoare", asa, pentru nepriceputi.Aseara mi-am tras in chip toate florile din curte. Nu se compara cu Olympus-ul lui barbati-miu, care e scula pentru "artisti" ca el. Dar ce folos, daca filmele lui zac nedevelopate cu lunile!

Rox, bafta la doctor. Ti-ai luat si bagajul?

Piciulika, mai stai si tu linistita! Stii bine ca si eu sunt workoholic, dar le-am lasat balta pe toate de cand cu problemele.

Bernix, sa stii ca nici eu n-am "beneficiat" de control pe masa pana acum trei zile! Nu ca m-as fi suparat, de altfel.

Cat despre alunitze, am si eu o gramada. Din pacate nu cred ca mai trec. Cele cu care m-am capatuit la prima sarcina mi-au ramas. Probabil ca o sa imi ramana si astea noi.

Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Ana eu nu stiu cum rezisti de atata timp cu durerea de cap.N-ai cumva tensiunea mare?

Dana +33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

mey, incep sa cred ca pana la urma simona naste... nici un semn, nimic pana acum?
eu totusi pun la treaba domnisoarele pentru Stefanel
Sim

Maine mergem si noi la doctor sa imi vad grasunelul si sa aflam cat mai stam pana ce vine... Sunt un pic supi ca se pare ca n-am scapat de streptococ

Bafta fetelor care merg azi la doctor

Nana la fata si incearca sa dormi daca poti cand ajungi acasa.

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Si eu stau in dr.taberei si ma intereseaza un langa Plaza!
Mishuta cand ne vdm in parc?
Luy-noi cred ca vom naste in aceeasi zi!Si pe mine m-a chemat doc pe 25 aug sa ma interneze si probabil cezariana ma paste pt ca nu s-a intors bb.E transversal!Si e mare de acum,nu se mai intoarce!
Tu unde nasti?Apropos,mai naste cineva de pe aici la cantacuzino?

alina38s+ANDRA MARIA
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Danuta, tensiunea nu e mare, din contra, e foaaarte mica. Din lac in putz...

Maruntzika, parca ma vad pe mine acu ceva ani (vreo 6, asa), inainte de prima sarcina. Eu aveam 46 kg si 1.66 m.

Pinacolada, la Emilia Irza n-am ajuns, insa la Grigore Alexandrescu sunt medicii buni, si mai ales de treaba. Totdeauna ne-am rezolvat repede problemele, si nu s-a uitat nimeni urat la noi, chiar daca ne-am dus pentru un nimic, care noua ni se parea o catastrofa.

Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

pediatru......stau langa plaza

alina38s+ANDRA MARIA
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Madalina, multam de majorete, poate se indura si Stefanel de mine. Aseara pe la 11 am iesit la plimbare si am tot bantuit vreo ora, asa ca am dormit iar ca valiza asta-noapte. M-am trezit pe la 10 si abia m-am dat jos din pat. Cum nu aveam nici un semn de nastere, m-am dus sa platesc impozitele la casa si masina - tot pe jos, bineinteles. M-am oprit si pe la piata sa iau cate ceva si am ajuns acasa lesinata de caldura. Pana am papat, pana am recuperat ce ati scris, a trecut ceva vreme.
Azi bb nu a miscat aproape deloc, deja m-a bagat la idei. Daca nu isi revine, cred ca maine trag si eu o fuga pana la cabinet la dr sa vedem ce se intampla. Stiu ca a inceput sa se uite daca ai programare, dar imi asum riscul sa se supere. Oricum, daca o sun pe Ramona azi nu rezolv nimic. Poate il sun maine dimineata pe T ca sa ii spun ca as vrea sa merg la cabinet.
Cu nervii stau extrem de prost, nu mai suport nici caldura, nici burta, nici sa transpir asa. Sotul nici nu are el idee ce ar putea pati daca ma enervez...

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Cand va aud ca aveti dureri la controlul pe masa, aproape ca ma bucur ca eu le-am "ratat" pe toate pana acum. N-ai intrebat-o, prisi, pe doctorita ta daca vrea sa-ti provoace nasterea? Ce D-zeu facea acolo?

Piciulika, cu sotul martor la toate manevrele, zici. Inseamna ca e super antrenat si n-ai de ca sa-ti mai faci probleme dac-l pui sa presteze masaj perineal, ca parca tu erai amatoare. Bobo, sotul meu, s-a incumetat sa ma insoteasca la doctor abia acu 2 luni, pe la 28 de sapt. adica. Si a fost super incantat. A zis ca nenea doctoru seamana cu Piturca si ca e foarte simpatic. De parca ar naste el ...

Bernix 34+

Mergi la inceput