Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 12
slippers76 spune:
Mishuta, pai atunci iti e super la indemana. Are program alternativ, o zi dimineata, o zi dupa-amiaza. Incepe cu luni dimineata. Eu una iti spun sa te duci cu incredere sa vorbesti cu ea. E foarte de treaba, are si asistente de treaba, si pe noi ne-a ajutat destul de mult.
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
Bee spune:
Sabina, uite de pe link-ul de l-a dat Bumbita: "De asemenea, copilul Fecioara este capabil sa se joace ore in sir de unul singur, simtind prea putin nevoia sa aiba companie sau sa I se dea mare atentie." Acum eu sunt perfect constienat ca joaca de unul singur si pentru cateva minute ar fi o mare chestie, dar ore in sir, e chiar o utopie! Desi daca ar fi fost sa ma iau dupa soacra mea...........fata trebuia sa stea si sa se joace singura in pat cateva ore, iar apoi sa adoarma singura si sa doarma neintoarsa alte cateva ore. Cu alte cuvinte, sa nici nu stiu ca am copil si sa pot sa-mi fac treburile. Si era foarte contrariata ca am lasat toate treburile in plata Domnului, dar in schimb a stat cu cea mica muuuuuult, cat a avut ea nevoie. Si asa o sa fac si cu urmatorul. Tu cu fecioara ta stii mai bine.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
mishuta spune:
ANA, chiar imi prinde bine informatia, ca tare as vrea saam un medic la indemana. Acum sper sa aiba si locuri si sa ne primeasca! Vine si acasa daca este nevoie?
Mih
37+
slippers76 spune:
Mishuta, acasa vine doar daca e o urgenta, si nu e la cabinet. Si oricum, vine in prima saptamana sa vada copilul. Mie mi-a dat si numarul de mobil, si numarul de acasa. Si mi-a raspuns mereu la telefon. La noi venea mai mult asistenta, ca n-am avut probleme. Si asistenta la fel, venea si la 12 noaptea daca o chemam, mai ales ca stia ca nu pleaca cu mana goala. Vaccinurile mi le-a facut pe toate acasa. Si daca ma duceam la dispensar, anuntam la telefon inainte si nu stateam la coada. Cum ajungeam, cum cobora si se uita la copil. Copiii pana la un an au prioritate. Dat fiind ca eu am avut un copil sanatos si fara probleme, mie mi s-a parut un aranjament ok. Sincer, n-am ajuns la ea in situatii de criza. Ca la noi situatiile de criza se intamplau de obicei noaptea, asa ca de regula mergeam la urgenta la Grigore Alexandrescu sau la Medicover.
Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
prisi spune:
buna,
eu am fost la dr. si am colul bine inchis si pana miercuri nici o sansa sa nasc, asa ca sunt cam desumflata ca la durerile de oase pe care le am ma gandeam ca se intampla mai repede, asa ca azi sunt depresiva ,iar controlul a durut azi mai rau ca niciodata , una peste alta mai am de chinuit ceva timp
la spital m-am certat cu un gardian dobitoc, ca stateam in holul de langa sala de asteptare ca era un pic de curent, in rest era irespirabil si cica sa plecam de acolo ca ne vede directoarea si i-am zis sa o cheme sa o vad si eu si sa o rog sa stea dansa minim 15 min in sala de asteptare, oricum eram nervoasa de la caldura iar el tocmai bine a venit sa-l felicit , astia se cred buricul pamantului prin spitale
in rest cred ca e tot ok, treb sa mai fac din nou culturile daca nu nasc pana miercuri ca sa fie mai proaspete
ma duc in pat sa ma odihnesc si poate-mi trec si nervii ca am dat la soricei vreo jumate de ora
pup fetele
poze
38+ Miruna
Marunzika spune:
bernix si mie imi sangereaza rau gingiile, dar e normal. Iar alunite de care spui am capatat si eu o gramada pe gat .
Sabina burtica poate nu e foarte mare dar dupa cum eram inainte de sarcina (46kg la 172cm) mie imi pare enorma; poti vedea aici!
Piciulika si multa liniste si o sa fie totul ok!
amar nici la mine nu a coborat bb si parca nu mai am aer deloc si stomacul e cat un ac de gamalie, iar arsurile sunt 24 din 24!
36+ Yannisa Milena & 23kg in +
Lucruri Gargarita
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
alina.clau spune:
ROXANA-nici nu ma astept sa-mi vina imediat laptele mai ales ca voi face cezariana.Am inceput sa beau ceai de anason si chimen si mi-am cumparat si Galactogil,poate,poate...imi vine laptele rpd!Eu am deja o secretie transparenta uneori si alba alteori.Sper si eu ca asta sa fie un semn ca voi avea lapte!Imi doresc atat de mult sa-mi alaptez printesica mea...Bafta la doctor!
alina38s+ANDRA MARIA
AMR 2 ZILE
Piciulika spune:
Rox merci de incurajare! O fi normal sa ma doara cand da BB, dar nu la fiece miscare, chiar fina?!! Pana in sapt 37 zici... oh my God! Si burta e mai mult bila de fier decat burta - e o contractzie continua! In fine. Sa vedem partea pozitiva: o sa am muschii burtzii atat de exersatzi ca: 1) la nastere il propulsez afara la prima contractzie si 2) am abdomenul plat, cu pachete de muschi pe el, a doua zi dupa nastere!
Tu vezi: mai bine suferi cu triburile decat cu altele! Asta sa-ti fie baiu cel mai mare.
Ce-ai aflat de la dr? ... ai plecat fara truse, deci nasti?! (vorba lui Bee)
Roxali, Mandarinutza, Yaya, Gabriela, Sabina, Bernix, Mishuta, Slippers, Marunzika + promit sa fiu cuminte! Sunteti tare dulci!
Sabina, cum mai esti dupa fazele dubioase?
Bernix, eu nu scap de control pe masa la nici o vizita! - secretzie (cauta infectii cu lumanarea) si eco vaginal e standard. Si mereu cu sotzul acolo... l-am intrebat pe el ce-mi baga dr pe acolo, ca eu nu vad, stand ca un gandac rasturnat!
Slippers - felicitari pentru camera. S-o folosesti sanatoasa si plina de elan - ca o papparazza, pe BB si pe Mirunica ta! Abia astept pozele!
Piciulika 34+ Michael
Happiness_4_us spune:
Bey, eu abia astept sa plec acasa. Imi cad ochii-n gura de somn. Am dormit doar 4 ore si alea intrerupte din ora-n ora. La un moment dat m-au luat si dureri de mijloc ca la ciclu. Nu stiu ce mi se intampla, dar mi se intampla asta aproape in fiecare noapte, insa de obosita, de caldura caci am niste bufeuri Doamne Doamne, de nervi cu carcelul, adorm fara sa le mai bag in seama, Insa durerile sunt prezente. Ce inseamna asta?
Altfel o stare nasoala si eu clar din cauza nesomnului, nu mai zic de durerea pelvina atunci cand merg. In curand cred ca o sa merg in genunchi sau taras. Dar trece ea si asta.
Sabina, Rox, bafta azi la control!
Pupici tuturor burticilor!
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!