Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Tomasa-aha deci va fi balanta....sorry, sigur se vor intelege de minune, pt ca balanta e plina de sensibilitate ( fiind guvernata de VENUS) si il face sa se deschida...pe introvertitul capricorn!

Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna, mi-a luat o ora sa citesc ce ati scris de aseara pana acum, harnicutelor.

Fetele care mergeti azi la dr, va asteptam cu vesti bune.
Roxana tu ai exact o saptamana inaintea mea, eu maine am exact 38 sapt.

Referitor la sangeratul gingiilor sunt si eu pe lista prezenta, iar in ce priveste aparutul alunitelor sau ce or fi chestiile alea sper sa dispara, sunt plina pe tot corpul.

Eu am o stare ciudata azi, ma incearca niste dureri de burtica, am o stare de nervi imi vine sa plang din orice, bine ca nu am pe cine sa-mi vars nervi.. sunt singura acasa..
Abia astept sa merg maine la dr, sa vad ce mai face bebita si daca mai am pana ma ''intalnesc'' cu marea mea iubire.

cecilia,37+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bee, mersi de sfat. O sa merg mai mult pe jos, mai ales dupa 1 septembrie, cand intru in concediu, in sfarsit! Dar mult a fost, putin a ramas, cu volumul de munca stau chiar bine si nu ma mai stresez, mai ales ca ieri am avut spor si am facut multe, asa ca astea ultime zile o sa le cam chiulesc. Si o sa merg mai mult pe jos, nu numai sa se pozitioneze copilul, dar sa-mi fie si mie mai usor la nastere, desi obosesc tare repede si gafai de numa-numa.
Sabina, pe asta ma bazez si eu, ca se mai poate pozitiona. Slava Domnului, lichid se pare ca am destul si loc e mult, ca am o burta...acum vreo 2 saptamani aveam 108 cm circumferinta burtii. Si il simt pe bebe miscandu-se tot timpul, ba chiar nu mai e in pozitia de la ecograf, e mult mai jos. Maine chiar merg la moasa si sper sa-mi spuna ca s-a pozitionat. Desi n-as vrea sa aiba nici circulara de cordon... De, nimic nu ma mai multumeste nici pe mine...

Irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Terrapin, eu m-as baga cu mare placere sa nasc azi, abia astept. Dar BB nu pare incantat. Sa vad ce zice doctorul.

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Pai da, se pare ca printisorii astia vin numai cand vor ei si noi ne agitam de mama focului.
Nu mai am eu rabdare care as mai avea de asteptat vreo luna, dar voi care sunteti in sapt 38-39...
Mai am 2 prietene care la fel sunt in sapt 39 si 40 si bebeii lor nu vor sa apara.

Oricum, va tin pumnii si sunt alaturi de voi!!!

35+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hop si eu, puturoasa astazi, si cu aceeasi durere de cap (e a patra zi!!!).

De nascut vad ca n-a mai nascut nimeni de aseara, sau cel putin n-avem cunostinta. Sim?

Sabina, am primit un Panasonic Lumix. Stiu ca pentru un profesionist ca tine nu-i cine stie ce, dar pentru mine e exact ce-mi trebuie: mic, compact, cu o gramada de functii si "ajutoare", asa, pentru nepriceputi.Aseara mi-am tras in chip toate florile din curte. Nu se compara cu Olympus-ul lui barbati-miu, care e scula pentru "artisti" ca el. Dar ce folos, daca filmele lui zac nedevelopate cu lunile!

Rox, bafta la doctor. Ti-ai luat si bagajul?

Piciulika, mai stai si tu linistita! Stii bine ca si eu sunt workoholic, dar le-am lasat balta pe toate de cand cu problemele.

Bernix, sa stii ca nici eu n-am "beneficiat" de control pe masa pana acum trei zile! Nu ca m-as fi suparat, de altfel.

Cat despre alunitze, am si eu o gramada. Din pacate nu cred ca mai trec. Cele cu care m-am capatuit la prima sarcina mi-au ramas. Probabil ca o sa imi ramana si astea noi.

Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Cecilia hai fata sus! Starea asta de ciudata, cu nervi si plansete si vaicareli o resimtim cam toate acum! Suntem cam surescitate de nasterea apropiata si fara sa vrem rabufnim. Eu si daca vorbesc cu maica-mea le telefon si ridic vocea sau ii repet ceva, ca nu ma aude, imi dau lacrimile de nervi si imi vine sa trantesc telefonul!! Nu mai vorbesc de sot, ce indura desi nu prea pricepe el de unde atatia draci!

Iar ma pun pe intrebat, ca nu vad raspuns pe nicaieri! Stiu ca voi ati vorbit candva despre asta dar: stie cineva vreun pediatru bun prin Drumul Taberii???

Mih
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mishuta, eu am pediatra in Drumul Taberei. La dispensarul Serante de langa Billa. Doamna Nicolau. E mai in varsta dar e super ok. Stiu ca mai sunt pediatri buni la dispensarul de pe Timisoara, ala de la Colegiul Medicilor. Altii nu mai stiu. Tu pe unde stai in Drumul Taberei?

Ana 37+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Pinacolada cu fecioarele , balantele mai treaca mearga, dar cu scorpioanca mea.
Rox ai mai ca nu nasti tu asa tam nisam fara dureri

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

merci ANA! Eu stau la parcul Moghioros!

Mih
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Cred ca fac un somnic, poate visezca se racoreste.

Nu-mi dati deloc vesti bune cu alunitele astea. Io sper inca sa pice dupa ce nasc.

La intrebarea cu pediatru ma inscriu si io, numai ca ma intereseaza unul prin Berceni. stie cineva?

Bernix 34+

Mergi la inceput