***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by aissa

quote:
Originally posted by nushulica

pe mine inca nu m-a sunat dna de la protv...mai astept pana maine

fetele din bucuresti bafta maine! si duceti-va cat mai multe

Nushu m-a sunat pe mine sa ma intrebe daca am numarul tau sau al monicai si a zis ca a sunat la nr de pa care ai sunat-o tu, a dat de un domn de la o firma si ca ala nu stia nimic. Ea banuia ca ai sunat de la serviciu...sau cine stie...oricum asteapta sa o suni, ca sa stabiliti pt maine.
Nu stiu nimic din ce ati scris azi, abia acum amd eschis calc dar am intrat imediat sa scriu pt Nusu. Adica....cred ca la ea se referea dna de la pro ca nu am retinut numele, doar ca mi-a zis ca e din iasi cea cu care tb sa vorbeasca.

I-am transmis nushulicai ca ai mesaj pt. ea, ca e online pe mess, dar cine stie pe unde umbla ca nu a raspuns.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da de zapacita ce sunt am sunat de la serviciu si nici nu mi-am dat seama sa-i dau numarul meu...si ea tot a zis ca daca asta e numarul meu...dar eu cu problemele mele(altele tot i-am zis ca da)

maine o sun iarasi...scuze...dar dupa-amiaza ca maine ma asteapta o zi grea dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Acum am reusit si eu sa va citesc pe repede inainte. Nu am primit mail din ala...si nici nu il inteleg pe deplin pe cel postat de voi. Va tin pumnii pt maine si sper sa reusiti ceva. Eu ajung fff tarziu si aca o fi la jurnalul de la 7 nici macart nu o sa vad dar poate reiau si la stirile de la 23 sau la cat au pro seara. Va tin pumnii si imi cer scuze inca o data dar nu mai sunt stapana pe timpul meu nici macar noaptea...

PS: am ridicat parfumul de la strawberry azi, mama ce incantata sunt, miroase super, e super, o sa mai comand de la ei...ce pacat ca n-au si haien astia. Ca si la pret e super ce am luat fata de similar in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Aissa cand ai facut comanda ptr parfum?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Wow , citind mesajul aissei, am zis, hai sa verific si eu comanda strawberry si iata :

Data intrarii in tara 20.08.2007
Stare actuala In prelucrare
- Oficiul Postal Bucuresti 66

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor vreau sa-mi creez un cont pe Ghana.La data de valabilitate a cardului cica nu scriu bine.
Ei vor ziua/luna/anul
Eu n-am decat 01/09 asa scrie.Ma invatati ve rog cum fac?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

nu scrii nimic la card acolo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Iti zic imediat:

Pe 6 august, coletul cu prafumul a plecat pe 9, cel cu rujul pe 10. Avizul pt SUA a venit ieri iar cel de HK inca nu.

Mergi la inceput

Bai io nu pricep. Parfumul a venit din SUA, asa scria si pe aviz. Daca pun numarul cu US la coada nu apare nimic pe site la noi. Daca pun insa nr de la ruj apare:

RA251063566HK
Origin country HONG KONG
Date of entry into Romania 19.08.2007
Status Procesing
- Postal Office Bucuresti 66

Dar eu aviz n-am pt asta. Am avut doar unul pt coletul de US. O fi ok????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Si uite asa facui cont pe Ghana.
Mai fac unul pe Moldova
Unul pe Nigeria
s.a.m.d
E firma privata ,inteleg dar nesimitirea oare tine tot de faptul ca sunt firma privata?
Sau pentru ei nu este nici o lege,nici o obligatie din partea lor?

Monikka

Mergi la inceput