***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 2
madau spune:
Bai va dau acum nr de fax....dar trebuie sa plec, asa ca rog pe cine mai ramane pe aici sa va dea numarul de tel si trimiteti tot ce aveti. Selectam noi acolo. Ii dau numarul Clauidiei, pe PM si o rog pe ea sa vi-l dea cui mai trebuie
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alian spune:
Dupa cum spuneam sunt nou venita pe forum, de fapt e prima data cand particip la asa ceva.
As vrea sa stiu daca este deschis, daca poate participa oricine..
Am citit ca ati inceput un demers cu Pro, daca pot ajuta cu ceva o fac cu toata inima, sunt f suparata pe la redoute..
claujro spune:
Beeeeeeey, sa ma platiti? Ce, eu fac servicii gratuite? Daca am vre-un scop ascuns, ha, v-ati gandit?
Am faxul lui mada, care-l vrea il dau pe PM.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Beeeeeeey, sa ma platiti? Ce, eu fac servicii gratuite? Daca am vre-un scop ascuns, ha, v-ati gandit?
Am faxul lui mada, care-l vrea il dau pe PM.
Da bey Clau, sigur ai. Vrei sa le clonezi cardurile si sa le devalizezi
Edit: of course, daca a mai lasat ceva LR pe carduri
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Bratu Monica spune:
Claudia ,te rog mai spune-mi odata nr.de fax.Acum am aranjat si maine pana la 11 trimit si eu hartiile.
Cel putin asa sper sa reusesc
Monikka
claujro spune:
Pentru cine nu a citit in capitolul trecut.
Maaaare intalnire maaaaaaare, maine la ora 11.50 in fata sediului ProTv. Veniti si cu dovezile.
nushulica spune:
pe mine inca nu m-a sunat dna de la protv...mai astept pana maine
fetele din bucuresti bafta maine! si duceti-va cat mai multe
Bratu Monica spune:
Revin si eu cu ideea mea.In afara de pachete pierdute,bani netrimisietc,nu-i lasati sa sisteze Romania din lista de livrare.Avem si noi dreptul ca orice onm din Nigeria,Zimbawe,Noua Guinee,Moldova, etc sa comandam de pe sit-ul lor.Ce banii nostri nu-s buni\?
Sa puna Kr-ul la treaba!Le este lene vezi bine sa caute un curierm,sa faca un contract.ce-i Romania?Da0i incolo.ii scoatem de pe lista ,la dam banii la anul si n-avem bataie de cap.
Nu-i lasati cum vor!Va implor!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka
aissa spune:
quote:
Originally posted by nushulica
pe mine inca nu m-a sunat dna de la protv...mai astept pana maine
fetele din bucuresti bafta maine! si duceti-va cat mai multe
Nushu m-a sunat pe mine sa ma intrebe daca am numarul tau sau al monicai si a zis ca a sunat la nr de pa care ai sunat-o tu, a dat de un domn de la o firma si ca ala nu stia nimic. Ea banuia ca ai sunat de la serviciu...sau cine stie...oricum asteapta sa o suni, ca sa stabiliti pt maine.
Nu stiu nimic din ce ati scris azi, abia acum amd eschis calc dar am intrat imediat sa scriu pt Nusu. Adica....cred ca la ea se referea dna de la pro ca nu am retinut numele, doar ca mi-a zis ca e din iasi cea cu care tb sa vorbeasca.
Bratu Monica spune:
Aissa lasa ca o sun eu maine.Daca vrea sa vorbeasca cu mine.Promit ca maine dimineata cum ajung la boriu sun si vad ce-mi spune.
Monikka